Mégis megjelenhet idén a Diablo III?

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Egyelőre semmi nem biztos, de a Blizzard vezérigazgatója kisdobos becsületszavát adta, hogy mindent megtesznek azért a csapattal, hogy még idén boltokba kerülhessen a Diablo várva-várt harmadik része. Konkrét megjelenési dátum még mindig nincs, de ősszel indulhat a bétateszt a tervek szerint.

Az Activision ugyan továbbra sem számít az idén Blizzard-féle játék megjelenésére, a rajongók azért reménykednek, hogy a fejlesztőcégnek sikerül még az év végéig befejezni a Diablo harmadik részét. Most újabb szalmaszálba kapaszkodhatnak, Mike Morhaime vezérigazgató szerint ők mindent megtesznek majd, hogy összejöjjön a 2011-es premier.

Az Activision második negyedéves pénzügyi helyzetjelentése utáni konferenciahíváson Morhaime azt mondta, hogy keményen dolgoznak a Diablo III-on, és nagyon remélik, hogy az év végén ott figyelhet a játék doboza a boltok polcain. Megjegyezte ugyanakkor, hogy megjelenési dátumuk még mindig nincsen, és valószínűleg sok minden fogja még befolyásolni az ütemtervet: a héten bemutatott online aukciósházat például nem is bétatesztelték, továbbá a várhatóan szeptemberben kezdődő publikus bétateszt is okozhat váratlan meglepetéseket.

Morhaime egyébként az aukciósház kapcsán megemlítette, hogy bár a tranzakciós díjak révén új bevételi forráshoz jutnak, a kiegészítők terén a hagyományos dobozos megjelenéseket szeretnék követni, tehát ha kijön az alapverzió, utána újabb lemezes expanziók érkezhetnek, némileg olcsóbban. Ez jó hír azok számára, akik rühellik a DLC-ket.

26.
26.
Lordi91
#25: Ez tényleg kár mert hálóban jobb minden játék
25.
25.
#23: Te ez baromira tetszik !
Igazán nagy kár, hogy random-mapok lesznek és free-to-play ban csak online fog menni. :(
24.
24.
Józsi_Doe
Nem izgulok miatta, de ha megjelenik egynek jó lesz.
23.
23.
Gurren
igazából én akció rpg-k közül jobban várom a Path of Exile-t: http://www.youtube.com/watch?v=Xdq4Bi72i8Y

és még ingyenes is.
22.
22.
Ha most nagyon cinikus akarnék lenni:

-Hosszú fejlesztés : Duke Nukem Forever :)
-Tapasztalat, biztos jó lesz: Az eredeti Diablo fejlesztői rég Torchlight2-t csinálnak :)
-Stílusteremtés: Másolás :)

Na jó, de komolyan: nagyon várjuk, reméljük jó lesz. Nekem a SC2 csalódás volt, de azt nem is szerettem annyira. Egy D2-vel egyező hangulatú, kellően epikus csak épp 3D-be ültetett cuccal már meg lennék békélve, de ez az online függőség nagyon idegesít. Az, hogy majdnem mmo-t akarnak csinálni belőle aukciósházak és társaival (fúj !) meg egyenesen elkeserít... Lássuk végre, aztán majd csak lesz valahogy, ha más nem hát marad a TL2 :)))
20.
20.
Quent1n
#18: Azért nem írtam a CnC-t mert 95ös játék már én csak a stílusteremtőt akartam megemlíteni :) A Baldurs Gate-et meg azért írtam mert ugye az a klasszikus RPG. Diablo előtt is volt hack n slash csak messze nem olyan szinten ahova a Diablo emelte a műfajt.
19.
19.
VampireLord
Csak ezt a fake dobozképet felejtsük már el könyörgöm, rémes, hogy még itt is ebbe botlik bele az ember. Ez egy WoW fanart Sargerasról:
http://th08.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/115/6/5/sargeras___full_version_by_pepperwolf-d3ewvck.jpg

Diablo valahol itt kezdődik :)
http://www.diablo-3.net/wp-content/gallery/zeug/diablo_artwork.jpg

18.
18.
daenath
#14: Kihagytad a Command & Conquer-t, amugy a Diablo inkabb hack'n'slash, en nem sorolnam egy kategoriaba a Baldur's Gate-el, meg se kozeliti azt a szintet, persze en is szeretem de a Diablo csak egy sima "kaszabolok/exp kell/cuccot gyujtok" stilus, a Baldur's Gate es tersai visszont verbeli AD&D RPG ;) Persze ez csak magan velemeny :)
17.
17.
Killerbee
#13: A LoD 10 éves. Ezzel azt akarod mondani, hogy 10 évig vagy tovább kéne fejleszteni egy címet?
"Ennyi idő alatt valamit ha akarnak se tudnak "összedobni"" -Az igen.


De amúgy ugyanez volt mikor jött a 2. Akkor is rengeteget kellett rá várni.
16.
16.
Quent1n
#15: 1. Korai még kicsit megjósolni :) 2. Blizzard játékok elég jól optimalizáltak, mert van rá idő meg amúgy is úgy állnak hozzá. 3. 100körül már biztos :)
15.
15.
Noozi
Szerintetek direkt ezlrt játékért vajon mennyiért tudnék összepakolni egy gépet ami jól viszi?igaz még korai ezt megjósolni..:)
14.
14.
Quent1n
#13: Rosszul emlékszel. :) RTS - Dune II és RPG-be se ők voltak az úttörők. A Dablo amugy is akció RPG nem hagyományos de abból is volt már játék korábban. Azok a Baldur's Gate és társai. Inkább úgy mondhatjuk, hogy ez a két játék mérföldkő volt a StarCraft-al együtt.

Egyébként meg SZERINTEM :) a LoD egyáltalán nem volt egy nagy eresztés ahogy a SC II sem.
13.
13.
Necreon
#9: Hadd tegyek fel pár kérdést.
1. kérdés: Blizzard szokott összecsapni barmit is? 20 év alatt 3 franchise-t hoztak ki (Star/WarCraft, Diablo, Lost Vikings-et nem számolom most).
2. kérdés: Volt-e már BÁRMELYIK játékuk bukás? Emlékeim szerint az RPG és az RTS mai formáját ők alakították ki a WarCraft-al és a Dibalo 1-el.
3. Hány éve is jelent meg a Diablo II LoD (ami az utolsó kieg volt)? Hány év telt el azóta? Ennyi idő alatt valamit ha akarnak se tudnak "összedobni".
4. Volt már egy Diablo amiből pár képet találni a neten, de törölték, mert nem ütötte meg a mércét. Nyilván ezt nem úgy fejlesztik, hogy ki kelljen dobni, pláne a jelenlegi, majdnem kész állapotában.
5. Hány év telt is el a Diablo III és a Lord of Destruction között? Pedig az csak egy kiegészítőlemez, annak az időnek lassan a FELÉT sem szánják rá a ma divatos játékok fejlesztésére.

Ezek után megkérdezem: van okunk, volt valaha okunk nem bízni a Blizzard-ban?
12.
12.
Raziel
Nos ne is várj többet. Lásd sc 2. Nos ez is olyan lesz. :) Minimális ráncfelvarrás azt mehet a boltokba:).
11.
11.
Quent1n
#7: Szerintem egy felturbózott D2 eddig semmi több. :)

grindcore: Gameplay video csalóka sokszor demo meg nem hiszem, hogy lesz.
10.
10.
balint23h
#9: A Blizzard biztos nem csapja össze.
9.
9.
metercsiken
Azért csak össze tudják majd hozni!? : )
És remélem nem lesz összecsapva!
8.
8.
xXgoronikahunXx
7.
7.
mdr88
számomra már az is hervasztó, hogy 2008-ban dobták ki az első gameplay-t és a játék még mindig ugyan úgy néz ki (3év elteltével)... vicces :D
6.
6.
Én már csak akkor veszem meg, ha előtte kipróbáltam valami demót, meg megnézek sok-sok gameplay videót, hogy tetszik-e a világ, a karakterek, meg ilyesmi. Már nem hype-olom magam, mert lehet hogy nem lesz olyan nagy szám.
5.
5.
daenath
Hogy etetik a jo nepet :P
3.
3.
Netsu
Igazán eldönthetnék már, hogy mit akarnak, mert elég gusztustalan dolog ez. Nem úgy kellene a játékot a középpontban tartani, hogy szórakoznak a rajongókkal és havonta bejelentgetik, hogy "Jaj nem jelenik meg idén" aztán következő hónapban meg "Jaj hát van remény, ne adjátok fel"..
1.
1.
Necreon
Még idén... istenem de jó lenne. Bár szerintem február tájékán inkább reális lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...