FIFA 13 - ismét Dzsudzsák Balázs a borítón

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Mire lehet büszke a magyar focirajongó? Hát persze, hogy Dzsudzsák Balázsra, akinek képességei megengedték, hogy olyan patinás csapatban rúgja a bőrt, mint a Dinamo Moszkva. Tavalyhoz hasonlóan ismét az ő fotója díszeleg a FIFA 13 magyar borítóján. Gratulálunk!

Lionel Messi mellett a mi Balázsunk vigyorog a FIFA 13 borítóján, míg a nemzetközi kiadáson az Arsenal színeiben játszó Alex Oxlade-Chamberlain és Joe Hart került a dobozra.

A külsőségek mellett essen szó a játékmenetről is, hiszen itt mérettetik meg a FIFA 13. A first-touch kontroll és a Skill Games mellett rengeteg új funkció kerül a játékba, a múlt héten lezajlott Gamescomon a VG247 munkatársai kameravégre kapták a fejlesztők munkatársát. Ő ismerteti a focis cím idei fícsörjeit.

Köszönjük, dönc!

21.
21.
MiZo77
Na ebben aztán elmondtam párszor,h 'tolni'!:)
De ami a lényeg,elmondtam!:)
20.
20.
MiZo77
Én már tolom,és volt szerencsém a konkurenshez is.Pár lejátszott meccs után is nyugodt szívvel kijelenthetem:Átkozottul eltalálták ezt a fifát!Hosszú évek óta tolom,tudom hogy mit beszélek.Tavaly még maradt hiányérzetem,de most tökéletesítettek,sőt..:)Legalább profin kell tolni,és időnként már valóban szükség van cselekre,trükökkre,h jól tudjunk boldogulni.Az AI valóban kellemes,jól tolja a gép.A konkurens is fejlődött és ott a BL,viszont maradt árkádosabb jellegű.A fifa. valóban nagy lépést tett a szimuláció felé!Ki-ki döntse el,mire van ingere
19.
19.
Bruuton
Nagyon fasza ez a borító!! :) Nézzétek meg milyen más országokban! http://eurofifa.hu/hirek/fifa13/boritok-a-nagyvilagbol ;)
18.
18.
Quent1n
#17: Az mindegy, hogy erősebb viszont fele annyira nincs szem előtt . Plusz erősebb de nem játékban hanem inkább fizikumban mert a holland bajnokság inkább ilyen "kinevelő" bajnokság. Dzsudzsáknak egy francia top csapat esetleg egy spanyol felsőházi csapat lett volna az ideális ahol nem csak ő játssza a focit hanem a másik 9 társa is. Szerintem :)

Múltkor rúgott egy gólt de ez még édeskevés. Persze tudom nem a saját posztján játszott sokáig, meg más volt neki ez a bajnokság, meg az edzők is inkább a hazai játékosokat részesítették előnybe, de hát tudta hova megy. Én a helyébe még egy évet maradtam volna a PSV-be aztán irány egy francia v. spanyol bajnokság. Innen (főleg, hogy ennyi pénzt fizettek érte) nem hiszem, hogy lesz számára vissza út.
17.
17.
BrendOoN
#15: Az orosz bajnokság jóval erősebb mint a holland. Múlthéten (azt hiszem akkor, a nyáron mindig összefolynak a hetek) végre azon a poszton játszhatott, ami számára ideális és gólt is rúgott. Nem rossz játékos. Bizonyára közre játszott a pénz is, de még egyszer mondom: erősebb mint a holland.
16.
16.
danez11
ez meg mi?
kergeti őket egy kutya??
15.
15.
Quent1n
Hát Dzsudzsákra nincs miért büszkének lenni az én pofám is ég helyette. A legtehetségesebb magyar játékos volt és fogta aztán kilóra eladta magát. Példaképnek is elég gyenge. És ráadásul meg is magyarázta ahelyett, hogy egyenesen megmondta volna, "gyerekek nekem a pénz az első". Sokkal szívesebben látnám Gerát a borítón, vagy akár Juhász Rolandot. Még a mezét se merték rátenni inkább válogatott mezbe rakták... Rajta kívül csak CR van ilyenbe de azért ő más kategória plusz a Real meccseken csupa PES reklám van.

Különben meg a borító helyett inkább annak örülnék ha a magyar kommentárt 2007 óta végre radikálisan megújítanák.
14.
14.
dönc
#13: nézzétek meg a linket xd :D
13.
13.
dönc

https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=2ceeafef4ff4eba49a469385cbfbc06a&mid=id.178568605611437&ext=1345642644&hash=AQCZ65kLljBrh0Fu
12.
12.
BrendOoN
#11: Vagy Tökölit :D

Azt hiszem, ez várható volt. Mondjuk ez a borító annyira nem tetszik. A régebbieké sokkal jobban bejött. Mondjuk vicces, hogy mióta tart Balázsnak az orosz kalandja, azóta már magyar válogatott mezben van :D
11.
11.
BudTerence
Miért nem Rósát rakják a borítóra? :D
10.
10.
KeXxX
#9: Azért ő mert, ő az egyetlen "híres" magyar focista. és játszani is jól tud. nyilvánvaló hogy nem kevés pénzért szerepel azon a borítón.

#6: kövezés! xD
9.
9.
bendikee
Szinte biztos voltam benne, de miért pont ő?????? jó lenne az a borító amit bárhol kapni lehet.
8.
8.
2pacal
#6: Focis játékot billentyűzettel?Biztos jól nyomod...
6.
6.
miki1105
Remélem PC-re nem egy nyamvadt átírott szart kapunk. Én ha PC-én játszok akkor az egér és billentyűzet van mellé, nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni mint régebben. PC-én elég szarul néz ki, hogy nyomd meg a kört meg a négyzetet.
Kövezzetek meg de én nem kontrollerrel játszom.
5.
5.
márk1212
#4: Egy kis bors a Real rajongók orra alá ez a videó:D
3.
3.
shifteeh
és akkor az új borítóval ki is fújt a változtatás a 12 óta, mi? :D
2.
2.
keiji maeda
miért nem lehet meghagyni az eu-s borítót ugy ahogy van , de persze ez elkerülhetetlen hogy dzsuzsit rárakják
1.
1.
Gunner23
Egy kis javítás: Nem Oxlade-Chamberlain-re cserélték Rooney-t, hanem Messi-re. Chamberlain és Joe Hart az Egyesült királyság területén megjelenő Fifa 13 borítóján lesznek Messi mellett, mert angolok. Magyarországon értelemszerűen ezért van Dzsudzsák a borítón.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...