Modern Warfare 3 - leleplező multis trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Igen, kedves egybegyűltek, tényleg a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer szegmensének világelső előzetesével van dolgunk. Los Angelesben jelenleg is tart a Call of Duty XP nevezetű rendezvény, ahol a népszerű háborús frencsájz van a célkeresztben. A videó üt, ahogy kell.

A nagyvárosok utcái puskaropogástól hangosak, valaha turistalátványosságnak számító épületek masszív szerkezetei omlanak össze a becsapodó lövedékektől. A videóból az is kiderül, hogy minden fékezhetetlen rambót egy-egy jól irányzott sniper kill terít le. Bár a csapatmunkáról jelenleg nem sok szó van, azért maszekban némi dögcédulát felszedhetünk, aknákat rakhatunk le a gócpontokra. Teljes karakter- és fegyvertestreszabási lehetőségek, CoD-os színvonaltól eltérően hatalmas pályák, masszív közösségi rendszer és frissítések tömkelege. Ezt kínálja a Modern Warfare 3 multija. A friss hírt köszönjük marcellónak és CJgabornak!

A hétvégén egyébként ingyen tolható a Black Ops multija a Steamen. Ha még nem próbáltad, töltsd le a klienst!

111.
111.
McDuff
mi ebből a videóból a tanulság?csipával kell menni!>:D
110.
110.
KASBEJ
Sok kommentet végigolvastam.Szerintem hülyeség ez a mocskolódás, kinek ez tetszik kinek az! Mind a 2 játéknak vannak hibái meg előnyei és mind a kettőben vannak jól eltalált dolgok, én mind a 2-őt megveszem valszeg:D! A trailer sztem sem lett valami fényes pedig azért a COD trailerektől megszokhattuk hogy jók dehát ez van ez most így sikerült! Az egyik játék ebben jó a másik abban pl a COD singleplayerek ütősebbek, pörgősebbek mint a BF-é de sztem az utóbbinak a mutlija jobb és a grafja is! Az MW3 grafja csak egy picit változott az MW2 höz képest.
109.
109.
gustaved
#103: Jo nem azért irtam h nem lehetett volna jobb az MW2 mert sokkal jobb lehetett volna 1 kis odafigyeléssel meg persze ami nem hangzott még el "idővel". Nekem az MW2 jobban bejött mint a cod4 ez van. És én azt se bánom hogyha ez "javitott" MW2 lesz mert még mindig szeretem az MW2 öt. Már nincs olyan sok hacker mint 1 éve. De amint mondtam h lehetett volna sokkal jobb. Mert ugyan az IW nek nemvolt több ideje mint 7 honap h elkészitse az MW2 öt. bocs a sok MW2 miatt nemtok fogalmazni.
108.
108.
szerver
Istenem ez baromi Jóóó !!!!
107.
107.
adriano28
hmmm, saját véleményt írtam csak, nem tom mért kellett ezért kitörölni a kommenteimet.. elvileg azért van a hozzászólás lehetőség hogy a cikkhez leírhassuk a véleményünket..
105.
105.
LnB
104.
104.
lackosor6
Húúúú halljátok én még ilyen "taktikus" játékmenettel sehol sem találkoztam!!!!! Atyaég, ezért megéri megvenni idén is és előrendelni még vagy 10 évre az új (ugyanilyen) részeket!! Csak ne felejtsem el a megrendelőlapon feltüntetni a jelmondatot: 10 millió ember csak nem tévedhet...
103.
103.
CJgabor
#98: Már megbocsáss, de ez egy igen hülye kérdés.
Én mindig is COD fan voltam, COD4 a kedvencem... a bejelentés óta az MW2-t vártam, naponta néztem a GK-t hátha van új hír, rengetegszer újranéztem a trailereket, mindent... Viszont ez a játék óriási csalódás volt. Egy konzolosnak biztos nem, de a dedikált szerverek hiánya nagyobb gond mint amilyennek először hangzik.
az MW2 egy elb*szott, ronda, agyonhackelt játék, laggol mint a szar (instabil lobbyk amiket könnyű hackelni) hiába van 60 megás netem... nincsenek szabályok(mert adminok sincsenek) így minden low gránátvetőzik, kempel (melyet az idióta, átgondolatlan perkek és a HB sensor meglehetősen elősegít), rövidek a meccsek, nincsenek modok (általában nem szeretem őket, de a COD4es deathrun mod vagy zombie mod odab**** :D), a killstreakek túlságosan erősek, a nuke felesleges, idegesítő és meghackelhető, ráadásul rendszeresen kell némítani a játékosokat, mert a sok éretlen 12 éves low idegesít, fölöslegesen pofázik, ráadásul sokszor idegesítő, szar zenéket játszanak be = egyszóval irritálnak mikrofonon keresztül. ezen kívül még annyi más problémája van ennek a játéknak, csak ennyi dologra nem tudok emlékezni, hogy felsoroljam...
Ja, és az MW3 ennél gyengébb próbálkozásnak tűnik. És ezért kérnek el 10-11.000 Ft-ot?
102.
102.
mestermagyar
#101: Még ha egyesek szerint "nem is számít" hangokkal is ez van.
101.
101.
mestermagyar
#100: Amúgy egy nem fejlödö grafika jó idöre elássa a játékot ha olyan szinten van.
100.
100.
mestermagyar
#84: Figy a bfben sose hanyagoltak el semmit változatosságra is ügyeltek és sose volt nagy csalódás.
99.
99.
gustaved
Most azért kérdeztem mert még nem látom olyan kommot ameikben az MW2 jobban tetszet volna akárkinek is mint az elözö 2,
98.
98.
gustaved
#97: Nos igen, csak lenne egy kérdésem. Ti azért fikázzátok ennyire az MW2 öt me ilyen sok"hülyegyerek" megvette? vagy nemtom. Nekem mellesleg jobban tetszik az MW2 mint a Cod2 vagy a Cod4.
97.
97.
CJgabor
#80: hasonló a véleményem, a COD4et máig imádom, az MW2-t pedig bármelyik multis játék lealázza, nem kell ahhoz BF2 :D
elég egy 4 betűs MODot említenem, aminek még a grafikája is szarabb... SA:MP. :D
95.
95.
gustaved
#94: Jojo oké-oké nem veszem meg. Lebeszéltél rola. Igy már mindent értek. Hihetetlen h mekkora 1 tusko az Activision. Ilyenért pénzt kérni ez hihetetlen. egyszerüen felse lehet fogni.
94.
94.
LnB
#91: Egyszer és mindenkorra, hogy mindenki megértse. Az Activision pénzt kér egy olyan termékért ami önmagában nem felel meg egy teljes árú játéknak. Írnak egy agyonsriptelt történetet a Quake3 feltuningolt motorja alá és széthintik a sok hülyegyereknek COD név alá bújtatva. Új perkeket, mapokat DLC formályában is elérhetővé lehetne tenni nem kéne teljes játék árát kifizetni érte. Nem beszélve arról, hogy más játékokhoz, Stalker, Half-Life, több tartalmat magábafoglaló Modokal lehet találkozni amit a rajongók készítenek. Az a baj, hogy nem láttok a Call of Duty név mögé, hogy mit is tartalmaz, mert régen ez a név nem a tucatszar játékokkal volt összefüggésben, és mi lett belőle mára...
93.
93.
gustaved
#92: Jo hát akk fogd fel DLC nek engem az nem érdekel.
92.
92.
megalonagyix
91# igen, ezt meg lehet dlc formájában is csinálni... mint tavaly a BFBC2 Vietnam
91.
91.
gustaved
#87: Hát figyelj. Én nem feltétlenül pontozással akartam összehasonlitani a kettöt. Arra akartam kilyukadni h másak az igényei mindnekinek. Nekem PL mind a 2 játék tetszik, de van akinek csak a COD és persze vannak akiknek csak a BF. Meg ugye azt se értem, hogy mért irják azt h ugyanazt adják ki. Igen a Grafon nem változtattak de új Fegyverek, Killstreakek, Perkek, Mapok, meg persze Módok. Szerintem ezzel a játékkal nem lesz probléma.
90.
90.
megalonagyix
ez egy rakat fos... 84# 2 generációval fejlettebb grafika, éretebb community, törés-zúzás, járgányok, több fegyver, csapatjáték...

COD: amig veszitek ezt a szart, addig csinálják. activisionnél nem érdekli az embereket, hogy mit mondanak a játékosok amíg veszik..

azt még megjegyzem, hogy nem vagyok BF fanboy, utálom a háborús játékokat, de tisztán látható a külömbség...
89.
89.
Problem?
87.
87.
LnB
#69: Ha nincs jobb, akkor fogalmazd meg nekem légyszíves, hogy ha egy adott sajtó teszteli és pontozza a két adott játékot, és az egyik (Tegyük fel BF3) több pontot kap akkor az mit jelent? Véletlenül sem azt, hogy a nyilvános sajtó jobbnak ítéli a másiknál ugye? :S Ezt a két játékot igen is teljes mértékben össze lehet hasonlítani. Nem úgy mint a Mafia-t a GTA val.
85.
85.
amd33
Egy kis popcorn mellett 4 óra alatt kitoljuk, a multija eddig is tré volt aztán meek vissza cs-ni na meg bele kóstolunk a bf3-ba az adni fogja...
84.
84.
Moldren
Sem CoD, sem BF fanként nem szólok(mivel mind a kettőt szeretem), de ez a Battlefield 3 istenítés, oltáremelés, aranybaöntés, ódák zengése miért is van? Azért ennyire nem lesz jó játék. Azért kérem hogy valaki egy emberi minőségű és hosszúságú kommentben írja le hogy miért is ennyire übermegakirályomgwtfbbq játék lesz ez. (hasonlítás nélkül, semmi fikázás, stb.)
Köszönöm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...