Újabb Modern Warfare 3 multiplayer előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Ugye egy percig sem hitted azt, hogy végre megpihenhetünk a nagy Call of Duty-tobzódás közepette? Máris itt az új kedvcsináló, mely a Tango Down nevet kapta. Ismét egy tömény és barátságos életkép a Modern Warfare 3 online világából. Unod már, vagy csak most kaptál kedvet hozzá?

Az Infinity Ward és a Sledgehammer előtt nem éppen hálás feladat áll: rajongók millióinak kell megfelelniük, mindenki máshogyan képzeli el a Modern Warfare 3 többjátékos üzemmódját. Éppen ezért érthető, hogy némileg óvatosan közelítenek a témához és csak ott változtatnak, ahol leginkább szükséges. Ennek ellenére új perkek, játékmódok és egyéb finomságok várnak ránk, azt majd az idő eldönti, hogy kell-e nekünk.

Köszönjük, RECh!

91.
91.
CJgabor
#87: jájj dicsák.... tisztára imádom a flamewart meg a 10 éves, műveletlen parasztokat...
"betolakodó BF3"... LOLWUT? ezt most nemigazán ércsük itten mi dicsák. mágyárázd mán el nekünk no.
szerinted miért álltak el a codtól ennyien? az ilyen gettólakók miatt, mint amilyen te is vagy.
egy ex-COD fan, akinek már hányása van a Fucktivisiontől és a tömeggyártásból nyomatott codokból... minőségi terméket akarunk a pénzünkért, mint amilyen a cod4 volt, nem pedig ezt a nullát....
90.
90.
isaac9999
Szerintem teljesen fölösleges azon vitatkozni, hogy BF vagy a CoD jobb. Ízléstől függ, mind a kettő háborús fps, csak az egyik ilyen hangulatú a másik meg olyan, nem kell ezen veszekedni, akit meg nem érdekel a CoD az ne ide jöjjön fikázni, de a CoD-osok se menjenek BF-re. Én speciel a CoD-ot is szeretem és BF-et is. Egyébként meg azon se kell vitatkozni, hogy szar les a multi, vagy a single, mert mikor jött Black Ops akkor mindenki azt mondta milyen jó a játék, de mint később kiderült, többségben vannak azok akik csalódtak benne. Tehát, hogy most milyen a video a játékról, az nem mond semmit! Üdv
89.
89.
falselight
#87: öröm látni, hogy a cod-osok is kitesznek magukért.
88.
88.
wildláma
#87: ebben téved mindenki mivel:
a., a negatív komment is kritikának számít, amit nem lehet csak úgy félresöpörni
b., a rossz kritikát nem úgy kell kinyilvánítani pl hogy "Büdös szar CoD/BF" meg "Száradjon ki a lelke aki megveszi ezt" meg ilyesmi
c., biztos van olyan ember, akinek nem tetszik hogy az ő választott játékát fikázzák, de akkor ő se fikázza a másik játékát.
87.
87.
errorHD
#85: Igy van istook jól mondja Bf3-as gyászhuszárok TAKARODJATOK A CODOS HÍREKTŐL remlem pofára fog esni aki azt a szutyok betolakodó Bf3 at veszi HAJRÁ COD!!!
86.
86.
kiscsak98
Nem kell szarozni ezt a Codot attól hogy nem újít nagyon sokat.Az infinity ward is tudja hogy ha egy teljesen új és az edigiektől eltérő multit csinálna nem biztos hogy sikeres lenne.
85.
85.
istook
a BF3-ról prédikáló-megváltók szíveskedjenek már egy COD-os poszttól/hírtől eltakarodni p*csába, vissza a "tökéletes" virtuális harcmezejükre, ha úgysem tetszik nekik és nem is fogják megvenni ezt a game-t... unjuk már a sok hülyeséget amiket itt árasztanak...

a COD-os fanok nevében köszipuszi ;)
83.
83.
randall13
Eddig azt kívántam, hogy bukjon be kotick a rohadt cod-jával együtt, de ahogy elnézem a bf3-asok felsőbbrendű intelligenciáját, menjen a Battlefield is a mélybe! :)
És ez a legtisztább.
82.
82.
gustaved
#79: Azt csak akkor tudod eldönteni ha már játszottál vele
79.
79.
Bisur1996
#68: Akkor én válaszolnék értelmesen. Nekem anno az MW után az MW2 (van benne több mint 1200órám) nagyon bejött, volt benne néhány új dolog, ami jobbá, érdekesebbé tette a játékot, bejönnek benne a pályák, a színek, meg az egész élmény, úgy ahogy van egybe... bevallom nagyon szeretem. Viszont a BO-ban már nem voltak olyan jók a mapok, túl sok volt a csili-vili extra... és most ez az MW3 hát, nagyon nem jön be, túl sok az extra, helikopter, robotrepülő, ez-az, rakéták, minihelikopter, ezer fegyverre rakható cucc, ez elrontja az egészet...
Most azt az egészet amit anno MW2-ben szeretek, BF3-ban látom, bár igaz, hogy más a hangulata, de akkor is meg van benne az a plussz, pedig nem vok nagy BF fan, inkább COD párti, dehát akkor is, nem elvből döntök egy játék mellett, hanem, hogy az mennyire jó... és ez az MW3 nekem túlságosan hasonlít a Balck Ops-ra (még ugyanolyan szürke is...) úgyhogy, szerintem kihagyom.
78.
78.
..::RoLiSoAp::..
Ahogy valaki már említette, énis be voltam szarva kicsit hogy gagyi lesz, az elején megjelent vidik alapján, de ez már valami baszki. és még nagyon az eleén vagyunk a multi bemutatása terén. fúde várom a kövi trailert O.O ( nem, battlefield fan-cicák, nem kell azt válasznak irni, h ez még most is fos mert senki nem kiváncsi rátok.. :D )
75.
75.
Codfan12
#72: van egy értelmes ember
74.
74.
gustaved
Azzal most mi a probléma?
70.
70.
Codfan12
Ez a call of duty sorozat az ami fejlődik. Én nem tom meg unni ma 2011-ben ez a legnormálisabb sorozat ami nem megy vissza 2d-be
69.
69.
gustaved
#68: Jo de azt nem értem h ki mondta h jobb a Cod mint a BF. Én nem mondtam ilyet soha én mind 2 öt szeretem. És ki tudja h mi lesz még belöle most pár vidiböl nem lehet megállapitani. én szeretem mind 2 öt csak azt nem ha valaki akármelyiket is de fikázza. Nekem pl az MW2 az tetszett most kinek mi tetszik .
68.
68.
LnB
#67: Nem szar a COD, de a BF3 jobb. Szóval már az elején nem értetted mi a mondandóm. Nekem is megvan a MW; MW2 (egyetlen játékban sem csalódtam eddig akkorát mint MW2-ben) Szóval nem szar. De még mindíg nem tudott senki értelmes cáfolattal előálni, hogy miért jobb a COD a BF3-nál. Semmi másról nem lenne szó csak értelmes vitáról. De értelmesről! mikor mindkét fél normális, átgondolt érveket állít egymásnak. Ez a baj, hogy erre kevesen képesek. És míg erre nem képes valaki akkor ne szánalmasozzon már le :D (az nem te voltál tudom)
67.
67.
gustaved
#65: Jo jo bevallom hülye vagyok kommunikáciobol és erre már nagyon sokan rájöttek, de véleményt amint már mondtam nyugodtan lehet irni de egyszerüen annyira azt érzem a kommjaidban h, ( mindegyiket végig szoktam olvasni) mintha csak ennyit akarnál mondani a Cod szar szal nyilván lehet irni rosszat is jot is de ez már annyira unalmas eljátszottátok több százszor és folyton ugyanaz megy ugyanannyit mondtok. jo igen-igen nem muszáj elolvasni 1 kommot ki lehet hagyni de engem vhogy érdekel mindenki véleménye akár rossz akár jo de ez akk is már kicsit tulzás:S
66.
66.
errorHD
#52: Ha te Bf3-as vagy akk minek jössz ide magyarázni h a COD egy rakás sz*r!!??Ha nem tetszik akk pusztulj játszani azzal az istenkirály Bf3 al!!!
65.
65.
LnB
#61: Komolyan mondom semmi rossz indulat nincs bennem, de ha figyelmesen visszaolvasol/ vagy emlékezel láthatod, hogy kerek, megfogalmazott kérdéseket szoktam feltenni. De még egyszer sem tudott senki értelmesen válaszolni. Nincs nekem bajom igazság szerint a COD-al. Ahoz meg pláne közöm nincs, hogy ki mire költi a pénzét. De ma is feltettem egy kérdést és te nem hogy nem válaszoltál rá, figyelembe sem vetted, sőt rögtön engem kritikusnak minősítettél. Szóval az a baj, hogy egyikőtök sem tud értelmesen kommunikálni pedig a kérdésem mindíg úgyan az csak biztos úgy írom le hogy nem vagytok képesek felfogni. És ha nem tudsz/tudtok értelmesen válaszolni akkor miért nem tudsz elmenni szó nélkül a kommentem melett. A célom nem flame indítása, ti gerjesztitek azzá.
64.
64.
danez11
aztarohadtkurvaélet!! így egybe ---- nem semmi, az bizt. elején, amikor megjelentek az 1. multigémpléjek, akkor azt gondoltam, hogy .. ez egy esz a er , de most :DD de még ígyis a bf3 viszi a pálmát nálam, de ezt is beszerzem..jövőre
63.
63.
Problem?
#60: Én meg azt vettem észre, hogy az oltásaid szánalmasak:S
62.
62.
Vurgi
falselight és LnB kommentjeire csak annyit tudnék válaszolni, hogy: You didn't start the flame war, did you? ;)
61.
61.
gustaved
#60: Ha nem érdekel akk minek irsz? engem érdekelt csak azért irtam ezt én bevallom. Nincs mit szégyenlenem. Nem vagyok eszes tipus az biztos de akk se értem kérlek magyarázd már el mért kell ugyanazt leirnod ennyiszer.
60.
60.
LnB
#59: Ne hisztizz, ugyse érdekel senkit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...