Dragon's Dogma némi Devil May Cry ihletéssel

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha jó alaposan megnézed mindazt, ami eddig kijött a Dragon's Dogmával kapcsolatban, valószínűleg nem mondanád meg, hogy majdnem a teljes fejlesztőcsapat a Devil May Cry 4-től jött át. Pedig a készítők elmondása szerint DMC-sorozat komolyan inspirálta a játékot.

Persze valószínűleg az első tényező, ami megnehezíti a Dragon's Dogma és a Devil May Cry összehasonlítását, hogy előbbi egy teljesen nyitott világgal rendelkező fantasy anyag, míg utóbbi egy cső-akciójáték. Hiroyuki Kobayashi, a játék producere azonban elmondta, hogy pont ennek a kettőnek az ötvözése ad majd ki egy nagyon egyedi végeredményt.


"Megnéztük, mi volt az, amit a Devil May Cryban a harccal kapcsolatban csináltunk, ahogy Dante és Nero interakcióba kerül az ellenfelekkel. Át akartuk ültetni a szemtől szembeni közelharc legjobb részeit a Dragon's Dogmába" - mondta a producer, hozzátéve, hogy nem csak a DMC-csapat magja, de például a DMC rendezője, Hideaki Itsuno is a játékon dolgozik.

A fejlesztők ezután a különleges "mászási" mechanikáról beszéltek: mivel alapvetően nyitott világgal rendelkező játékról van szó, úgy gondolták, hogy a játékosoknak képesnek kell lenniük felkapaszkodni a nagy ellenfelekre, s úgy megküzdeni azokkal, ahogy kedvük tartja. Ebben a segítségünkre lehet az is, hogy Kobayashi komoly karakter-testreszabási lehetőségeket ígér, többek között három fő kaszttal és három elérhető presztízs-osztállyal, ezekről azonban még nem közölt további részleteket.

7.
7.
Slik
a videók alapján inkább az elder scrolls ra hasonlít... ami meg fantasztikus :)
6.
6.
koffein
nem lesz benne online coop. Nem érdekel így.
5.
5.
karneol81
Már az első hírek óta figyelem.. Igen jónak ígérkezik.
3.
3.
keiji maeda
ez nekem nagyon be fog jönni :)
http://www.youtube.com/watch?v=ENFUV4ST1BM
2.
2.
mdr88
ha majd látom a portok listájában a PC-t... akkor majd érdekel, addig nem nagyon
1.
1.
steve 18
Nemtudom hogy érdekeljen e ez a hír.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...