Call of Duty: Black Ops - úton a harmadik DLC?

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 15.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Treyarch gőzerővel dolgozik a Call of Duty: Black Ops harmadik pályacsomagján, amely újfent négy multiplayer térképet és egy zombis jelenetet tartalmaz majd. A készítők még nem erősítették meg, hogy kapnánk új kiegészítőt, de a kiszivárgott kép eléggé hitelesnek tűnik.

A Call of Duty: Black Ops második DLC-je éppen ma jelent meg PlayStation 3-ra, erre itt a pletyka: jön a folytatás. A Modern Warfare 2 még csak két pályacsomagot kapott, így az Activision láthatóan emelte a tétet: bár az árról még fogalmunk sincs, a vélt tartalom alapján pénzt is tennénk rá, hogy ezt a kiegészítőt sem ússzuk meg 15 dollár alatt.

Az adalékról szóló pletykák a fenti fotó alapján ütötték fel a fejüket, amely egy GameStop szórólapot ábrázol: a meglehetősen hitelesnek tűnő anyag szerint a következő DLC-ben négy új pálya - Hangar 18, Hazard, Silo és Drive-In - és egy zombis térkép kap majd helyet, és bár a megjelenési dátumot, az árat és a csomag nevét egyelőre jótékony homály fedi (mondhatjuk szó szerint is), a találgatások szerint Retaliation címmel kell keresnünk a kiegészítőt.

25.
25.
gta5
Már itt a 3 DLC :) Én örülök neki.
24.
24.
Elcijas
#23: 6nap 12óra és most vagyok 7es prestigen :). De ettől még Kotic kiverte a biztosítékot :@
23.
23.
Sakee
Nekem kemény 225 pont van kb a BO-ban, multiban meg vagy 160+óra , :P
22.
22.
Elcijas
#21: bocs, egy része 13nak szólt ^^
21.
21.
Elcijas
#7: Úgy néz ki nem értetted meg. A battlefieldben sem volt alapból sok pálya, de legalább azok 5-6szor nagyobbak, és a többiért sem kértek pénzt! És az acsik? Kimaxoltam, erre mit látok? meg---szhatom, mert az 1000/1000 helyet már 1000/1150 lett és akkor oda a munkám, pedig megcsináltam.
18.
18.
Folti90
#11: Zsír!! Nem is vágtam!! Köszi
16.
16.
..::RoLiSoAp::..
#12: Lejjebb említettem, hogy a 2.at velem is megosztották. Csak az tud megosztani aki rendesen megveszi.
15.
15.
Ca$h
WaW-hoz is három csomag készült, egyértelmű, hogy ehhez is annyi fog!
14.
14.
Sakee
Miért kell szidni?? Ha nem kell ne vegyétek meg, akinek kell úgy is megveszi ( pl. én) Mivel csak ez fut,más nem érdekel őszig, ezért ez is első napos cucc lesz. Vagy ha ennyire irigyek vagytok,csináljatok jobbat.
13.
13.
#4: Most miért kell példálozni a BF:BC2-vel amikor alig volt pálya, az ingyenes kiegészítőkben ugyanazon pályák voltak az adott módra alakítva, tökre nem egyforma a kettő dolog, ezért nem értem. És nem azért, mert nem szeretem a BF-et, hanem nem ugyanaz a kategória.
12.
12.
Dark_Temptation
#11: wow eddig ezt nem is tudtam :) és ezt nem osztanád meg velem?? vagy túl nagy kérés lenne az escalation map pack??
11.
11.
..::RoLiSoAp::..
#8: PS3 map pack megosztás - Haverod megveszi a map pack et a storeba, letölti, majd megadja neked az email címét és a jelszavát az accounthoz. Te csinálsz egy uj usert a ps menübe és bejelentkezel az ő címével. Felmész a storeba és te is letöltöd a map pack et, amit már ő megvett. Az ő nevén letöltöd a te gépedre ( azt a BLES számút amilyen a lemezed ) . majd installálod, kilépsz a haverod accountjából és a tiédbe belépve az meglesz neked. Végül go to play.
Vuálá, ingyen map pack. ( 1 USER csak 4 másikkal tudja megosztani!!! )
8.
8.
Dark_Temptation
#6: ps3-on meglehet osztani?? ez hogy van??
7.
7.
problemchildren?
#4: ha kevesled a tartalmakat ne vedd meg,én legalább is úgy csinálom.Ha megveszed akkor úgy érzed megéri és nem lehúzás,ha nem veszed meg akkor nem érint,ha meg megveszed és úgy érzed h rossz,akkor meg egy balek vagy(persze ezt nem rád értem csak általánosítás).
6.
6.
..::RoLiSoAp::..
Hát ezek csicskáák. OMG... Megvettem az első DLC-t, rendesen kiperkáltam, erre nem volt tul nagy szám 5000 é. A másodikat már megosztották velem ( ps3 on meglehet ) és annyira idegesít, mert nemcsak ge*idrága de rohadt gagyi is... persze állandóan arra dob be.. És jön a harmadik...
Szakadna rájuk egy mázsa szar!!
5.
5.
PeACeY
Egyetértek Elcijassal.
4.
4.
Elcijas
#3: talán az, ha már megveszel egy játékot 11k-ért, akkor már, nehogy egy olyan gamet kapjak amiből kivágtak pályákat, hogy azt később pénzért adják (lásd.: MW2). És az nem is lenne baj hogy később jönnek fizetős tartalmak, na 4+1 pályáért majd' 5000ft, szerintem pofátlanság. Pedig ott a BF aminek ha a fizetős részét választottad (Onslaought/Vietnam) akkor egy teljesen új multit kaptál. Nincs nekem bajom a cod-dal, de az Activision üzletpolitikája undorító. Ha nem vagy megrögzött cod imádó buzi, akkor kicsit belegondolhatnál ebbe..... -.-
3.
3.
problemchildren?
#2: sose értettem mi abba a lehúzás ha egy dlc pénzbe kerül,senki nem kényszerít rá h megvedd.
2.
2.
Dark_Temptation
ezaz ! huzzák még le a népet! nem elég nekik a nem tudom hány millió eladás? még több kell nekik? -.-"miért nem képesek ingyen adni??.. -.-" rohadékok már bocsánat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...