HWSW: Kezünkben a Samsung újdonságai

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 5.
  • Hardver
Link másolása
Az idei IFA technológiailag nem tartogatott sok újdonságot, nem a megahertzekről és az új megoldásokról szóltak a bejelentések sem. Az idei felhozatal irányvonala inkább az eddig is használt megoldások finomítása, szegmentálása és újracsomagolása felé mutat - írja a HWSW.

A HWSW a helyszínen vizsgálta meg és próbálta ki az új termékeket, illetve a Samsung munkatársaitól igyekezett megtudni, hogyan látja a mobil eszközök piacának közeljövőjét a gyártó. Ha Téged is érdekelnek az újdonságok, fáradj erre, és olvasd el a teljes összeállítást a nagytestvérünknél!

A legnagyobb figyelmet az IFA-n a Samsung bejelentései kapták, két fontos területen is emlékezeteset alkotott a cég. Egyrészt bemutatkozott az első Bada 2.0-ával érkező okostelefon, a Wave 3, ami egy új időszámítás kezdete a Samsung mobilos stratégiájában, másrészt a Galaxy család is bővült két fontos új taggal, az 5,3 hüvelyk képátlójú Galaxy Note a PDA-világ második reneszánszát hozná el, a 7,7 hüvelykes Galaxy Tab 7.7 pedig végre egy kiforrott, szép, használható méretű és nem utolsósorban nem annyira iPad-szerű tablet.

7.
7.
dareal
#6: szerintem az iphone kezelése nem nehezebb, bár ez egyéni.
telepítsd a total commander alá a tpot plugint és máris eléred total commander alól is az iphone tartalmát.
alacsonyabb ár - szerintem is indokolatlanul drága
kalózkodás? szerintem nincs az az alkalmazás, ami ne lenne fent törve, ráadásul mindezt a telefonról intézheted. tovább nem részletezném ezt, még priviben sem.
6.
6.
givi6
#4: elhiszem, és most nekem is 3g van, de hiányolok rajta sok alap programot, és hardvert
például, jobb hangszóró (az annyira nem fontos)
egyszerűbb kezelhetőség (mivel az android az egyszerűbb) ,támogassa a total commandert, vagy a számítógépet winen, hogy zenét tegyek rá, emellett támogassa a zenét, vagyis tegye rá a zenét, és ne szedje le a többit, ha nem sikerül neki :P és mindenek felett alacsonyabb ár
kalózkodási lehetőség ...
szóval nagyon tuti a dolog, de olyan árért, és olyan gépért nem venném meg, ahogy a többi apple cuccot
5.
5.
Mortis
Hát, igen. Sokszor tűnt egyszerű iPhone kopinak néhány gépük. Ideje, volt hogy szakítanak ezen hagyománnyal.
4.
4.
steve 18
Hát azér Iphone-ra mocskos kemény alkalmazások vannak....lehet rajtuk kapni ha jealbreakeled meg özönjit leölthetsz!! (nem akarok vitát kezdeni csak mondom) :D
3.
3.
givi6
gyönyörű,
csak ezt tudom rá mondani
és minden apple buzinak, szerintem az android jobb !!!!!
2.
2.
mdr88
7 éve vagyok Samsung párti és még egy készülék sem okozott csalódást... nem is tartom valószínűnek, hogy bármelyik ilyen "veszéllyel" fenyegetne.
1.
1.
xICEMANx
Ejha, nem semmi alkotás :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...