Doom-bétakulcs jár a Wolfenstein-előrendelőknek

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Breaking! A Bethesda Softworks az imént nemcsak a Wolfenstein: The New Order megjelenési dátumát jelentette be, de azt is, hogy a játék előrendelői hozzáférést kapnak az új Doom bétatesztjéhez.

Mindez azt jelenti, hogy az új Doom munkálatai gőzerővel zajlanak, ami azért kifejezetten jó hír ahhoz képest, hogy a játékról először 2007-ben beszélt John Carmack, és azóta nyomtak egy resetet is a fejlesztésén.

A Bethesda ennél több infót viszont nem árult el a játékról, nem ismerjük az érintett platformlistát, a megjelenés vagy akár a bétatesztelés dátumát, annyit erősített meg mindössze a cég, hogy a címet az id Software fejleszti. Nagyon érdekes továbbá, hogy szimplán Doomként hivatkozik a projektre, nem pedig Doom IV-ként, ami ugye felvet még egy-két kérdést...

És persze ne feledkezzünk el az új Wolfensteinről sem: a játék május 23-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, a jó hír apropóján pedig egy trailert és egy végleges borítóképet is kaptunk hozzá.

17.
17.
br1Koo
#16: BJ-ről nekem totál Hugo Stiglitz ugrott be :_D
16.
16.
Simonus18
Csöppet inspirálta a Becstelen Brigantik.
14.
14.
Dark_Temptation
elég meggyőző már alig várom :) valahogy hozza a régi fps játék feelinget ahogy a hellraid is :D
13.
13.
na vegre megtudtam hogy mikor jelenik meg a wolf, annyit kerestem mar a tetves datumot. maj 23 jeeeeee :-)
12.
12.
br1Koo
jó lesz ez az új wolfensztin :DDD. Megmondom őszintén nekem jobban tetszik ez mint az időutazós köcsögség.
11.
11.
guitarlord
Az egész hírben a legpozitívabb, hogy így talán egyszer tényleg végre kijön a Doom (4), de ha az egy HD Remake lesz, mint Többen is írtátok, akkor nagyon mérges leszek! :D Persze, tudom, hogy elvileg nem az lesz, de láttunk már karón varjút.....XD

Sajnos maga az új Wolf nem tűnik egy nagy durranásnak, de azért majd kap egy esélyt, ha átmegy a kritikusoknál....Nálam a RTCW volt a csúcs az elmúlt részek közül, nem hiszem, hogy akár csak esélye lenne az újnak megközelítenie azt......
9.
9.
Rakottkrumpli
Úgy látom ti sem tudjátok ,hogy mi is az a wolfeinstein...

http://www.rockpapershotgun.com/images/12/oct/mechahitler.jpg
8.
8.
Drazhar
Megmondom frankón, nem vártam sokat ettől a játéktól, de lehet kellemes meglepetés lesz majd.
A 2009-esről meg homályosak az emlékeim de mintha egy totál kihagyható, középszer shooter lett volna, így az új csapat legalább javíthat.
6.
6.
Teuton
Mibe fogadjunk hogy Doom HD?
5.
5.
Pharaoh
1#: A Rage nekem is egyik nagy kedvencem, az oldschool stílusú, de 21. századi shooter-ek közül, bár kétlem, hogy a Doom-nak hasonló hangulatot terveznének, viszont tényleg jó lenne, ha legalább a hangulat és a játkrendszer (a Rage-ben az is nagykirály volt) színvonala hasonlítana/felülmúlná a Rage-ét!

2#: Tejesen egyeértek! Csinálnak egy Serious Sam-et a Wolfenstein-ből? (Rossz)vicc!

3#: Az eddigi média anyagokból (nem keveset láttunk már) azért nagy valószínűséggel és alacsony hibaszázalékkal lehet következtetni a végeredményre (ami sajnos nem túl bíztató)!
4.
4.
bodortamas1
Tetszik ez a wolfenstein, jó kis adrenalinfröccs lesz, ahogy nézem. DOOM-ról meg jöhetne egy platformlista :/
3.
3.
kolosszus87
#2: Azért én még nem írnám le a játékot, szinte semmit sem láttunk még belőle. A Return To Castle Wolfenstein nagy kedvencem, de az előző résszel is nagyon jól szórakoztam. Ugyanazt nem adhatják elő minden résznél, valamilyen irányba lépni kellett, nekem egyelőre nem tűnik rossznak, bőven benne lehet a klasszikus Wolfenstein hangulat.
2.
2.
Dízel
Így megalázni egy frenchiset, mint ezt...
Pedig az eggyel elöbbi rész, pláne az az elötti, mennyire komolyabb volt már.
Ez meg a klisés, hollywoodos, expendablesos, műanyag, zsé kategóriás irány felé húzó kiadó megy az ilyen kétkezes ak47es pusztitó feelingel bíró irányba...
szenny és szutyok ez az egész. csak azért irtam mert bosszus vagyok amiatt h. mi lett ebből a frenchisebol is. Alul multa a bf és cod "szinvonalat is."
nagyon sajnalom. :(
1.
1.
DON GONDOCS
Végre valami hír a Doom háza tájékáról, remélem azért valamennyire hasonlítani fog a Rage-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...