LotR: War in the North - sas a csapatban

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 1.
  • Videó
Link másolása
A The Lord of the Rings: War in the North több tekintetben is elüt majd az eddigi Gyűrűk ura játékoktól, a sztori és a főhősök mellett a játékmenet is más lesz kicsit, mint az eddigi próbálkozások. A kooperatív módra kihegyezett akció-szerepjáték csapatához új tag csatlakozott Beleram, a sas személyében.

Persze Beleramot nem irányíthatjuk közvetlenül, csupán segítségül hívhatjuk, ha nem bírunk el az orkokkal és trollokkal, vagy esetleg leromboltatnánk valami masszív kőfalat. A sast nekünk kell majd kiszabadítanunk kalandjaink során, azután pedig gyűjtögetve az elhullajtott tollait, a segítségünkre siethet.

Fontos apróság, hogy kooperatív játékról lévén szó, a háromfős csapatunkból bárki behívhatja Beleramot, azonban nem árt taktikázni, mert csak egy van belőle: folyamatosan kell kommunikálni, hogy mindig derék nagymadarunk mindig a legjobb pillanatban fusson be, és ne kelljen rá várni.

A The Lord of the Rings: War in the North 2011-ben fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - a trailert danez11 küldte be, köszönjük!

20.
20.
adikas
#19: Szerintem se a grafika a lényeg ha a játék tűrhető ami ennél garantált,persze azért a video alapján nem is egy Counter Strike grafika lesz,ami pedig annál jobb az már jöhet nekem:)
19.
19.
gogolbordello2
#17: Én meg imádom az értelmiségi hozzászólókat.Split értelmeset írt,attól még hogy a véleményünk nem egyezik,nem kell rögtön b*uzizni...kösz
18.
18.
Eledhryon
Én is tudnék örülni a BFME 3 -nak...sok idő telt el a 2 mag a kieg. óta...lehetne őket még tovább fokozni !
17.
17.
ilor14
#15: de rühellem a grafika b*zikat
16.
16.
Split
#15: Szerintem meg épp hogy nagyon ott van! Ez a szürke, pasztell világ, ezekkel a várakkal, romokkal, hegyekkel nagyon el van találva! Semmi baj sincs a grafikával!
15.
15.
gogolbordello2
14.
14.
Mortis
Mi a sz*rt keresnek ott a Nazgulok? :O Oké, hogy ikonikusak, de akkor is...

Élvezetes henteldének tűnik. Nem utasítanám vissza. :)
13.
13.
adikas
Nagyon várós, már csak egy BFME 3 tene boldoggá.
11.
11.
Split
Megmondom őszintén, a havas ingame jelenetek kissé szkeptikussá tettek, mind játékmenet, mint grafika (de főleg a grafika) terén, amit ez a videó maradéktalanul kompenzált. A világ iránt érzett szeretetem, és a játék naturalisztikus ábrázolásmódja tökéletes kombót ad. Instantget!
10.
10.
vuliem
Ez a játék egyre jobb és jobb! Tuti vétel!
8.
8.
szabad hajdú
Ez jól hangzik. Pont van két LOTR-fanatikus barátom. :D Biztos jó lesz hármasban zúzni. Csak remélem még a nyár folyamán megjelenik..
7.
7.
kebi90
Áh kajak jól néz ki. Kell nekem! :D
6.
6.
kistopci
ez 100% h megveszem ps3-ra
5.
5.
p3ti
Meg mondom őszintén eddig nem nagyon vettem tudomást erről a gameről , de ez után a trailer utána.. nem semmi . Mostmár kíváncsian várom a többi infot/trailert róla :)
4.
4.
bledzer
végre egy jó gyürük ura játék:)
3.
3.
FU€GO
Szerintem is jó a trailer!Várom már nagyon,hogy megjelenjen.
2.
2.
Antihero
már jóideje nem volt olyan trailer ehhez a játékhoz, ami különösebben megmozgatta volna a fantáziám, de ez most nagyon bejött. ismét felkeltette az érdeklődésem eziránt a játék iránt.
1.
1.
Eledhryon
Zseniális!...bár akkor már "belerakhatták" volna Gwaihir -t és Thorondor -t is...úgy még jobban büntetne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...