Silence of the Sleep - egy horrorjáték, egy fejlesztő

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a Silence of the Sleep már önmagában is elképesztően hangulatosnak tűnik, de még érdekesebbé válik attól, hogy mindössze egyetlen fejlesztő dolgozik rajta. Nézd meg az első trailereket!

A 24 éves Jesse Makkonen kilenc hónapja dolgozik a Silence of the Sleepen, és eddig a 65 százalékával készült el: a minimalista látványvilágra építő, 2D-s horrorjáték PC-re érkezik, és ha minden jól megy, már idén októberben.


A történet szerint egy öngyilkos embert irányítunk, aki egy rémálomszerű világban ébred fel: itt mindenféle szörnyek üldözik, ő pedig arra próbál rájönni, hogy mégis hogyan került oda, ahova. A Silence of the Sleep grafikája és zenéje elképesztően működik, nézzétek csak meg az első trailereket - fix, hogy kiráz majd a hideg tőlük!


Makkonen egyébként saját bevallása szerint is a hangulatra gyúr elsősorban, ezért a Silence of the Sleep játékmechanikailag egy egyszerű kalandjáték lesz, amit könnyű irányítani, és amiből teljes mértékben kihagyták a harcot. Most épp a Steam Greenlighton lehet rá szavazni.

9.
9.
zala122
na jó én értem hogy egyedül csinálja de nekem még máig nem tetszenek az ilyen fajta horrorok a dead space az egy jó horror volt de ez nem tetszik max még a daylight
8.
8.
Cristiano
Horror akkor jöhet nálam: )
7.
7.
Azeroth87
Hát engem sem győzött meg különösképpen és nekem nem tűnik félelmetesnek sem. Bár biztos nagy meló, szóval azt mindenképp értékelem.
6.
6.
N!ghtmare
Egyáltalán nem fogott meg, de remélem felfigyelnek a srácra mert van tehetsége.
5.
5.
br1Koo
na végre valami érdekes a műfajon belül. Visszatér a régi iskola, mind zenében,mind játékban és személy szerint nagyon tetszik a dolog. :)
4.
4.
keiji maeda
érdekes hogy egy ember mire képes egyedűl elég sok esetben neves studiók nem képesek összehozni ehhez hasonlót. le a kalappal ! egyéb iránt nekem nem jön át sose az ilyen 2D dolog játéknak jó, de horror nálam sose lesz lehet benne bármilyen hangeffekt :)
3.
3.
SwordFish
ez bizony nagyon jó lesz :)
2.
2.
DarkLord
Egy ilyen egyedi játék sokkal jobban megmozgatja a fantáziámat, mint egy agyon hype-olt nagy cím... Itt legalább nincs megkötve a készítő keze és azt csinál és úgy ahogy ő akarja. Nagyon tetszik ez a képi megjelenítés nekem. És egyre több minőségi oldalnézetes játék jelenik meg mostanában, ami jó pont.
1.
1.
Stiw
Ez valami nagyon fantasztikus, biztos megveszem! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...