E3 2011: Leleplezték a Far Cry 3-at

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem számítottunk rá, de ha jobban belegondolunk, bizony kézenfekvő volt a Ubisoft számára, hogy jelentkezzen egy harmadik résszel, miután két évig jegelték a Far Cry-frencsájzt. Az afrikai szavannák oroszlánbőgéses vidékéről visszatérünk a trópusi dzsungelbe, hiszen a cím mégis csak erről szólt hajdanán.

Habár a legelső részt készítő Crytek már más vizeken evez, a kiadónál maradt jogokat sokáig nem pihentették a franciák, így a Ubisoft Montreal és a Ubisoft Shanghaj, valamint a Massive közös munkájával újjászületik a Far Cry!

 

 

Hősünk Jason Brody, aki kelepcébe kerül egy fülledt trópusi szigeten, egy punkfrizurás rosszfiú vázolja előttünk a nem éppen hízelgő lehetőségeket - csakhamar megkötözve találjuk magunkat a víz alatt, ám a túlélési ösztön segítségével kilábalunk a kelepcéből és revánsot veszünk. A Far Cry 3 követi a hagyományokat: teljesen nyitott játékvilágban, változatos eszközökkel haladhatunk a cél felé, járművekbe pattanhatunk, komoly taktikát megkövetelő tűzharcokban veszünk rész, akár sunnyogva, hátulról intézve el a rosszfiúkat. A filmszerűségen is egy kisebbfajta löketet tapasztalunk, tényleg akciófilmekre emlékeztető hangulata van az egésznek, és a tetejébe még a látvány is pazar.

Több alkalommal kerülünk döntéskényszerbe, mi magunk választhatjuk meg, hogy ki lesz az ellenségünk, vagy a szövetségesünk. Ha eddig imádtad a Far Cry-t, most sem fogsz csalódni, a legkiválóbb pilléreket megtartva ismét egy epikus kaland vár rád 2012-ben PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

25.
25.
McDuff
nekem ez vhogy rondábbnak tűnik a 2-nél...milyen motor ez?miért cserélték le?
24.
24.
huszti
a környezet megint szép, de a 2be is olyan gagyin néztek ki az emberek, meg ebbe is. meg utáltam a kettőbe hogy kellett 20 lövés egy emberbe, még fejbe is ...
23.
23.
Quent1n
Azon kevés játékok egyike szerintem amit az Ubi elrontott. Jobb lett volna h a CryTek-nél marad a név, szerintem. Ez nem néz ki rosszul (az emberek nekem se jönnek be) de egyelőre nem nyűgözött le annyira. Az FC1 marad egyelőre az etalon. :) Én se értem miért nem lehet azt folytatni, bár tudom, hogy konzolokon már folytatták valameddig.

maxgraham: CDGalaxisba már egy ideje 3k. :) Nem lett egy nagy eresztés igaz ami igaz, de pl. Afrika nekem bejött. :)
22.
22.
krisztian66666
Nagyon nagy játék.Egyszerűen kötelező.
21.
21.
gucho
remélem én is hogy nem okoz olyan csalódást, mint a 2
19.
19.
Slik
remélem nem lesz olyan monoton mint a 2
18.
18.
Sewray
A 2 az dögunalom volt de ez nagyon város vissza hozza az első rész hangulatát (persze a szörnyek nélküli rész hangulatára gondoltam):D
17.
17.
kharami
Nem tudom miért nem tudják folytatni az 1 nek a világát! Sokkal jobb lenne, mint pl a kettő is volt!! Az számomra egy unalmas szar volt cukormázban!:S
16.
16.
Cuppak
#15 Wtf? lol , Elég gáz....hát nem tom , nekem Crysis 2 grafjánál sokkal jobban tetszik.
15.
15.
sowsminimal
Hát szerintem grafikailag elég gáz.... az emberek kidolgozottsága, meg úgy alapból... meglepő, hogy a 2 után a 3 ezen a téren visszalép.
13.
13.
Mortician
Vajon ez a Dunia engine fejlesztett változata vagy egy másik? Nagyon biztató az eddig látottak alapján. :)
12.
12.
kekvillam
ez oriási a 2 nem annyira tetszet de ez viszi a pálmát
11.
11.
Józsi_Doe
jól néz ki, de hogy játszani is jó lesz, az kérdéses.
10.
10.
Hubert Cumberdale
Hát ez olyan lett, mint amilyennek lennie kellett. A második az gyalázat volt, de ezzel visszatér a régi farcry. (legalábbis eddig nagyon úgy néz ki!) Még ha valami mutánsok is lesznek... bár nehéz leenne még egyszer behozni a sztoriba őket. Ezek a killek meg.. attyaég! Fajint!
9.
9.
mephi
Számomra már a helyszín és a téma is érdekesebb, mint az unalomig lerágott COD és társai. Félreértés ne essék, kell az is, de nem évente.
A motorra nagyon kíváncsi vagyok, de a vízesés pl engem simán lenyűgözött. Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog jönni a videó, de már harmadszorra nézem meg. A késes jelent is nagyon tetszik :)
8.
8.
:OOOOOOOOOOOO ezt már nem néztem de aztaqrva!
7.
7.
Stranger
Az E3 újra érdekes lett. Nem semmi, hogy ezen az éven mennyi jó játékot mutatnak be.. Az FC3 pedig végre úgy néz ki, ahogy az első része. Várós.
6.
6.
sanyi80
NA ERRE VARTAM MAR REGOTA
5.
5.
ATi0021
Eddig egyszerűen zseniális. Úgy látszik Far Cry 3 néven jön az a játék amit a Crytektől vártam. Végre vissza a trópusi környezetbe, NYC már rég lerágott csont. :)
4.
4.
laci911021
ez nagyon komoly lesz imádom a far cry-t! :)
3.
3.
zoenn
Van már fejlesztői interjúnk is.
2.
2.
bledzer
Did I ever tell you the definition of insanity??? óriási:D csak javítsák ki a kettes égbekiáltó hibáit, mint mondjuk a két percenként respawnoló ellenségeket.
1.
1.
mephi
A látottak alapján azt kell mondjam, hogy nekem eddig az FPS felhozatalban ezt várom a legjobban, ami a single player részt illeti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...