Fél órán át mozog a Wolfenstein: The New Order

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 19.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda a minap egy livestream keretében hosszabban is megmutatta a Wolfenstein: The New Ordert, így egy félórás, tömény gameplay jelenetekkel tarkított videóval gazdagodtunk. Egyre jobban tetszik nekünk ez a játék.

A náci Németország ezúttal sem bír magával, és az okkultizmus mellett már robotikával is foglalkozik. Hősünknek ezúttal sem lesz könnyű dolga, ha sikeresen szeretné befejezni a küldetéseit. A Wolfenstein: The New Order kényes témákat boncolgat, de az id Tech 5 engine-nek hála, pazar látványban lesz részünk.

Megjelenés május 20-án PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.


24.
24.
Neo1989
Tetszik h tettek bele Hortonokat meg poén h a kutya kajára nő az élet.
De néztem PS 4-es gameplayt is és szerintem a grafikája finoman szólva nem üti meg a 2014-es szintet.még a 2011-es játékok is jobban néztek ki mint ez.

Bár állítólag v mi 20 órás lesz, csak ne legyen ilyen ocsmány.
22.
22.
Ghost16
A Takedown ok lehetnének látványosabbak
De biztos kipróbálom
Jó lesz ez
21.
21.
Ghost16
nincs hangja a fegyvernek
20.
20.
br1Koo
hát nekem ez így nagyon csőshooter. az átvezetők, meg maga az egész alapkitaláció jó, de ezekben a videókban néha olyan suta ötleteket látni, hogy az elképesztő.. :D de bazdki, az azért buta volt ahogy lekapta az álványról a minigunt.. :DD
19.
19.
GAMEROD
Szerintem nem magával a játékkal van a gond, hanem azzal hogy sokan kezdenek már beleunni a háborús tucatshooterekbe. Már igazán jelenhetne meg valami egyedi de életszerű fps-is.
18.
18.
N!ghtmare
Oldschool-fps. Emlékszem mennyire szerettem a Return to Castle Wolfensteint akkoriban, eléggé emlékeztet rá, de ennél kicsivel több kellene. Még így is kap majd esélyt ilyen tucat CoD/BF fps-ekkel szemben, de igazán ez sem hozott lázba.
17.
17.
dcba
#15: Te meg en oregszunk es mar unjuk a sok jatekot amik semmi ujjat nem hoznak. De az ifjoncoknak ez meg ujdonsag igy akik nem toltak pl a fantasztikus San Andreas-t ami sztem a mai napig a legjobb GTA azoknak biztos jo ez a Watch Dogs mert ugye csilli villi a grafika es ma mar csak ez szamit. En egyre jobban azt erzem, h nincs erdeklodesem a mostani jatekfelhozatalban. Talan ez a Wolf lehet jo, majd ha leertekelik, megnezem.
15.
15.
shooter1234
Nah még mindig nem nagyon jön be ez a játék. Az előző részt azt vártam, de ez nagyon nem jön át. :( Pedig még az ezelőtti rész előtti másik 2 részt is toltam akkoriban es hogy ez nem jön be, arra nem lehet mentség az, hogy öregszem, mivel nagyon sok újítást tolerálok, hiába van az a szóbeszéd, hogy ettől az adott cím "elveszti az eredetiségét". De még mindig jobban "várom" mint a WD -t. Pontosaabban nem is várom, talán majd 1x kipróbálom. De ezt a Watch Dogs mániát nagyon nem értem, mi érdekes van abban, hogy adnak 1 embert, meg egy nyilt világot és 1-2 olyan ötletet amik már korábban voltak nem 1 játékban?! Na most lehet hogy öregszem.....
14.
14.
AnimeWarlord
MEgint vehetem elő a return to castle-t
9.
9.
Zorel
#5: Itt a cikkben elírás lehet, mert nem egy napon jönnek a WD-vel. Wolfenstein május 20-án jelenik meg.
8.
8.
supair
#5: Én meg mindkettőért.
6.
6.
DON GONDOCS
#5: Legalább lesz miből válogatni vagy lesz mit cserélni eladni egyik kijátszása után.
5.
5.
Yanez
#1: Igazad lehet, de baljós árnyak fenyegetik eme játék sikerét, mivel egy napon jelenik meg a Watch Dogs-al! Nem is értem miért nem tolták el a megjelenését legalább egy hónappal. Ne essék félreértés, lehet, hogy ez sokkal jobb játék a WD-nál, de nyilván nem titok, hogy melyiket rendelték elő többen és melyikért fognak futni május 27-én. Ja igen, én is a WD-ért.
4.
4.
zoenn
#2: A HD-verziót a Bethesda nem tette elérhetővé a mi régiónkban, így maradt az alternatív forrás. Ha tudtok jobb minőségű videót, linkeljétek és frissítjük a hírt.
2.
2.
xICEMANx
480p-be egy ilyen gémet nem nagy öröm végig nézni...
1.
1.
DON GONDOCS
Ez egy szimplán jó játék lesz, a tűzharcok kellemes kihívást nyújthatnak, maga a kitalált alternatív világ is ad egy kis pluszt. Én várom ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...