Ezeken a platformokon fut majd a Doom béta

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 4.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda újabb infókat csöpögtetett az új Doommal kapcsolatban, igaz, csak azt árulta el egyelőre, hogy milyen platformokon lehet majd bétatesztelni a játékot. A rajtról még mindig nincs hír.

Hosszú idő óta először annyit hallottunk az új Doom felől, hogy a játék bétatesztelésébe a Wolfenstein: The New Order előrendelésével lehet majd bejutni. Magáról a FPS-ről viszont nem tudunk semmit, azt sem, hogy mikor, és azt sem, hogy milyen platformokra érkezik majd: korábbi infók szerint PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik a játék.

Azt viszont biztosan tudjuk, hogy milyen platformokon indul majd el a bétateszt: az ezzel kapcsolatos FAQ-ban azt írja a Bethesda, hogy bétázni PC-n, PS4-en és Xbox One-on lehet majd, ez azt is jelenti, hogy PC-n a PC-s Wolfenstein, PS4-en a PS3-as és a PS4-es, Xbox One-on pedig az Xbox 360-as és az Xbox One-os változat előrendelésével juthatunk be a tesztre.

Az előrendelők a május 20-án megjelenő játék dobozában találják majd a teszthez szükséges kódot, a Steamen, az Xbox Live-on és a PlayStation Networkön vett digitális példányok esetében pedig máshogy, de biztosan megoldott lesz a bétás hozzáférés - a többi online üzletnél a support hívogatását javasolják mindenkinek a téma kapcsán.

További hasznos infó #1:

  • PS4-en nem lesz szükség PlayStation Plusra a bétához, Xbox One-on viszont elő kell fizetni az Xbox Live Goldra.


További hasznos infó #2:

  • A további bétatesztelési, illetve bekerülési lehetőségekről még nem döntött a Bethesda, még a nyílt béta sincs kizárva.
15.
15.
maros1977
#14: szia cimbora mikor is várható a doom béta megjelenése???
14.
14.
hedzsooo
Már előrendelve, de nem csak a DOOM béta miatt, szerintem igen BETEG, hangulatos lesz ez az új Wolfi! :)
13.
13.
K.Bandi
#4: Nem kell mindenhez hozzászólnod, ha nem tudsz egy rendes véleményt megfogalmazni.
Szerintem nem csak engem idegesítesz.
10.
10.
kredencferenc
#7: Rémlik bizony. Meg a zombik is. Bár akkoriban még nem volt kifejezetten előrehaladott állapotban a történetmesélés a videójátékokban az rpg-ktől eltekintve. A kultista repülő Hitler rémlik a wolfenstein 3D-ből? A két folytatásban iszonyatosan bejött ez a sátánkodós paráztatás. Kiállok a véleményem mellett: Ez már nem lesz az igazi.
9.
9.
guitarlord
Kicsit szemétségnek érzem, hogy a PS4-es bétához nem kell a PS+, de a One-hoz kell a Gold....Amúgy igen, Nekem is az az érzésem, hogy a Doom béta előrendelése mellé jár egy ajándék Wolfenstein, jól mondja barackostej....

Az új Wolfi amúgy Nekem bejön eddig, meglátjuk mire lesz képes! Az új Doom-ot pedig a 3 kiegje óta várom, az már lassan 10 éve, ideje már....
7.
7.
Mortician
#3: MechaHitler rémlik a Wolfenstein 3d-ből?
6.
6.
aordog
Doom:)
5.
5.
aordog
A Doon 3- at imädtam, sokkal jobban bejött, mint a Quake 4 vagy a Prey.
Félek, mert részemröl hatalmasak az elväräsok...
Félek, nehogy a Dead Space- töl nyúljanak.
Félek, mert nem csak One- ra, PS4- re és PC- re jön ki.
De amint jön egy gameplay, minden kiderül!
4.
4.
Cristiano
akkor készül játék csendben
3.
3.
kredencferenc
Őszinte leszek. Ez az új Wolfenstein egyáltalán nem tetszik. Óriásrobotok. Na nemár. Nem mintha nem szeretném az óriásrobotokat, de a wolf középpontjában nem az okkultizmusnak kéne állni?

Doom... hát azt meg remélem nem rontják el úgy mint a harmadik részt amiben semmi Doom érzés nem volt. Ijesztegetős fps doom referenciákkal. Legalábbis számomra. Talán akkor tudna ütni, ha visszatérnének a gyökerekhez. Mondjuk felhasználhatnák Damien Forrestal könyvét. Na az aztán piszkosul jó lenne. Nem vetném el a TPS nézetet sem a bossfightok miatt. Mekkora poén lenne jobbra-balra vetődni az arachnotron támadásai elől miközben géppuskával darálunk meg egy szál késsel vagdossuk a biomechanikus csápokat. Oleg Gontar jó marslakó.
2.
2.
barackostej
Lassan olyan, mintha inkább a Doom béta előrendelése mellé adnának ajándék Wolfenstein kulcsokat...
1.
1.
Sun9us
Nekem azért van egy rossz előérzetem, hogy a Doom-al promózzák az új Wolfit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...