Modern Warfare 3 - a sztoritól függ a játék hossza

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 11.
  • Hír
Link másolása
Az Infinity Ward közösségi menedzsere, Robert Bowling nyilatkozott egy keveset a Call of Duty: Modern Warfare harmadik részéről, így többek között is elárulta, hogy az új rész egyjátékos részének hosszát a sztori határozza meg, és nem a játékórák számához igazítják a játékot.

A Call of Duty-k kapcsán általános kritika, hogy az egyjátékos rész pofátlanul rövid szokott lenni, de Robert Bowling, az Infinity Ward munkatársa szerint ők sosem arra törekedtek, hogy "X játékórához" igazítsák a játékmenetet.

"A Modern Warfare 3 nagy: óriási egyjátékos kampánya van, és olyan helyekre viszi el a játékosokat, ahol eddig sosem jártak" - mondta, majd hozzátette, hogy az Infinity Ward filozófiája mindig az volt a kampány kapcsán, hogy először megírják a sztorit, és majd a történet diktálja a játék hosszát is. És végülis ilyen tekintetben igaza van: annak nincs sok értelme, hogy kijelölnek X órát, és úgy nyújtják az eseményeket, mint a rétestisztát.

Bowling egyébként nem tudott még pontos adatot mondani a játék hosszát illetően, mondván, hogy az még nincs készen, de állítólag a rajongók nem fognak csalódni. Így legyen.

102.
102.
RECh
#49: Aham, biztos, arra gondoltam hogy az idióta azt irja hogy "BF3-om" vagyis, béefháromom
101.
101.
batyo85
#98: Inkább befejezem te egy reménytelen eset vagy. Na szeva!
100.
100.
Istenem de megnézném ezt a sok über codellenes lúzert amikor nagy vígan telepíti majd az mw3-at és tolja ezerrel. Mindenki játszani fog vele, még a legelvetemültebb ultra-cod ellenes idióta is innen a fórumról :) Sok hangember :)
98.
98.
Hubert Cumberdale
#97: Magyarázat:

te kérdezted:"...ha nem veszitek meg akkor titeket mit érdekel a minőség és hogy ugyan azt kapják a játékosok évek óta."

én válaszoltam: "Ezt ugyan már......."

Te egy szót nem fogtál fel a mondatomból a válaszod alapján, szóval kicsit zavart, hogy fölöslegesen koptatom az ujjaimat. Sőt még annyira se fogtad fel, hogy azt mondod rá akarlak beszélni, hogy szar a játék. Szóval most ki minősítette magát? (ez amúgy is milyen osztás? cchö!) Légyszi, most vegyél magadhoz egy értelmezési kéziszótárt és úgy olvasd végig amit írtam, persze ha akarod, és próbáld meg értelmezni. Köszi.
97.
97.
batyo85
#94: Én próbáltam veled normális hangnemben beszélni de látom hogy ez reménytelen.
Na mindegy ez csak téged minősít.
Nem igazán tudod felbaszni az agyam mert én nem vagyok elvakult rajongó csak egyszerűen tetszik nekem a cod. De te és még egy páran biztos meg fogjátok nekem magyarázni hogy nem is tetszik az nekem csak azért veszem meg mert ez egy Cod.
Nem tudom egyes emberek mit képzelnek magukról na de mindegy.
Griewer: Én nem mondtam hogy a codok tökéletesek csak azt hogy nekem nagyon bejönnek. Érveket meg nem hozok fel mert nekem tetszik a single és a multi része is egyszerűen nekem ez egy jó kikapcsolódás a haverokkal nyomni a multit.

96.
96.
bazsko
az emberek lassanként kezdik belátni, hogy mi az igazság a cod-ról... mi benne az újdonság? lehet autóban ülni a singli részbe? ezzel már elkéstek -.-
egyre több ember ábrándul ki a COD-ból és tér át a BF-re... haverom is állandóan COD-ozni akart, csak amikor elkezdett játszani az MW2-vel és a BO-val, akkor vissza is tért inkább a BF2-re... mert a BF-et szerette, de azt gondolta hogy a COD sokkal jobb... hát tévedett!
95.
95.
lackosor6
"Bowling egyébként nem tudott még pontos adatot mondani a játék hosszát illetően, mondván, hogy az még nincs készen, de állítólag a rajongók nem fognak csalódni. Így legyen."

Jah, ő már végigtolta csak ennyi a hatása a játékosokra: megkérdik milyen hosszú vagy miről szólt és nem emlékszel rá! XD XD

"Te, ha az activison a szádba szarna még repetát is kérnél." Hát ezen betojtam! :D
94.
94.
Hubert Cumberdale
#91: nem az mw3-ról beszélek de látom, egy ilyen szűk látó körű hülyének beszélhetek, Te, ha az activison a szádba szarna még repetát is kérnél.
93.
93.
Griewer
#92: Véleményed alapján arra tudok következtetni, hogy neked abszolút mindegy mit csinálnak a sorozattal, amíg annak COD marad a címe. Ugyanis tök mindegy milyen érveket hozunk fel, te le vagy annál ragadva, hogy az eddigi összes COD rész úgy volt tökéletes, ahogy kiadták. Ha esetleg 1-2 érdemleges érvet fel tudnál sorakoztatni emellett, lehet belátóbbak lennénk.

Amúgy tök kár, hogy sok rajongónak nem esik le, hogy az évenkénti új CODrész lényege, hogy minél több embert húzzanak le. És mivel kevés pénzt fektetnek a fejlesztésbe, sokat tudnak fektetni a reklámokba. Elvégre egy minőségi reklámmal a szarból is aranyat lehet csinálni.
92.
92.
batyo85
#87: Nem szarják le a játékot csak neked nem tetszik. A kettő között óriási a különbség.
91.
91.
batyo85
#88: Szerintem te ilyen hozzászólások után nem fogsz bemenni a boltba úgyhogy erről ennyit.
89.
89.
Hubert Cumberdale
#88: a"mikor bemegyek a boltba" előtt szerintedet akartam írni.
88.
88.
Hubert Cumberdale
#86: Ezt ugyan már 5345324236457-szer írtam le, de leírom megen. Azért mert szeressük az fps-eket, szeressük a cod-ot. Mármint azt amit a cod jelentett még régen és kicsit zavar, hogy ez lett belőle. Szerinted mi nem akarunk egy fasza cod-al játszani? És szerintem mikor bemegyek a boltba és megveszem a legújabb codot a fizetésem egyharmadáért, és kb 5 óra alatt végig tolom és még csak azt sem érzem, hogy bármilyen élménnyel gazdagabb lettem, hát akkornem vagyok anyagilag megkárosítva? Hát énszerintem van jogom itt felháborodni ezér.
87.
87.
Griewer
#86: Mert lehet egyesek (pl én is) megvenném, ha esetleg jobb lenne a minősége. Mellesleg minek lenne kommentelési lehetőség, ha nem írnánk le amit gondolunk, éppen erről szól. Ha nem tetszik a kommentek jellege, ne olvasd őket, mert nem muszáj.
Amúgy amíg te az itt kommentelők nagy részét nem érted, addig ők meg azokat a fanokat nem értik, akik nem teszik szóvá, hogy a kedvenc játékukat a kiadó abszolút leszarja, velük (a fanokkal) együtt. Én kurvára tudok ugatni pl azért, ha a kedvenc játékaim valamelyikét a kiadó nem tiszteli meg azzal, hogy igényesen elkészíti. (többek között ezért lövetném főbe a CAPCOM vezetőségét) Mert ha már elkérnek pénzt, mocskosul sok pénzt a játékért (és még fizetős tartalommal is bombázzák), akkor ugyan tegyenek már le valamit arra a rohadt asztalra.
86.
86.
batyo85
Komolyan mondom nem értem az itt kommentelgető emberek nagy részét. Ugyanis ha nem veszitek meg akkor titeket mit érdekel a minőség és hogy ugyan azt kapják a játékosok évek óta. Titeket ezzel anyagilag károsítanak vagy mi az isten van már itt? Miért kell minden egyes Cod hírhez ilyen hozzászólásokat írni. Nekem már ez baromi unalmas. A battlefeildet pedig kár összehasonlítani a Cod-al a multi szempontjából mert úgymond két különböző stílus. A single pedig a Codban k@rva jó lesz ,de valszeg a Bf is odaver majd.
85.
85.
Griewer
#80: Még mindig nem az a baja az embereknek, hogy nehéz a játék, vagy összetett, vagy nem értenek bele. Az a bajuk, hogy kevés benne a tartalom, hogy szar a története, hogy 5 éve ugyanazzal szolgálják ki a hű követőit. Az mindenki baja, hogy gyakorlatilag hülyének nézik őket, és ugyanazt akarják nekik újra meg újra eladni más köntösben. És pontosan azért tehetik ezt meg, mert vannak olyanok, akik hozzád hasonlóan megelégednek ezzel a semmis újítással, sőt vannak olyan elvetemültek, akik még el is próbálják másokkal hitetni, hogy ebben új tartalom is van(holott nincs)
.
És mint már korábban is megírtam: a vevők és játékosok száma nem egyenértékű egy játék valós értékével. Sok-sok fanatikusa van a játéknak, akik szerintem még akkor is megvennék a játékot, ha megint elkezdenék kiadni az első részéket (minden változtatás nélkül), új címmel.
84.
84.
Cuppak
#80 asszem néztem listát , CODMW2 9 ezer játékos , Black ops 6-10k játékos , CoD4!!!!- 65k játékos vagy több.
83.
83.
falselight
http://www.youtube.com/watch?v=-3GydZsC39Q
ebben a videóban xjawz, az egyik leghíresebb cod-játékos beszél az mw3-as benyomásairól. azok kedvéért, akik nem tudnak angolul:
a játék nagyon látványos és pörgős, viszont ugyanúgy néz ki, mint az mw2. a fegyverek és hangok ugyanazok, lényegében nehéz különbséget tenni a kettő közt. egy másik videójában a survival módról is beszél, amely szerinte egyenlő a treyarch zombi módjával, csak a megvalósítás gyengébb és nem annyira szórakoztató mint az előbbi. elég csalódottnak tűnt a srác, kíváncsi vagyok mi lesz a vége ennek az egésznek.
82.
82.
vytros
#80: Itt nem azzal van baj, hogy ki mennyire tud azzal a CoD-nak titulált dologgal játszani, mert valljuk be, azzal mindenki tud :) Volt már pár verseny még a régi CoD4-esek meg a Medal of Honorosok és Battlefieldesek között, és a CoD-osok gyakran vesztettek még a saját játékukban is.

És hidd, attól hogy több ezer játékos játszik valamivel attól még nem lesz valami jó, ez egy nagyon trágya érv :)
81.
81.
simon 555
#80: azért mert egy játékkal sokan játszanak még nem lesz jó.Ismered a mondást:
"Egyél szart,egymillió légy nem tévedhet..."
80.
80.
robin7
akkor játszatok azzal azt kész én meg ezzel, nem véletlen azért a több 100 ezer játékos a codnál, biztos igazatok van, tényleg egy szar... am azt mondom h meg kell tanulni játszani és nem lesznek gondok a codnál bár látom a kommentelök nagy része nem ezek közé tartozik... (tisztelet a kivételnek)
79.
79.
ResidentGabor
Személyes vélemény, a Bad Company 1 multija még mindig böven megállja a helyét a multizás terén. Néha próbálok CoD 5 multizni, de nem tudok 2 óránál többet nyomni, mert felidegesít, míg a sima BC1-el 5-6 órára is leköt. Indoklom: van benne normális cél, vannak extra nagy pályák és a leglényegesebb HASZNÁLHATOM AZ ÖSSZES JÁRMÜVET!!! Plusz a MW2 multi ugyanaz, mint a World at War-é, csak más skinnel és pályával
78.
78.
p3ti
#76: Én meg a boxos verzión :) De az logikus hogy a sniper nem fog futkosni hanem talál vmi jó rejtek helyett .
77.
77.
bsg09
#72: Még mindig jobb, mint a legutóbbi MoH 3 órája.
76.
76.
Hubert Cumberdale
#74: Hát én csak a snipereseket tudnám meg említeni, de annak ugye a velejárója a dolog. (Szép is lenne egy russolós sniperes :D mondjuk már olyat is láttam). Meg én a megszokott szervereken játszok lehet azért nem találkozok velük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...