Traileren a Spider-Man: Edge of Time

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 4.
  • Videó
Link másolása
A héten érkezik a Spider-Man: Edge of Time, ennek apropóján új trailer ütötte a markunkat, amiben a harc, mint olyan kerül bemutatásra. A Pókember-fanok megint örülhetnek, hiszen ezúttal is két univerzumot mostak össze a Beenoxnál, így egyszerre örülhetünk az Amazing és 2099 világ szuperhősének.

A minap éppen más miatt kapta fel a fejét a sajtó a Spider-Man: Edge of Time-ra, történetesen kisebb botrány kerekedett ki abból, mikor a játék hivatalos(nak tűnő) Facebook oldalán a derék szerkesztők azt találták mondani, hogy OnLive-ra azért nem lesz elérhető a játék, mert ők elsősorban a mainstream konzolokkal foglalkoznak, és különben is a Spider-Man: Edge of Time megmarad a "törvénytisztelő" játékosoknak.

A rajongókat ez értelemszerűen kiakasztotta, hiszen az OnLive abszolút legális játékforrás, a felhasználók ugyanannyit fizetnek a játékokért, mint mások, akik boltban veszik meg őket. Az Activision végül közleménnyel oszlatta el a félreértéseket: mint mondták, az érintett Facebook oldal nem hivatalos, a kiadó ugyanis minden Marvel-játékával kapcsolatban a HeroHQ-n közöl információkat. A sztori mindenesetre furcsa volt, ráadásul nem kis tájékozatlanságra utalt.

És végül a trailer: bár a játék megjelenése vészesen közeleg (PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re és 3DS-re készült egy-egy verzió), azért az előzetesekből sosem elég, a legújabb videó például a harcokat mutatja be. Íme:

 

21.
21.
Dercsi
Uborka szezonban biztos jobb vétel lett volna, de most jön egy csomó várva várt gém, amit hamarabb teszek kosárba mint ezt...
20.
20.
Jinbobo
Egy újabb pókember játék, gyerekeknek...
19.
19.
Gotham123
Shattered Dimensions 2 fele annyi pókemberrel....
18.
18.
Gábor36
Európában sajna csak 14.-én jelenik meg. :(
Nekem bejött az előző rész, még ha nem is volt tökéletes azért eltudott szórakoztatni néha - néha, és adok egy esélyt ennek. Én PC games vagyok inkább, de az előzőt boxon toltam, így ezt is azon fogom.
17.
17.
Sewray
Valahogy sosem kötött le , hogy superhero-kal rohangáljak és combozgassak , persze szerintem ezt a Prototype-al duplán is be pótoltam :) . btw ez a pók cuccos elég gagyi :P
16.
16.
hedzsooo
...Megneztem a Hero HQ forumat es tenyleg nem volt hivatalosan meg PC-re bejelentve. Egyenlore ott is csak bizakodnak benne. :/

http://www.herohq.com/forums/viewthread/20847/P0/
15.
15.
ReNegAdE
Szerintem elég gyengécske!Max fanoknak jó lesz!
14.
14.
hedzsooo
#9: Bizom benne en is. ;)
13.
13.
hedzsooo
12.
12.
hedzsooo
#5: OK, THX a valaszt ! ;) Lehet, akkor elneztem vmit, v. itt elirtak, itt a PC-szekcioban jegyeztek meg, h bejelentettek a jatekot: http://uk.pc.ign.com/articles/115/1158795p1.html
10.
10.
tjames
:D :D A pókica már szinte egy zöld lámpás képességével vetekszik :D :D Miket lesző...te úúúristen :)
9.
9.
Macifasz
#3: Az előző rész se volt bejelentve PC-re, de aztán még is kijött. Szóval no para, jönni fog az majd. :-)
8.
8.
Daks
7.
7.
Ghost16
Hát elég öcsinek néz ki
6.
6.
Ecneb
az összes játék és film előzetesekben is ezek a szövegek vannak : "fight today...save tomorrow" stb :D
5.
5.
fojesz
#3: Nem volt bejelentve.
4.
4.
Garfartix
Ha nem lesz PC-re, gyilkolni fogok
3.
3.
hedzsooo
"PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re és 3DS-re készült egy-egy verzió" - OK, de PC-re is be volt jelentve, nem ? Az kesik, v. nem is lesz vegul ?
2.
2.
pjoco
trailer alatt melyik szám megy?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...