Mégsem jelenik meg idén az új Wolfenstein

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 2.
  • Csúszás
Link másolása
A MachineGames eltolta a Wolfenstein: The New Order megjelenését, valamikor 2014-ben jöhet a játék az ígéretek szerint. A srácok indoklása szerint pusztán arról van szó, hogy több idő szükséges a fejlesztéshez.

A Wolfenstein: The New Order az eredeti tervek szerint 2013 utolsó negyedében jelent volna meg, azonban a MachineGames eltolta 2014-re a premiert - számolt be róla a Polygon.

A Bethesda marketingigazgatója, Pete Hines szerint több időre van szükség a fejlesztéshez, amit egyrészt nehezít az, hogy a játékot egyszerre kell a jelenlegi és a következő generációs konzolokra megcsinálni, másrészt pedig az is, hogy az új Wolfenstein "nem szimpla shooter" lesz, a vezetős, a lopakodós, a sztorielemek és hasonlók miatt sokkal több mindenre kell koncentrálniuk a srácoknak.

Hines szerint úgy végzik a munkájukat, hogy "ennek kell a legjobb Wolfensteinnek lennie".

13.
13.
suresz
de azért kijön ps3-ra???
12.
12.
FekaFOB
#6: A multit még jobban várhatod, mert nem lesz benne. Igaz utólag nem lenne szar ha kiegészítővel pótolnák, mint egy un. új Enemy Territory-t. :)
10.
10.
ez nagyon jó game lesz, és en orulok hogy jovore jon, iden mar nem lenne penzem a ps4 mellett, ugyh jo hir, es legalabb nem egy osszecsapott cucc lesz, hanem kihasznaljak az idot :-)
9.
9.
_Tappancs_
Ez a játék grafikailag se tetszik.A rage egy hulladék(a beharangozáshoz képest) volt játékmenetben,grafikában.IId tech engine meg a régi időkre emlékeztetett..Nemtudom magam túltenni,hogy a karakterek milyen csúnyák voltak..hihetetlen volt látni a texturákról alacsony poligon számú dolgokról nem is beszélve.
8.
8.
DON GONDOCS
Hamár Run'N Gun játékot csináltak a wolfiból legalább az új quaket, Doomot kíméljék meg
7.
7.
dzsiádzsó
Az baj ez a játék ha 5 évvel ezelőtt jön akkor se szólt volna nagyot, mindig csak tolják de ezzel egyre jobban csak nehezítik a dolgukat, mert nem hinném 1 év alatt sikerül rádolgozni azt az 5 év hátrányt, amit jelenleg felmutat a mai modern játékokhoz képest!
6.
6.
Falcon
a RAGE nagyon jo volt így ezt is várom, de multira ráerősithetnének igy 2013 ban mert amit a RAGE-nél felmutattak az egy nagy nulla!
ott van a crysis3 multi az nagyon jo !!!! ezek után nem hiszem el hogy csak cod meg bf tud jó multit csinálni alapnak kell lenie
5.
5.
Machiavelli
#4: Több nap mint kolbász! :D
4.
4.
Így még talán jobb is az idén már úgyis elég sok nagy, vagy híres cím lesz, valamit jövőre is át kell tolni.
3.
3.
s912
Megvárják, amíg Carmack úr "meghegeszti" az id tech 6-ot és a Doom 4-el együtt jön
:D

szépálom..
2.
2.
Drazhar
Na gondolom akkor megy február/március tengelyre, csak nehogy ez legyen az első fecske a sok közül, mert akkor megint olyan sűrű lesz a tavasz, mint idén volt.
1.
1.
Machiavelli
Elég állat lesz. Várom szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...