Modern Warfare 3 - a franciák sem menekülnek

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 16.
  • Videó
Link másolása
A terroristák négy fő célpontot emlegettek a Call of Duty: Modern Warfare 3 első három teaserében, a negyedik a szerelem és a csigaevők városa, Párizs. Furcsa még mindig, hogy bővebb bejelentéssel még nem élt az Activision, de legkésőbb az E3-on talán már a játékmenetbe is belekóstolhatunk.

A Modern Warfare 3-on egyszerre három profi stúdió is dolgozik: az Infinity Ward végzi a munkálatok oroszlánrészét, nekik segít be a Sledgehammer és a Raven Software is. Utóbbiak a multi megreformálását tűzték ki célul maguk elé. Lássuk az utolsó teasert is, melyben az Eiffel-torony marad az európaiak utolsó bástyája, bár csakhamar az is lángba borul.

Update! Az IGN tudta meg elsőként a Modern Warfare 3 megjelenési dátumát a kiszivárgott promo poszter alapján. Ezek szerint a korábban pletykáltaknak megfelelően november 8-án kerül a boltokba a játék.

69.
69.
LtK
#67: Miért mikor nem volt?
68.
68.
Cuppak
Jah és tudom hogy 20-al azt fejezted ki hogy sok :).
Nah részemről ennyi .
67.
67.
Cuppak
Bocs 64es nek ment .
Jólvan hülyeséget írtam örülsz?:D
Legalább most igazad van :D .
66.
66.
Cuppak
Vagy legalább valami peccst ami javítja a PC-s hibákat.
65.
65.
Cuppak
#60 Bevallom hibáztam , én csak kb 5 mapra emlékeztem -.-.
Ingyen DLCket viszont kiadhatnának télleg.
64.
64.
LtK
#58: BAAAZMEG! a 20 mapot csak írtam, hogy legyen valami szám :ASD De akkor legyen 15 csak hogy tudj mibe kapaszkodni. Attól még a lényeg ugyanaz marad. Ha te nem kapsz az alap mapokon kívűl több pályát ingyen akkor a játék nem tartalmaz sok mindent...... Nem kell magyarázkodni mert ezt írtad. Nézd meg mit írtál , és hogy mit tartalmaznak a DLC-k, és gondolkodj...
63.
63.
Cuppak
De amúgy mindegy , belátom minden játéknak van hibája.
Battlefieldnek nade spamm , hit reg hiba , Thompson írtó gyenge , sorolhatnám.
Nem kell annyira védeni a CoDot , pont erre akarok kilyukadni hogy CoDnak is vannak hibái de te nem látod be.
62.
62.
Netsu
#57: Az igen. Nekem pofázol szövegértésről, mikor a kommented második felében elismered, hogy nem változik a játékmenet. Hát miről pofáztam én az eddigi CoDról szóló kommentjeimben? Nem másról, mint erről. Ezek után, nem értem, mire olyan nagy az arcod, főleg, hogy neked kellene inkább könyveket olvasnod, hisz szókincsed a nullát verdesi, de azt is alulról, a fogalmazásod úgyszintén, s az pedig kész csoda, hogy a magyar tanáraid átengedtek év végén. Nézzél már kicsit magadba, mielőtt nekem pampogsz a szövegértésről.

Egyébként, milyen mondandódhoz, ember? Te azt mondandónak merészeled nevezni, hogy még a nevemet se tudod, de valótlan baromságokat kezdesz rólam írkálni? Hát már ne haragudj, de ha erre te valami értelmes reakciót vársz, akkor ott komoly problémák vannak. Neked sincsenek kommentjeid, mert tuti, hogy a beköpéseid 90%-a személyeskedést fog tartalmazni. Mondom: Nézzél már kicsit szét magadban, és utána bírálj másokat, ha még lesz hozzá pofád.
61.
61.
Cuppak
#60 Hát elég szar map , megmozdulni se tudok hogy ne dobjanak ki gránáttal :D .
Leakarnám plantolni a bombát , azt nade spamm van ott -.- .
Am grat , nagy oltás volt :D .
60.
60.
adye
#58: Elmondjam ez mi? Tudod ígérték, hogy baromira intelligens lesz a rendszer és a játékosnak kedvező szerók magasabb prioritást élveznek.
Na látod téged egyből kiismert és ezért dobta a "g@ytown"-t. Pofon egyszerű.
59.
59.
Cuppak
Ah , 15 map van most nézem -
Na mind1 , ha elolvastad miért utálom a CoD ot akkor megérted.
58.
58.
Cuppak
#56 20 Mapot ? O_O
Hát én eddig szerintem csak 5 mapon játszottam , főleg hogy majdnem minden szeró mapja g@ytown
57.
57.
adye
Netsu: Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy bárki számára egyértelműen lejöjjön, hogy neked a legnagyobb hibád, hogy megszülettél. Rontod itt a levegőt a teljesen irreleváns, buta, 100%-ig negatív, kötekedő szarságaiddal (mert azt hozzászólásnak nem lehet nevezni). És még neked áll feljebb ha ezt valaki a szemedre hányja.
Az autistás részt később én is megbántam mert tényleg nem szép dolog hozzájuk hasonlítani téged mert biztosan kellemetlenül érintené őket ha megtudnák.
Nem ártana gyakorolnod egy kis szövegértést sem, mert úgy látom eddig egyik kommentemnek sem fogtad fel a mondandóját, ami tulajdonképpen általában annyi hogy seggfej vagy, ha szépen mondom ha csúnyán. És írsz rá valami ordenáré faszságot szokásod szerint, aminek ugyebár semmi köze az én mondandómhoz, csak megpróbálsz nagyfiúskodni a magad elbaszott módján.
Ezt bárki megmondja rólad, aki tud olvasni.
Téged nem hogy internetközelbe nem engednél, hanem ketrecbezárnálak egy rakás könyvel és ha elolvastad, utána engednélek max ki a kertbe, de akkor is úgy hogy senki ne lásson.
Több hozzászólásodra nem vagyok hajlandó reagálni ezek után.

Quent1n: A szaros, legyes példa már elég unalmas, és jól hangzik ugyan, de te is tisztában vagy vele szerintem, hogy itt most ez egy kisarkított hülyeség.
Nem képzeld nem ugyan olyan minden rész, igenis nyomják bele a tartalmat mint multit mind single részt figyelembe véve. A játékmenet nem nagyon változik valóban, de a codnak ez a lényege. Nem attól sikeres mert fúúúde szétrombolom most a környezetet, vagy húúde durvák az efektek. Nem. Nem is ettől kell, hogy jó legyen egy játék.
MI? Bőven elég az ami a singe-be eddig is volt, célnak tökéletes megfelel. Ha komolyabb lenne teljesen felborítaná a játékmechanikát, és az a cod már nem az a cod lenne ami sikeressé tette a sorozatot.
És igenis részről részre, pumpálják a játékba a tartalmat minden tekintetben, óriási kreatív munka áll mögötte, és ennek a játéknak nem kell jobbnak lennie senkitől max saját magától.
56.
56.
LtK
#55: Nekem úgyrémlik a COD-os DLC-k mapokat tartalmaznak. Ezekszerint neked nem tartalmaz sok mindent a játék ha nincs hozzá + 20 map. Javaslom akkor az Activision-nek hogy az új cod legyen Call of Duty Modern Mapfare, és csak is mapokat tartalmazzon és semmi többet.
55.
55.
Cuppak
#46 CoD nem igen tartalmaz sok mindent DLC megvétele nélkül.

Soha se értettem CoDban miért nem lehet kempleni sniperrel , Greande Launchert használni , lehet hogy Low ság de ha a játékba bele lett téve akkor miért nem lehet ? -.-


Kit érdekel hogy BF3ból 12 perces videót adtak ki ? Tudom hogy jó lesz , eddig még minden BF tetszett , és BF3 se lesz máshogy , főleg hogy meghallgatják a bf játékosokat. --- Nem istenítem , de attól még megvan a véleményem codról.
54.
54.
Cuppak
#49 Pont hogy CoD nem skillről szól :).
Faterom is codozott , pedig ő életébe soha nem játszott más játékkal , és még is jól játszott ...
53.
53.
Netsu
#46: B@szki.. A GK tele van az egész univerzumot megszégyenítő ultimatepszichológusokkal, akik kommentből felállítják neked a teljes családi, társadalmi, érzelmi, elme állapotodat!! Vigyázzon mindenki, hogy mit ír! Mert jön adye, és drakomen, aztán egyesítve erejüket felfedik az összes eddigi életed részletes történetét, de még az összes soron következőjét is!!! Semmi nem marad előlük titokban!! (Az mondjuk más kérdés, hogy az autistákhoz annyi közük sincsen, mint nekem a szuperképességeikhez...)
52.
52.
Hubert Cumberdale
#43: Én láttam. Ahogy sok másik játékról is láttam ilyen videót.
51.
51.
Quent1n
#49: Ezt komolyan gondolod, hogy a CoD-ba a rafináltság számít? :D 14 éves villámkezű pistikék játéka. Reflexjáték semmi több. Ész nem sok kell hozzá. Perkek csak pubon számítanak ott meg 90%ban a hent meg az eszetlen rohangálás+ugrabugra megy. KisAK + nagyAK + sniper azt jónapot. A CoD a legjobb arcade fps a piacon szerintem node, hogy rafináltság kéne hozzá? Nem igazán. Jedi reflexek kellenek más nem. Kis mapokon meglátod paff le kell lőni.


adye: A te nézőpontod szerint akkor a több millió légy sem téved a sz*r minőségét illetően. Sajnos nem az eladott példányszám határozza meg a termék minőségét. A CoD4 óta minden rész ugyanolyan kb. egyedül a WaW-ot bolondították meg a 2.VH-s skinekkkel. Nem az az újítás, hogy "jee van zombi mód" hanem, hogy ha végre lenne MI a játékban mondjuk. Vagy egy új grafikus motor rendes fizikával.

A CoD az a CoD ugyanilyen játék nincs még egy, és amíg nem lesz közvetlen vetélytársa addig a színvonal marad ez és jönnek a rókabőrök. Ld. FIFA régebben. Ettől még nem szar csak ez már nem "az" a CoD színvonalban.
50.
50.
gorezalan
#49: lol, errol ennyit...rafinaltsag jo lovesz.... :))) ballistika k 0 a codban, de nem gond ;) amugy meg beszelhetnetek a marathon commando perk comborol is.... leggagyi cucc a jatekiparban. Ne erts felre, en is nyomok hetente 1-2 meccset, de csak azert pert pont szunetet tartok BFBC2-ben:P de aztan az agyatlan hentelde, ahol rafinaltsagnak nyoma sincs, kimeritt es visszaterek a paradicsomba :)))
49.
49.
OLLiE
#46: Rendesen leoltottad oket, remélem már nem térnek vissza :D
A csírák nem fogják fel, hogy a CoD a skillrol megy, ki a gyorsabb, ki a rafinaltabb, itt mindegy milyen fegyvered van, mert TE magad vagy a fegyver !!! a PERKekkel és a felszerelésekkel te lehetsz a legjobb, persze ha tudod, mit mivel érdemes kombinálni.... gondolom ok lebogtek a multiban, állandoan lelotték a Harrierek, meg a helik....én már akkor ki lovom ,amikor be repul a pálya folé ( Javelin/Stinger). Csak azt akarom mondani, hogy itt nagyon rafkósan kell játszani, túl kell járnod a tobbiek eszén, nah meg emelett kuvva jó lovésznek is kell lenned !
48.
48.
turleysqt
RAGE!!WAR!!FLAMEWAR!!SZEMÉLYESKEDÉS!!HELLYEAH!!...barmok...
47.
47.
..::RoLiSoAp::..
#46: Úrisssten barátom rád vártam egész nap! ENNYI! 0.0
46.
46.
adye
Netsu: Neked nem kellene senkit kioktatni az intelligenciáról, 10 kommentedből 9-en világosan látszik hogy nem csak autista vagy de valószínű molesztálnak is rendszeresen vagy legalábbis vernek (a megnyilvánulásaid alapján teljesen jogosan)

Cuppak: A kommented amire reagáltam az nem vélemény nyilvánítás hanem szín tiszta lebecsmérlő hülyeség, azért mert te a 12 perces BF3 gampleay-ra elégíted ki magad attól még nem volt szar játék a COD sem. Multija pedig nekem igenis élvezhető annak ellenére, hogy egyszerű mint a faék.
És hogy megvetted a nagy semmiért? Hát barátom pedig igazán tud tartalmat nyújtani a játék minden része a multit és a single-t tekintve egyaránt, azért mert neked elbaszott az ízlésed és nem tudod értékelni, azért magadra vess.
45.
45.
..::RoLiSoAp::..
#38: Te gyopár lelkisérült példának montam de sebaj =D. óriási játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...