Két héten belül itt a 12 GB-os PlayStation 3?

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 15.
  • Pletyka
Link másolása
Egy német online kiskereskedő már tényként kezeli, hogy októberben új PlayStation 3 modellt bocsájt útjára a Sony, mely vékonyabb lesz, mint a jelenlegi Slim gépek, és 12 GB-os flashmemóriával rendelkezik. A hír megerősíti korábbi gyanúnkat, miszerint olcsóbb PS3-ak várhatók.

Egy német kiskereskedő a Facebook-oldalán szellőztette meg, hogy október folyamán érkezik a karcsúbb PlayStation 3 modell, amely 12 GB-os flashmemóriával rendelkezik - írja a Gamereactor.eu.

A korábban kiszivárgott kémfotók alapján nagyon is elképzelhető, hogy a Sony hamarosan frissíti a géppalettáját egy olcsóbb, mindenki számára megfizethető konzollal. A források azt jelzik, hogy az új változat még a Slim gépeknél is kisebb és könnyebb lesz, köszönhetően a friss, ultrakeskeny designnak.

A Sony német marketingfőnöke, Guido Alt válaszolt a magazin kérdésére: ő semmit nem tud arról, hogy létezne ilyen 12 GB-os konzol. A nyakunkon a Tokyo Game Show, és a Sony sajtótájékoztatót tart jövő hét szerdán - akkor megtörténhet a vadiúj modell bejelentése?

27.
27.
Freed
Hahóóóóóóóóóó...Valaki tudja hogy kb. mennyi lehet majd az ára?...amúgy a mentéseknek simán elég, még sok is a 12 GB...lásd xbox 360 4 GB memó. Ez annak jó aki nem töltöget ill. telepíti a gépre fel a játékot.
26.
26.
voldi
Megéri, mert nem szükséges hdd-t venni hozzá, legfeljebb törölgetsz.
25.
25.
turi
#24: hát ez megveszed olcsón, aztán vehetsz hozzá hdd-ét
olcsónak tűnik, de ráfizetsz
24.
24.
2pacal
Ha nem lenne évek óta Fat gépe, akkor se vennék ilyet...Most komolyan vannak olyan gamék amik 4-5gigát is felraknak...Mire elég az 12 giga?
23.
23.
Edy92
Nem rossz ötlet de már elég sok bőrt le akarnak varrni róla. :|
22.
22.
kissferi89
12 GB?
akkor ez sem a PS PLUS soknak készült
:D
21.
21.
turi
#5: talán nem mindenki akarja letölteni?
20.
20.
Berkes2000
Inkább a régebbi játékok telepítenek, azok is max. 3-4 GB-ot. Az újabbak már semmit vagy csak párszáz megát raknak fel. Szerintem rájöttek, hogy nem kell az install, elég gyors a játékhoz a blu-ray olvasó! Mondjuk egy hardcore gémernek tuti kevés lesz, egy haverom vért hugyozik a 40 gigás PS3-al, főleg a Gran Turismo miatt. Előfizetett Plus-ra aztán nincs helye leszedni az ingyenes gémeket!
19.
19.
shatterhand
#5: A 10gigát se tudja leszedni,mert oda installálás végéig 20gigát kér a gép.
Szal egy 5-6gigás játékot tud letölteni.
18.
18.
robogo98
nekem a boxomon 4,5 giga csak a bf3 patchek
17.
17.
roli33
#16: Én még a God of War-t ajánlanám :) Szerintem az a legjobb. Egyébként ez a gép szerintem pont azoknak készül majd, akik az exkluzívok miatt vennének csak ps3-at.
16.
16.
BrendOoN
#15: Értem köszi! :) Mondjuk amikkel én játszanék a PS-en az csak az Uncharted, és a Fifa :D
15.
15.
faint13
#14: Játék függő. Van játék ami minimálisan pár megát telepít a gépre és a lemezről fut, viszont van olyan aminek feltétlen fel kell nyomnia minimum 3 gigát, hogy fusson.
14.
14.
BrendOoN
És ezt a 12 gigabyte-ot mire lehetne használni? Nem tudom hogy van a PS-nél, de én a 120 GB-os Xboxomra is csak mentéseket tettem. Ez lehetséges lenne itt is?
13.
13.
JacoB
Ezt a 12Gbos PS3at szerintem nem ilyen Uncahrted , Gran turismo játékoknak találták ki :)
Ezt például olyan embernek találták ki akik csak CoDoznak :)Ami alig foglal helyet :)
12.
12.
Kocsis92
persze, belepakolhatnának sokkal nagyobb flash-et, de ennek pont az a lényege h olcsóbb legyen, casual-abb, egy casual játékosnak meg nem fog kelleni a 10 gigás darksiders 2.
11.
11.
faint13
Tetszik a kémfotó alapján. A korábbi hír alapján lesz 12-es mellé 250 gigás is. Az már elég lesz a játékoknak. Csak legyen tényleg úgy, vagy legalább lehessen rendes merevlemezt tenni bele.
10.
10.
adam6751
Hát jobban érdekel mint a Wii U :D
9.
9.
Sun9us
Szerintem lesz benn merevlemez, de mellé bepakoltak 12 gb flash-t, hogy aki a fapadosabb verziót veszi, az is tudjon néhány cuccot, letölteni. Olcsó, nem megy tönkre, és nem melegszik.
Remélem, elpusztíthatatlanra tervezték, és nem grillsütőnek. Tele van a használt piac, döglött Ps-ekkel, meg olyanokkal, amiket fél évente pasztázni kell. Ha ez az ultra slim , csak fele olyan jól megtervezett lesz, mint a PS2 slim, akkor tuti vétel. (Bármennyire bénán is néz ki.)
8.
8.
Teuton
Az a 12 a sima merevlemez mellé kerül még bele egy kis gyorsításnak, vagy azt váltja ki? Mert nem mindegy szerintem. Már ha a sima PS3 vinyó kapacitása ennél jóval nagyobb (nem tudom mekkorák vannak a konzolban).
7.
7.
KeXxX
#4: most már értem. köszönöm :)
6.
6.
keiji maeda
igen de ha igaz vajon milyen kártyával lehet majd bővíteni ? mert a 12 giga piszkos kevés , főleg hogy némelyk játék 4-5 gigát is használ a merevlemezen
5.
5.
Raam989
12Gb? Az mire elég? Pl a Darksiders első része 10Gb, ha letölthető formában veszed meg és pl. a GT5 telepítve, patchekkel letöltve üti a 12+Gb-ot...
Érthetetlen... simán rakhatnának bele legalább egy 32-es, neadjisten egy 64-es flash memóriát...
4.
4.
fojesz
#1: A korábbi PS3-akban merevlemez van, a flashmemória technológialag ettől eltér: nincsenek benne mozgó alkatrészek, ezért kevésbé sérülékeny, és kis tárhelyméret mellett meglehetősen költségbarát - flashmemóriára alapoznak a pendrive-ok és a memóriakártyák is.
3.
3.
Kazuya
ez az majd lesz az Xbox mellé egy Ps3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...