E3 2011: Final Fantasy XIII-2 képek és infók

  • Írta: InGen
  • 2011. június 3.
  • Hír
Link másolása
Az az átka, ha egy játékcím nem a folytatásokat jelöli számmal, hogy ha egyszer tényleg folytatást csinálnak, akkor olyan hülye cím kerekedik ki belőle, mint például a Final Fantasy XIII-2. Az E3 alatt megkapjuk majd a legfontosabb információkat, addig is, kezdésnek itt az első két kép.

Életjelet adott magáról a Final Fantasy XIII-2. A játék legendás rendezője, Motomu Toriyama és a producer, Yoshinori Kitase úgy gondolta, itt az ideje elindítani a folytatás körüli felhajtást. A történetről egyelőre annyit tudni, hogy ott fog kezdődni, ahol a XIII abba maradt: főhőseink a láthatatlan Bunibelle világra nyíló kaput keresik.


Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen karakterek térnek vissza. Az biztos, hogy a sztoriban főszerepet kap egy Etro néven futó istennő, s újra látjuk majd a Final Fantasy XIII főhőseinek legjavát, bár néhányuknál váratlan és komoly változásokat ígérnek a készítők. Elképzelhető, hogy heteroszexuálissá változnak, bár ez nem valószínű.


Legalábbis tekintve, hogy az egyik új képen feltűnik egy új szereplő: ő Noel, aki éppen Lightning húgának, Sarah-nak segít segít megszökni a támadás alá vont otthonukból. A másik kép éppen a némileg (állítólag) megújult harcrendszerből kíván mutatni valamit, bár úgy nagyjából teljesen ugyanolyannak tűnik, mint amit a XIII-ban már tapasztaltunk.

10.
10.
deviques
#7: Nekem is nagyon tetszett a 13. Nem volt igazi, teljes FF, de akkor is jó játék volt. Várom nagyon a folyatást meg persze a Type-0-t meg a Versus-t is.
9.
9.
aRkye
Még jó, hogy megvan a kis szürke psone-om, egy picike kis táskába rejtve, minden kellékkel, s persze hozzá a FF 7, 8, 9.... meg néhány kedvenccel. Talán ideje lesz elővenni ismét, hisz jó dolog ám nosztalgiázni!
Már nem hiszem, hogy készülni fog valaha is igazi FF.
Számomra már a XII-nél meghalt valami...
7.
7.
@darkking@
Akárki akármit mond szerintem a 13 egy nagyon jó rész én imádom,vagyis én megláttam benne a jót!Várom nagyon hogy kijöjjön a 13-2!De abban igazatok van hogy a legjobb a VII.rész az mindent visz!Meg a X. is!
6.
6.
Mortis
"Elképzelhető, hogy heteroszexuálissá változnak, bár ez nem valószínű."

Na, ez jó pojén volt. :D

Nem tervezik véletlenül a Final Fantasy XIII-2-1 Super Sonic-ot? Nem csodálkoznék...Röhejes amit csinálnak ezzel a sorozattal.
5.
5.
Griewer
Az első VIII volt az igazi (bár sztem a X is marha jó lett; IX-ről túl keveset tudok ahhoz, hogy nyilatkozzak róla)
4.
4.
NECROSMOKE
Már túl lineáris lett.A VII meg a VIII volt az igazi, ja meg a IX is :)
3.
3.
Lordnekroseth
Hát én egy kurva nagy fan vagyok,már majdnem vettem ps2 őt csak a x miatt...de a 13 még mindig a közepén szenvedek mert egyszerűen unalmas. Szar bosst ölöm 40 edjére hogy egy bizonyos itemet dobjon ami kell...enyi erővel wow ozhatnék is...ha jobban nézne ki.
2.
2.
NinjaNorb
áhh büdös életbe nem fog már értelmes FF születni-.-
1.
1.
Hab
Nem is tudom felfogni hogy csinálhatnak pont ennek a résznek folytatást. Gyalázat ezt RPG-nek hívni, amikor 10-15 órán keresztül mész egy cső pályán előre és hentelsz. Végig toltam az első DVD-t és feladtam. Kár hogy a versus nem lesz xbox-ra, sokkal igéretesebb-nek tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...