Jövő héten leplezik le hivatalosan a MW3-at

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 18.
  • Hír
Link másolása
Van egy jó okunk arra, miért is érdemes nézni május 23-án az NBA nyugati főcsoportjának döntőjét, melyet a Dallas Mavericks és az Oklahoma City Thunder vív majd meg. Ennek a meccsnek a szünetében vetítik le a televíziók a Call of Duty: Modern Warfare 3 első ingame videóját. Nem maradhatunk le róla!

Nem ritka húzás ez az Activision részéről, a Modern Warfare 2-t is egy sporteseményhez köthetően leplezték le 2009-ben, miután a szinte semmitmondó teaservideókra már ráunt a nép. Az ígéretek szerint a május 23-án zajló NBA nyugati főcsoportjának döntőjében láthatjuk majd a Modern Warfare 3 első ingame jeleneteit, ami nem ígérkezik hosszúnak, hiszen figyelembe kell venni a TV-s reklámok rövidségét. Ez viszont nem akadályozhatja meg a CoD-fanokat abban, hogy remegve várják eme időpontot, ami után remélhetőleg pár perc múlva már a netre is felkerül a várva-várt mozgókép.

A legszebb az egészben, hogy miután ez megtörtént, az Activision vélhetőleg leközli az első, konkrét információkat a játékról, hiszen az Infinity Wardtól tudjuk, a múlt héten kiszivárgott infók nem fedik teljes egészében a valóságot. A legújabb promo-cuccunk szerint New York már lángokban áll az oroszok támadása miatt, a Wall Street romokban, erről tanúskodik a Time magazin fake címlapja! Lásd fentebb!

28.
28.
Cuppak
#27 Én is ígyvagyok vele , CoD is jó . De ha haverokkal akarsz játszani szerintem BF-ben sokkal jobb.
Köszönöm Roli xD , most büszke vagyok magamra.
27.
27.
p3ti
Csípem a COD sorozatot , elvagyok velük , de ha választani kéne a Bf3 és a COD között , inkább a BF felé tendálok . Pl. Sok fikázás ellenére nekem nagyon tetszett a Black Ops , 2-3 hónapig toltunk haverokkal utána sajna meguntuk.. Bad Company 1et még ennyi idő után is tudjuk játszani órákon keresztül.
26.
26.
Malackutya
Már nagyon nagyon várom! Kíváncsi vagyok mi történik a főszereplőkkel! És osztom azt a véleményt,miszerint ennél jobb lövöldözős játék mostanában nincs! Persze a többi is jó,csak ez egyszerű,vegytiszta akció és pörgés! Hajrá IW!
22.
22.
..::RoLiSoAp::..
Deszép commenteket láttam! =) büszke vagyok. Főleg rád Cuppak hogy türtőztetted magad =D LIKE!
A reklámokat ugye sok lóvéért iktatják be a műsorokba főleg fontos adások között kaszálnak velük a TV csatornák de ebben az esetben mégha óriási meccsről is van szó amit sokan néznek, mégis kb a csatorna fizetHETNE a reklámért hisz igy jóval nagyobb lesz a nézettség mégha csak kis időre is. =) Orbitálisan várom, remélem megint lesz vmi óriási gyűjtői változat a gammából. meglenne a 3. =D
TOVÁBBRA IS HASONLÓ COMMENTEKET <3
20.
20.
JacoB
nem tudom mért mondja azt mindenki hogy rossz a Black Ops multija..szerintem semmi baj vele, de nálam az MW2 Multija van az élen + a sima Modern Warfare :D
19.
19.
Khaszás
Biztos h jó lesz kérdés h miben tud mást vagy többet nyújtani a multi black ops is tudott újat mutatni remélem itt is lesz valami :) pl new engine :P
18.
18.
Cuppak
#16 Megérkeztem , de kivételesen nem fogom szidni :D .
Kíváncsi vagyok a videóra, hátha black ops után sikerül 1 jót csinálniuk (Raven -ben bízok)
17.
17.
Shotgun Blues
#10: Ha 12 éves vagy, és még sose nyomtál ilyet, akkor elhiszem, hogy neked tovább tart. Csak épp leszarom.
16.
16.
Griffin
Kissé furcsa hogy eddig egy komment sem szidta konkrétan a CoD-ot vagy hozta fel a Battlefield 3-mat. Ennek persze csak örülök és csatlakoznék az előttem szólókhoz: várom a videót és természetesen a játékot is. :)
15.
15.
dante92
Akkor ez most olyan lesz, mint a South Park egyik részében, mikor valamelyik reklámba az új Terence és Philip trailerét mutatják :-)?
Remélem én is hogy hosszabb lesz, meg azt is hogy nehezebb. Az MW 2 még Veteránon is elég könnyű volt!
13.
13.
steve 18
ÓMG!!!! nincs a cod-nál jobb lövöldözős játék, akárki akármit mond!!! :)
12.
12.
adye
#9: Áááh azért nem 3... 5-6 inkább a reális, de tényleg kevésnek tűnik szerintem a pörgős játékmenet miatt.
10.
10.
OLLiE
#9: jah 3 óra, esetleg csítekkel faszikám :D
9.
9.
Shotgun Blues
#8: Hát remélem is, hogy hosszabb lesz. Az MW2 hard fokozaton épp hogy 3 óra volt. Másodjára már annyi se.
8.
8.
Slik
remélem hosszabb lesz... még ha csak kevéssel is :)
7.
7.
OLLiE
Ám, már én is nagyon várom, emlékszem a MW2 elso ingame-gameplay-re, fúúú éloben neztuk az E3-at....remelém a mostani E3-on is szaftos videókkal készulnek a skacok ^^ .
6.
6.
OLLiE
#5: Amúgy már akkor tervezték, hogy a MW3-ban NY is benne lesz, amikor még csak a Crysis 2 a tervezo asztalon volt, így kell lennie a torténet szerint.
5.
5.
Mortis
Crysis 2 hájp meglovaglás? Csak a romos NY miatt...
4.
4.
sanyi80
Szerintem meg a cod 1-2 volt a legjobb, kivancsi lennek 1 uj masodik VH-s cod-ra mondjuk egy cryengine 3 al
3.
3.
shooter1234
Én személy szerint a multijára vagyok kíváncsi.
2.
2.
giga321
Szerintem a CoD legjobb részei a Modern Warfare-k , mivel én csak az ilyen modernes lövöldéket szeretem várom már mint hülye gyerek a karácsonyt.
1.
1.
Kíváncsiam várom a videót! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...