E3 2011: Arkham City - képek, 15 perces videó

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
Csordogálnak a szebbnél-szebb médiaanyagok a kiállítás alkalmából, a Batman-rajongóknak sincs miért csalódniuk, inkább csak kellő szabadidő kell minden manna megtekintéséhez. Egy adag friss képlopat és egy 15 perces filmecske van most terítéken a kiállított demóból.

A Batman: Arkham City nagyságrendileg 25 órás játékidővel bír, Gotham City már az elejétől fogva bejárható lesz, igaz, olyan negyedek meglátogatásába beletörhet a bicskánk, ahol még nem vagyunk elég felkészültek. Riddlert, Pingvint és Jokert is a főellenségek között üdvözölhetjük, de már itt lesz a mellettünk Macskanő is.

Szintén az expón rántották le a leplet a batarang formájú kontrollerről, mely bőregerünk egyik kedvenc játékszerének formáit utánozza. A gyártásért a POWER A cég felel, mellékelnek hozzá egy USB-kábelt is, mivel az xboxos verzió csak úgy csatlakozhat a konzolhoz, míg a PS3-on vezeték nélkül. A játék október 18-i megjelenésére a hivatalos vezérlő is megvásárolható lesz.

Végezetül a Gamespot munkatársai ismét nem hazudtolták meg magukat, és egy 15 perces demófilmet osztottak meg a nagyvilággal. Masszív anyag!

20.
20.
lackosor6
Én is attól tarok, hogy a játék fele mászkálásból meg háztetőkön ugrálásból fog állni! Nekem tetszett az előző rész, remélem ezt sem cseszik el!
19.
19.
gucho
17.
17.
kharami
Na ez már tuti! Bár tetszett az előző rész is (leszámitva pár idegölő rejtvényt) de ez még jobbnak igérkezik! A Grafika meg nos....ilyennek kell kinéznie az UE 3 motornak! Nem olyannak mint egynémely ganéban!
16.
16.
kebi90
Nagyon várom, a grafika is nagyon ott van a szeren. :)
15.
15.
hakydakillah
9. valahogy így érzek én is, de majd meglátjuk. Sok játékot nálam az open world-el csesznek el. Inkább legyen a egy játék 10-15 óra, mint órákon át futkározzak, kocsit vezessek, és rá kelljen jönnöm, hogy hova a francba is kell menni...
Persze ez nem minden játékra igaz, sok játéknak kifejezetten illik, remélem ebben jó lesz :-)
14.
14.
steve 18
#9: Ja az 1. része olyan god of war-os volt!!! vagy dantes infeno stb.... :D
13.
13.
sherex
egyértelmű must have
és tetszik a szabadság
12.
12.
smash
Szerintem jó lesz. Az első része személy szerint is az egyik kedvenc játékom. Igaz más lesz de bízok a készítőkben.
13:59-nél durran az acsi :D
11.
11.
steve 18
ÚÚ nagyon teccik!! jó grafóó király a verekedés a repülés ugyhogy BIG LIKE!!! :D
10.
10.
giga321
Ebbe is lesz challange mód mint az 1 ben?
9.
9.
Kreto
#7: lehet hogy az elsőbe nem nagyon tudtál császkálni. De nem is kellett mivel a történet annyira jól volt összerakva hogy inkább azt vártam minthogy összevissza rohangáljak. Meg hogy Joker végig egyhelyben volt :D azt azért egy ilyen openworld nél nehezen megoldható fordulat. Amúgy a 2 tényleg másabb lesz olyan AC-s. Ez annyiban rossz hogy míg az egyben összevoltál zárva az ellenségekkel és addig nem mehettél tovább amíg meg nem ölted őket addig ebben majd felhúzod magad magasra aztán nem jönnek utánad :D. Valamint a story gördülékenységében is kételkedem
8.
8.
drat576
#5: Nekem jobban tetszett az első rész linearitása, néha nem árt egy kis scriptelés szvsz
7.
7.
Garfartix
#5: Szerintem nem volt az! Az elsőben elég kevés volt a szabadság, gyakorlatilag kötélen vezettek minket. A stealth részeket szerintem nem hagyják ki, Batman nem az a fajta, aki csak úgy nekiugrik a tömegnek.
6.
6.
Slik
a repkedés ku... jó, a játék hihetetlen :)
5.
5.
mnmn1
Ez teljesen más lesz mint a régi.

Az első az egyik kedvenc játékom volt, de mit csináltak belőle?!
Egy Open-World Beat 'em Up-ot. Remélem hogy sokkal több lesz mint egy verekedős stuff a kulcsszó: stealth. Mit gondoltok, felesleges volt az open-world vagy nem?
4.
4.
Ghost16
3.
3.
Sarkadi
Jó kis játék lesz,én is várom! :P
2.
2.
metercsiken
Szerencsére mindjárt itt van október 18! :)
1.
1.
kivenoko
Nagyon jó lesz :D Már alig várom :D Tuti vétel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...