E3 2011: Halo 4 infók az új remake-ben

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Tulajdonképpen lehetett számítani rá, hogy a novemberben megjelenő Halo: Combat Evolved remake-ben a Halo negyedik részéről is megtudhatunk majd ezt-azt, már ami a történetet illeti. Az igazi folytatás jövőre kerül boltokba, a Microsoft látszólag mindent megtesz, hogy letaglózza a rajongókat.

A Halo negyedik részével új trilógia indul a sorozatban, ám ezt már nem a Bungie, hanem a 343 Industries hegeszti majd. Master Chief és Cortana jövő karácsonykor visszatér, és bár nagyobb összeget mernénk tenni rá, hogy a Halo: Combat Evolved felújított változatához Halo 4 bétakulcs is járni fog, a készítők egyéb érdekességgel is szolgálnak majd a rajongóknak.

A 343 Industries vezető producere megerősítette, hogy az Anniversary-ben a Halo 3-ban látottakhoz hasonló terminálokat helyeztek el, amelyek különféle információmorzsákat hintenek el a negyedik résszel kapcsolatban. A készítők fontosnak szánják ezt a meglepetést, ezt az is érzékelteti, hogy a terminálok közel sem lesznek annyira eldugva, mint a Halo 3-ban, továbbá nem szöveges formában, hanem a Guilty Spark által rögzített videóbejátszások képében kapjuk majd az infókat.

A Halo: Combat Evolved - Anniversary november 15-én fog megjelenni, kizárólag Xbox 360-ra.

6.
6.
Alienji
Halo 4 Beta kulcs mindent megér! És még Halo Anniversary-t is adnak mellé! :D
5.
5.
shooter1234
A fene! Ez sem lesz pc-re, hiába fejleszti másik csapat, gondolom a kiadó miatt van!
4.
4.
Vopesz
Van valami szám arról, hogy a 343 hány százalékban Bungie? Van egy olyan gyanúm, hogy a 70%-át megtartotta magának a rafkós Microsoft, a nevet meg eladta.
3.
3.
vytros
#1: A 343-nál csak Halo fanok vannak, szóval nem hiszem hogy nagyot ronthatnának :)
2.
2.
MistaPriest
#1: hehh, nem csak te.. :) Halo 4 brutál hír volt az E3-on.. várható volt de nem tette volna rá.. Mindenesetre örülök... erőteljesen!!!
1.
1.
jookrisztian
Már alig várom!!!
Szerintem csak a reach hozta a Combat Evolved filingjét.

A Combat Evolved igazi klasszikus!!
Remélem a 343-ban nem csalódunk!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...