E3 2011: Soul Calibur V - előzetesen a játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
Pár napja volt szerencsénk megtekinteni az első screenshotot a Namco nagy múltra visszatekintő hack 'n slashéből, a GTTV pedig felfedte az első gameplay pillanatokat a Soul Calibur V-ből. A szellemiség mit sem változott: nagy mellek, terjedelmes kardcsapások, új karakterek és jelentős látványjavulás.

Az ötödik rész az előd után 17 évvel veszi fel az eseményeket. Sophitia Alexandra fiáról, Patroklosról szól a történet, és a készítők jelentősen rágyúrnak majd az online lehetőségekre is, végre saját magunk képmását is megalkothatjuk (előnyben a nagykeblű lányok) a könnyen kezelhető karakterszerkesztő segítségével. Persze a Soul Calibur V még mindig a harcról fog szólni, melyen szükséges finomításokat végeztek. A vizualitás önmagáért beszél:

Megjelenés 2012-ben, a platformok: PS3 és Xbox 360.

11.
11.
adam183
Az előttem szólókkal ellentétben, nekem egyáltalán nem tetszik.. Eléggé béna.. De lehet csak azért, mert tesóm szarrá nyúzott azzal, hogy játszunk a 4. részével..
8.
8.
strike19
Szerintem lassan belefogok a arcade cabin építésbe.Jó lenne építeni.Most már egyre olcsóbbak a konzolok.Megvan MK is , ami lehet az életbe nem fog kijöni Pc-re.
Én nekem Soul Calibur IV is tetszett.
7.
7.
Sun9us
Várós. Imádom a IV-et, sokszor beteszem, csakúgy nyomni egy meccset, de valaki elmagyarázná, hogy miről is szól? Mert a story-módból nekem semmi sem derült ki. :)
6.
6.
steve 18
fasza a IV. része is zsír volt ez is biztos frankó lesz.... YES!! :D
5.
5.
Mortis
No, ez sem lesz egyszerű játék. A legjobb verekedős széria és úgy néz ki ezt újfent bebizonyítja. :)
4.
4.
Tacskoexe
Imádom a Soul Caliburt, és nagyon várom az új részt, de...én vagyok az egyetlen aki nem látja a "jelentős látványjavulást"? Ugyan úgy néz ki mint az előző rész (nem mintha az csúnya lett volna, szerintem a mai napig nagyon jól néz ki), de én semmi javulást nem látok.
Viszont nagyon kíváncsi leszek magára a tartalomra! :D Milyen sztorimód lesz, extra játékmódok, hova fejlődött a karaktergenerálás (azt imádtam!!! :D)
3.
3.
Sheodon
Na, uraim, EZ játék a javából. A szériának én rajongója vagyok az első rész óta, ez is tuti vétel lesz, már most látom. A trailer meg valami fantasztikus. Siegfrieden látszik már tényleg az öregedés. A speckó mozdulatok fantasztikusak, a pályák zseniálisak, Mitsurugi meg OMG! Újabb kialvatlan heteim lesznek, megjelenés előt és után is, már érzem. :D

Már csak a karakterkreálóból szeretnék többet látni, de valószínűleg az is ilyen minőségi lesz. Várós, de nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...