Kinect-játék készül Hulk Hogan főszereplésével

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem szeretnénk senkit sem megsérteni, de Hulk Hogan karrierje talán a legjobb példa arra, hogy a pankráció a haknizásról szól. Bár mi is epekedve figyeljük a mester néhány klasszikus meccsét, tény, hogy ez a sportág sokkal inkább szól a showról, mint bármi másról. Itt van erre egy újabb bizonyíték!

Hulk Hogan valamikor az őskorban pankrátorként kezdett, azóta volt már színész, valóságshowt is kapott többek között, most pedig egy Kinect-játék főszereplője lesz. A mozgásérzékelős kamerához tervezett Hulk Hogan's Main Event című programot az amerikai Panic Button fejleszti, illetve Majesco adja majd ki idén ősszel.

A játék lényege, hogy a játékosnak el kell készítenie a saját pankrátorát - a fizimiskán kívül a saját bevonuló zenénket is kiválaszthatjuk -, majd Hulk Hogantől tanulva kell elsajátítani a sportág és a show csínját-bínját. Több mint harminc, a Kinectnek bemutatható kombót tanulhatunk majd meg, és kilenc különböző helyszínen mérhetjük majd össze az erőnket riválisainkkal. A bajnokság módban kétfős csapatokat rakhatunk össze, ráadásul különböző tárgyakat - például fémszékeket - is szétzúzhatunk ellenfeleinken.

A bejelentésről szóló sajtóközleményben maga Hogan is megszólalt, üzenetét fordítás nélkül vágjuk be ide, mert olyan faék egyszerűségű mondat, hogy kis túlzással a Google Fordító is megbirkózik (értitek) vele, szóval:

Listen up, people! You will feel the power of Hulkamania when you step into this game!

Persze gonoszak vagyunk, mert azt is hozzátette, hogy teljesen mindegy, hogy kapod az áldást, vagy éppen Te osztod azt, de ez a játék tutira előhívja majd a benned bújkáló pankrátort. Hulk Hogan egyébként az idei E3-on is kint lesz - mondjuk: imád haknizni.

Köszi, daenath!

12.
12.
turleysqt
Nana, A pankráció ugyan megrendezett(""""forgatókönyv"""")de a sérülések valódiak.(persze előfordul sok eset amikor két birka csak csapkod egymás felé)
11.
11.
Porcupine Tool
Szegény X360! Nem ilyen végnapokat érdemelne...
Hol vannak a "systemseller" AAA kategóriás, exkluzív címek?
10.
10.
JoHnNiEE
bemelegítés :
saját ruha letépése
9.
9.
daenath
8.
8.
attila 999
7.
7.
K/G.
Van abban valami megnyugtató, mikor hatalmas, idióta férfiak székkel verik rommá egymást. Még ha csak látszólag is. :)
6.
6.
Mortis
Én magát a pankrációt sem szeretem. Ha harcot akarok látni, akkor megnézek akármilyen küzdő-sport meccset.
4.
4.
utahl2
1.
1.
Asylum
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...