Whore of the Orient - kiszivárgott gameplay!

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
Noha egyelőre az sem biztos, hogy a Whore of the Orient meglátja a napvilágot, a Videogamer jóvoltából most egy rövid gameplay videót nézhetünk meg az L.A. Noire alkotóinak új játékáról.

A Whore of the Orientet még 2011-ben mutatta be Brendan McNamara és a Team Bondi maradéka: mint ismert, az L.A. Noire után a csapat alaposan összebalhézott a Rockstarral, és végül egy ausztrál filmes cégnél kötöttek ki, ahol belevágtak az eredetileg 2015-re datált Whore of the Orientbe.

Idén áprilisban viszont kiderült: a Team Bondi nagy bajban van, a csőd szélén áll a csapat, rengeteg munkatársat kellett elbocsátani és az is kétséges, hogy a Whore of the Orient elkészülhet-e valaha.

A mostani gameplay videót tehát meg kell becsülni, és bár nem hivatalos matéria, lehet, ez lesz  az utolsó mozgókép, amit az anyagból láttunk:

25.
25.
Azeroth87
Hú, nekem nagyon tetszik a videó alapján!
Remélem megjelenik!
22.
22.
markoci555
na végre valami, a környezet eléggé bejön, még meglátjuk mennyire való nekem, vagy mennyire nem
21.
21.
Macifasz
Annyira birom a "miért ilyen csúnya, miért szaggat" mondatokat. :-D Talán, mert még nagyon korai stádiumban van? Aki azt hiszi, ilyen lesz a végleges, az süllyedjen el. De nagggggyon mélyre.
20.
20.
sztewe
Eléggé Sleeping Dogs beütése van, jónak tűnik remélem megéri a dobozos kiadást :)
19.
19.
kivenoko
18: A paranoid képzelgéseidre nem igazán vagyok kíváncsi, de azért kösz a fáradozást! ;)
17.
17.
Markijoe
Ez szépen megmondva számomra egyenlő a f*ssal!
16.
16.
kivenoko
Mennyi csökkent képességű ember... ez egy KISZIVÁRGOTT videó a játék ALPHA stádiumából... aki egy ilyen videót kezd boncolgatni úgy, mintha a megjelenése alig egy hónap lenne, annak szerintem nincs sok sütnivalója. Meg ilyenekre hivatkozni, hogy "valószínűleg az elhasznált áramot sem tudják kifizetni, hogy életképes terméket állítsanak össze". Ott van a Metro Last Light... fűtés és folyamatos áramszünetek mellett programozták a játékot és még is egy remekmű lett...
15.
15.
simon 555
Olyan nehéz lenne elolvasni azt a kurva hírt?
Engem marhásan fel tudnak idegesíteni akik egy ilyen izé alapján ítélik meg a játékot és a stúdiót.
Ez a videó nem a közönségnek készült, nem is szabadott volna napvilágot látnia. Közel sem tükrözi a végső produktumot(már ha egyszer elkészül), még egy pre-alphánál is korábbani verzió valószínűleg amit tesztelésre használtak csak.
Ne legyetek már akkor hülyék, hogy szerintetek ilyen lesz az animáció...
Szerintetek a többi "überfasza" játék hogyan kezdi az életét? Minden rögtön napfény és szivárvány?
Ha más játékból is látnánk ilyen korai "gameplayt" akkor csődbe mennének a stúdiók mert a sok birka ilyen alapján ítél megy játékot...
Majd ha lesz egy a stúdió által kiadott hivatalos gameplay, amit a közönségnek csináltak akkor lehet véleményt alkotni. Ha meg az is ilyen lesz, na majd akkor lehet fikázni őket, de ez kizárt dolog az L.A. Noire után, főleg, hogy ugyan azzal a technológiával készül a játék.
13.
13.
Akinek kétségei vannak a videóval és nem vették a fáradtságot hogy elolvassák a kommenteket, annak elmondanám, hogy ez amolyan játékmechanika teszt ami le lett videózva. Felesleges, mint a pinty. (nincs ennél jobb hasonlatom.)
12.
12.
SLi
" nem hivatalos matéria"
csak el kellet volna olvasni a hírt, még 15 sor sincs az egész, nehogy már ez is túl hosszú legyen...
11.
11.
captain planet
gyagyi es miert szaggat? ha mar kidobnak 1 gameplayt legalabb odafigyelhetnenek ilyen "apro" reszletekre :D
9.
9.
Drazhar
Ilyen pre-alpha cuccoknak ki se szabadna kerülne, mert csak rontja a renomét. Mármint egyértelmű, hogy ezt így ebben a formában nem a nagyközönség elé szánták, az étteremben sem megyünk be a konyhába körülnézni...
8.
8.
dzsiádzsó
Hát igen nekem az LA Noire egy talicska majom ürülék volt.
Itt egyszerűen meg illene normális animációkat összedobni, ennyire darabos, amatőr munkát már rég láttunk, egyébként ez nextgen cím? Jelenleginek túl jó, kövunek túl gyenge, ha meg PC csak gratulálok :D legalább 100e darab gazdára talál majd (a tombolán)...
7.
7.
Cuppak
Nekem eddig nem jön be, persze lehetséges mert alpha verzió.
6.
6.
tupaccc
a bunyós részeknél most üti az ellenfeleket, vagy tényleg felpofozta őket? :-D A vége a legjobb - fejbelövi a csávót, az fut egyet előre, majd áááj, és összeesik :-D
3.
3.
Pharaoh
Félkész, laggos, Pre-alpha verzió, nem szabad ez alapján megítélni! Látszik rajta az L.A. Noire beütés (én kb. akkora eredményességet is várnék ettől a koncepciótól)!
2.
2.
kúpajószomszéd
Fúúj az a grafika meg az a verekedés. Ahogy látom túlélnénk, ha nem készülne el...
1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...