Szerintetek ki szerepel majd a FIFA 15 borítóján?

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 15.
  • Hír
Link másolása
Az EA Sports felfedte a FIFA 15 borítóképét, így egyúttal az is kiderült, hogy kinek az arcával akarja majd eladni az új focijátékát. Különösebb meglepetésre persze nem kell számítani.

Igen, a FIFA 15 borítóján is Lionel Messi, a Barcelona argentin focistája feszít, az úriembernek ez már sorban a negyedik (FIFA-)dobozfotós szereplése: 2012-ben a FIFA Streettel kezdett, és azután a FIFA 13-hoz és a FIFA 14-hez is őt kérte fel az EA Sports.

Az alábbi kép egyébként még nem végleges, ahogy az lenni szokott, régiófüggően más játékosok is beállhatnak Messi mögé - nálunk például évek óta Dzsudzsák Balázs is szerepel a FIFA borítóján.

A FIFA 15 szeptember 26-án jelenik meg, és a Wii U kivételével minden platformon (még Wii-n is) tiszteletét teszi majd. Érdekesség, hogy idén már a PC-s verzió is az új Ignite motort fogja használni.

52.
52.
Panda HUN
#51: Orbán "nem közszereplő" Gáspár...
:)
51.
51.
Wr4th
szerintem Neymar lesz... nalunk Orban Viktoros "Limited Edition" lesz kaphato! xDD
50.
50.
NECROSMOKE
49.
49.
obeni
Remélem a magyar változatban AirSanyit vagy Bödét rakják be Messi mögé (vagy elé) :D
48.
48.
Panda HUN
#47: :D
Engem hidegen hagy, hogy ki szerepel a borítón. A játékmenetre gondoltam. Az előző generációváltás nagyon nem jött be a Pes-nek. A ps2 idején kétségtelenül a legjobb focis játékélményt a Pes adta, sőt még a TIF és a UEFA Champions league játék is a FIFA elött volt akkoriban. A ps3/x360 érában a Pes06 még nagyon jó volt, de az azt követő részek az évszámok növekedésével egyre rosszabbak lettek. A TIF és UEFA játékok eltűntek és a Fifa07-től kezdve az EA játéka évről évre fejlődött.
A Fifa15 gameplay trailerét és a Pes2015 béta gameplay-ét megnézve én úgy érzem, hogy most a Pes korszak következik megint. Persze eladásokban nem fogja felülmúlni a Fifát még sokáig (talán soha) de ez inkább annak köszönhető, hogy sokan nem szeretnek sokat gyakorolni, taktikát állítgatni, pontrúgás kombinációkat kitalálni, megtervezni, inkább csak szeretik bedobni a játékot és uccu neki játszunk egyet.
Ezért nem fog soha senki olyan foci játékot kiadni ahol egyáltalán nincs semmilyen rásegítés és csak manuális irányítással lehetne játszani, de ez már egy másik történet...
47.
47.
Dom Q
#41: Nem Ronaldo lesz rajta?
46.
46.
Grabowsky30+
Én a barcának szurkolok nagyon régóta, (bár az argentinokat soha nem szerettem Messinek perszer örülök, hogy a csapatomban van) de hogy miért minden évben ő van a borítón amikor idén ráadásul olyan nagyon jó szezont se zárt, azt nem értem! Ennél több kreativitás is szorulhatott volna az EA-s arcokba!
45.
45.
Ghost26Dave
Valaki nem tudja hogy ki szerepel a görög fifán.Mert most itt vagyok és megszeretném venni.Talán Samaras?
44.
44.
Giggsy
#43: Szerintem meg már jóval azelőtt megköttetett ez a deal, mint hogy a németek akár a csoportból továbbjutottak volna...
43.
43.
Uhu123
Szerintem tök jó lett volna, ha a német válogatott kerül rá.
42.
42.
Quent1n
#36: Higuaín azt bizonyította a Realba, hogy komoly téttel bíró meccseken kudarcot vall. Csupaszív szerethető játékos de ilyen szinten ilyen ziccereket be kell verni. Nem a kicsiket kell kitömni hanem a nagy téttel bíró meccseken kell megvillanni. Ebbe meg sajnos kevés volt mindig is. Di María élete szezonját futotta és megmutatta, hogy középen is helytáll, kíváncsi vagyok tudja e ezt a szintet tartani. Agüero klasszis csatár de sérült volt és formán kívül volt/van. Az argentin támadósor csak nevekbe erős sajnos. Tevez kellett volna, szerintem jobb formába volt mint Higuaín.

Tidus: "Még hogy nem klasszis Müller ,dehogynem sokkal nagyobb mint Messi csak nem ugrabugra focista és nem sztár alkat ,de mondhatnám Schweinsteigert is" Ezt te sem gondolod komolyan. Realosként mondnom, hogy Messi még úgy is 41 gólt vert, hogy nincs formába és minden csapat arra van berendezkedve, hogy őt kivegye a játékból, mert kb. minden megindulásából gólveszély lehet. Van, hogy 2-3-an mennek rá. Fejbe és testbe is elfáradt ami az elmúlt éveket nézve abszolút érthető. Müller és Schweinsteiger is klasszis Messi viszont CR-el egyetembe extraklasszis, akik évek óta a csúcson vannak. Ha lenne mögöttük egy spanyol, német, holland válogatott akkor már vb-t nyertek volna szerintem.

Hab: Teveznek annyi baja volt, hogy nem jött ki az edzővel Sabella meg úgy gondolta (jogosan), hogy ahol ilyen nevek vannak onnan ki lehet hagyni. Az argentin csatársor teljesítménye sajnos nem őt igazolta. Özilnek meg lehet, hogy jobb képességei vannak mint Di María-nak de az argentin sokkal jobban odateszi magát, egyszerűen melósabb, ha kell csúszik mászik. Ráadásul a Realba egy számára idegenebb poszton is csúcsteljesítményt hozott és a küzdeni akarásával megmutatta, hogy van helye a csapatban. Özil szerintem nagyon hamar agyon lett sztárolva.
41.
41.
Panda HUN
#40: A Pes2015 nagyon sokaknak meglepetést fog okozni!
40.
40.
Dom Q
39.
39.
Dom Q
#2: Én is Müllernek vagy Rodrígeznek adtam volna. De nehogymán Messi ne nyerjen semmit.
38.
38.
Giggsy
Nem rossz Messi, de nem csoda, hogy Barca mezben rakják a borítóra, argentin mezben mindig gyenge :P *Troll off.
Én nem értem miért muszáj mindig őt tenni a borítóra. Régebben sokkal jobb volt, hogy minden évben más arccal reklámozták a sportjátékokat, illetve volt olyan is, hogy több arccal. Ez a Messi-Messi-Messi dolog rohadtul kezd már unalmas lenni, pláne hogy ugyan tényleg egy hatalmas klasszis, de még így is túlértékelik (talán véletlen, hogy csak és kizárólag úgy láttuk még huzamosabban jól játszani, hogy egy jó formában lévő Xavi és Iniesta van mögötte?) Nem hiszem, hogy ekkora tömegben lennének a világon a Messi rajongók, hogy mást nem lehet rakni a borítóra. Különösen úgy, hogy azért sokan vannak, akiknek az ízléséhez közelebb áll mondjuk egy dolgos középpályás, egy vérbeli irányító, vagy egy rakkolós hátvéd, mint egy a támadóharmadba ragasztózott csatár.
37.
37.
trion96
#36: Hát fene se tudja......
Az Argentin támadósor is nagyon erôs az tény!
36.
36.
Norbiii
#22: Di Maria a világ egyik legjobb szélsője, Higuain meg volt Real játékos, aki bizonyított már. Agüero is klasszis támadó ez nem is kérdés számomra. Özil Kroos, Müller is remek játékosok, ezt nem is vitattam, de szerintem az Argentín támadósor erősebb, mondom ezt úgy, hogy szerintem piszkosul mázlista sorsolásuk volt, egészen az elődöntőig!
35.
35.
trion96
#13: Persze, hogy a Madridba tanulta! Hisz ott elvárás!

Robben egy nagyon jó játékos, az biztos és szerintem a vb-n is ô volt a legjobb, bár ebben nem vagyok biztos.
34.
34.
kopic
#26: Ott a pont ! Meg még a Lays, Pepsi reklámokban is szerepel. -.-
33.
33.
Tidus
De idegesit ez aazember sztároltatása...a vb-n többet passzolt Neuer mint Messi.Nevetséges a díja is,Müller simán megkaphatta volna.
Még hogy nem klasszis Müller ,dehogynem sokkal nagyobb mint Messi csak nem ugrabugra focista és nem sztár alkat ,de mondhatnám Schweinsteigert is....fene a sok divat csapatot.! :D
32.
32.
MrZombieEater
Nem k*rva mindegy, hogy ki van a borítón?
31.
31.
DevilGamer
Én amúgy Suárez-t tapasztottam volna a borítóra. :D
30.
30.
DevilGamer
#7: Ugyan már, én Müllernek Aranymálnát adtam volna, olyan szarul játszotta, hogy fellökték, hogy kiderült, hogy ő maga esett el... többször is.

Amúgy meg láttad Robbent játszani?
29.
29.
Hab
#26: Aranycipőt James Rodriguez kapta, hisz az a gólkirálynak jár. Messi aranylasztit kapott.
28.
28.
strike19
#26: Én is ezen filóztam az előbb.Vajon megint Dzsudzsák Balázs lesz a borítón Messi-vel?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...