The Witcher 2 - lépj be a világba

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 14.
  • Videó
Link másolása
Sötét idők járnak Brennában, a vérfertőző király támadást indít azok ellen, akik gyermekeit tartják fogva, s ehhez kedvenc vajákját, Geraltot is bevonja a harcba. Ám egy titkos összeesküvés lappang a háttérben, melynek hősünk issza meg a levét. Tisztára kell mosnia magát, egyre bizonytalanabb idők következnek.

Jövő hét kedden érkezik a lengyel CD Projekt RED Dragon Age-verő szerepjátéka, mely káprázatos sztorivonallal örvendezteti meg a rajongókat. Most a játékban helyet kapó világ aktuális helyzetét boncolgató videó látott napvilágot, melyből tisztán látszik, hogy Geralt legújabb kalandja túlmutat a megszokott normákon, már-már eposzi magasságokban repked. Tényleg hízelgő, hogy több, mint 15-féle befejezéssel érhet véget a The Witcher 2, számos kérdésben a mi döntő szavunk formálja a történet végkimenetelét.

28.
28.
IceColdKillah
Az első része is tettszett, remélem ebben is lehet majd a másfajúak oldalára állni! :P Mivel az a történet szál nagyon nekem nagyon bejött!
27.
27.
drat576
http://www.youtube.com/watch?v=6onlSyKhnWE&NR=1 , egy újabb teaser
26.
26.
anomynus
#4: Az nem a játékból van. Az egy hagyományos (művészi) animáció; illetve azt imitálja, bár lehet, hogy télleg kézzel készült. Amit a pasas mesél, 'rajzfilmen' megelevenedik.

#10: Az télleg jobban meghozza a kedvem a játékhoz!
25.
25.
LionElJonson
#18: Libri exklúzív egyelőre a könyv. Én is csak véletlenül találtam rá a netet böngészve, hogy van egyáltalán.

http://www.libri.hu/konyv/vajak-i-az-utolso-kivansag.html

A végefele járok, nekem nagyon tetszik/tetszett.
24.
24.
Xy-on
Nagyon várom már és szerintem nagy sikere lesz eladás számban is.
23.
23.
Stranger666
#21: Aha, és érdemes az egybe belekezdeni? Jó játék ez?
22.
22.
drat576
#10: ez nagyon odab*sz!
21.
21.
PolluxHUN
#20: nem...de erősen ajánlott!(h képben legyél egypár karakterrel, magával az univerzummal, witcherek, krónikák stb.)
20.
20.
Stranger666
Ehhez kell tudnom az egy történéseiről?
19.
19.
vuliem
#18: Angolul olvastam a The Blood of Elves-t és a The Lesser Evil-t. Mivel könyvesboltban elég ritkásan találom meg, így letöltöttem. Mire a végére értem a szemem is kifolyt, de megérte. :D
18.
18.
drakecsaj
#1: Ha szabad érdeklődnöm hol olvastad a könyveit? Honnan lehet megszerezni? Mert eddig még egy könyvesboltban sem találtam :(
17.
17.
vuliem
#16: Hallod, nehogy leharapd már szegény srác fejét. Ő biztosra mondta a megjelenést, na és? Amúgy is az egész witcher 2 nagyon úgy néz ki, hogy konzolra is optimalizált - egyenlőre csak az irányításra célzok, hisz pl. a kör alakú menüket könnyebb kontrollerrel kezelni.
Elhiszem, hogy az a biztos, ha valamelyik nagyobb oldal teszi közzé a hírt, de azért nem jön el az apokalipszis, mert valaki biztosra mondja a megjelenést konzolra. - amúgy én is 100%-ig meg vagyok róla győződve, hogy lesz port.

Amúgy a trailer, amit The Low Drow linkelt, nagyon ütős.
16.
16.
Necreon
#8: Nem, nem tudod, tippelsz, egy random kis ember egy random kis site-on a nagy világban. Ne vedd sértésnek ha nem hiszem el neked hogy nem lesz konzolra, amíg nincs bejelentve hivatalosan, vagy valami nagy (kotaku, IGN, stb.) site meg nem szellőzteti.
15.
15.
adikas21
Várom nagyon és bár a Dragon Age lehet a cikkírónak nem tetszett szerintem nagyon jó lett,Witcher 1-nél szerintem sokkal jobb,még a 2. része is jobban tetszett.
Ez pedig mivel újabb játék úgy illik ,hogy jobb legyen.
14.
14.
Tokodboy
#11: De azt ne felejtsük el, hogy a CryEngine 2-t nem csak játékokhoz hazsnálják, és valószinűleg a Crytek-nek az egyéb fejlesztésekből van a pénze.
13.
13.
#7: persze, ez csak videó nem ilyen lesz, de ha már videó legyen igényes... :P
12.
12.
Donpedro
Laikusoknak a bevezető rész elég viccesen hangzik (:
11.
11.
Dcrysis02
#9: "Itt megélhetésről és üzletről van szó"

Érdekes módon az első Crysis után a CryTek felvásárolt egy stúdiót, és fejlesztett egy több millió dolláros új motort, amit több stúdiónak is sikerült eladniuk.

Ha ilyen borzasztóan veszteséges volt a Crysis, akkor honnan volt erre pénz? Ugyanez a helyzet a The Witcher esetében is. Új motor, nagyobb játék. Mindez abból a pénzből amit egy PC exkluzív játékból nyertek.

Megélhetés? Nem hinném. Amíg nem a játék minősége a tét addig semmi gondom azzal ha megjelenik konzolokra is. Legalább több emberrel lehet beszélgetni a játékról a fórumokon.
10.
10.
The Lone Drow
Amíg nem éri kár a PC-s verziót, addig én tőlem akár psp-re is portolhatnák, az sem érdekelne. Ez a trailer remek :). Viszont van ennél jobb :D:
http://www.youtube.com/watch?v=Mu5JVduuBDI
9.
9.
Effecta
#8: Már ne haragudj, de ez hülyeség. Itt megélhetésről és üzletről van szó, nem pedig lojalitásról. Ha meg multiplatform, akkor csak örülök, úgyis konzolos vagyok.
8.
8.
l4cyk4
lesz konzolos verzió! sajnos! ezt nem azért mondom mert irigy vagyok hanem mert azt látom h az összes cím ami eddig pc exkluzív volt és a pc-hez lojális stúdiók a nagyobb profit érdekében mind átállnak a konzolos fejlesztésre!
7.
7.
kebi90
#4: Ez szerintem csak concept art, szóval nem ilyen lesz :D
6.
6.
#4: bocs javítok mellé nyúltam: 1.04 -nél... :)
5.
5.
kebi90
#3: A szinkron szerintem nem volt rossz az előző Witchernél, nekem tetszett :)
De most be kell érjük a felirattal. :)
4.
4.
semmi gondom nem lenne ezzel a videóval,ha 0.04 -nél nem lenne kiábrándító ez a rengeteg változatosságot igencsak mellőző ugyanolyan sokszorosított katona... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...