Már készül a következő generációs Dawn of War

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 15.
  • Hír
Link másolása
Maga a THQ fejese, Danny Bilson hintette el, hogy a Relic már javában dolgozik a Warhammer 40K: Dawn of War 3-on, mely igazi "következő generációs" megvalósítása lesz a sikeres stratégiai játéknak. A Eurogamernek nyilatkozva Bilson azt mondta, a frencsájzt nem hagyhatják pihenni.

Talán nem érezhetjük magunkat meglepve a hír hallatán, tény, hogy a THQ-nak igen szép bevétele származik a Dawn of War első két részéből és annak kiegészítőiből, így talán időszerű volt néhány apró tudnivalóval borzolni a kedélyeket.

"Úgy érzem magam mint egy segg, ha azt mondom fantasztikus lesz a játék, de ez van. Olyat akarunk csinálni, amit eddig még senki sem látott. Meg fogunk őrizni pár dolgot, ami az előző generációban is jól működött, majd beleviszünk még több új elemet újra és újra"  - mondta a THQ fejese.

Az új cím 18-24 hónap elteltével jelenik meg a Dawn of War 2 után, vagyis hozzávetőlegesen 2012 végén,vagy 2013 elején mutatkozhat be - ennyi idő szükségeltetik a Relicnek arra, hogy újragondolja a sorozatot. Bilson biztosított mindenkit, hogy jóval nagyobb teret engednek a stratégiázásnak, globális küzdelem folyik majd, számos taktikai lehetőséggel, megspékelve mindezt MMO-elemekkel is.

A hivatalos bejelentésre leghamarabb a Kölnben megrendezésre kerülő Gamescomon nyílhat lehetőség.

12.
12.
Lordnekroseth
A warhammer világában csak olyan hajnal van ami háborúval kezdődik :) . Welcome to the WAAaaAAaAAaaaGH !
11.
11.
lackosor6
#10: Éééttem! Na mindegy ez legyen a járék legnagyobb baja! Engem igazán nem érdekel a játék maga, csak a Space Marine miatt akarom majd megismerni az univerzumot! Biztos lesz benne csomó helyszín, meg utalás az előző - RTS - részekből, ami sokat dob majd a játékélményen!
10.
10.
#9: Egész pontosan Warhammer 40000: Dawn of War :)

De amúgy értem mit mondasz, csak itt nem a Warhammer a cím, hanem a Dawn of War. Érted, mint a Starcraft 2. Annak is az alcímei mutatják a többi részt, Wings of Liberty, Heart of the Swarm, stb...itt meg számozás van e helyett.
9.
9.
lackosor6
Én a magam részéről csak örülök, hogy folytatják, mert évek óta tervezem, hogy elkezdem végigtolni a WH-ket, márcsak a space marine miatt is! Viszont egyetlen nagy bajom a "sorozattal", hogy hülyén néz ki a címe: WH:Dawn of War, WH: Dawn of War II és most jön a három...Hány hajnala van még annak a kva háborúnak??? :D
Mondjátok, hogy szőrszálhasogatás, de elég fantáziátlan!
8.
8.
Józsi_Doe
Manapság eléggé kevés a minőségi stratégiai/taktikai játék(olcsó v amatőr próbálkozás van rengeteg), úgyhogy lesz helye ennek.
7.
7.
NinjaNorb
#3: Jobb lenne ha az 1re hasonlítana csak még nagyobb volumenű csatákkal és sokall több egységgel amiket még nem szerepeltetek a játékban:D
5.
5.
Donpedro
Ahelyett hogy a következő CoH-t csinálnák...
4.
4.
Lordnekroseth
Az egy nekem is jobban bejött. A kettő nagyon nagy pozitívuma csak a fizikai motoros grafika volt....ami azért sokat dobott rajta.
3.
3.
#2: Szerintem nincs igazad, pont a Relic esetében más a helyzet. Az első Dawn of War sokat adott hozzá az RTS-hez, 2004-ben. A második rész 2009-es, és csak néhány elemében hozza az elődöt, inkább néhány emberes akció fedezékrendszerrel, hősök mmo szerű szintlépéses megoldásaival. Nekem speciel nem jött be, nem is nagyon kell épületet felhúzni, csak akciózni. 2012 vége pedig 2009-hez képest nem egy év...úgyhogy nem tudom miről beszélsz. Az, hogy közben lesz egy TPS játék nem tartozik ide, miért ne lehetne több ízben is meglovagolni a Warhammer 40k univerzumot, hiszen nagyon széles és sokak által kedvelt világról van szó.
2.
2.
Lordnekroseth
Aha.....igazából kurva szarul hangzik. Ahelyett hogy egy totálisan vadi új játékot új alapokon csinálnának és ahogy az első résszel vadi új forradalmi ötleteket vinnének az egész rts szervezetbe. Ők is átveszik a lassan kórossá válló évente adjunk ki egy részt baromságot. A játékkészítők mára oda jutottak mint a tv? Sorozatokat készítenek már.....majd havonta kijön egy új rész és ha valaki egy új játékot csinál már csak remeg mint a moziba a filmek. Hogy elég látványos e az új motor vagy elég sok e benne az új technikai megvalósítás...aztán ha beválik 5 évig sorozat ?

Ne izéljék már el pont a Szupermegafantasztikus warhammer világát szar sorozatgyártással. Inkább foglalkozzanak a másik 2 warhammer játékukkal. Majd 10-15 év mulva ráér ez még.
1.
1.
Cuppak
Jó . remélem nem b*sszák el -
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...