Gameplay traileren a Lords of the Fallen

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 24.
  • Videó
Link másolása
A hétvégi Comic-Con apropóján befutott a City Interactive szerepjátékának legújabb előzetese, amely kellően komor ahhoz, hogy rögtön kardot és pajzsot ragadjunk. A lengyel kiadó legígéretesebb alkotása készül.

Rossz hold kel fel a Lords of the Fallen világán, démoni rémségek terrorizálják a vidéket. Egy réges-régen legyőzött isten éledt fel újra, csak azért, hogy megtámadja a birodalmat. Mentora, Kaslo egyenesen a börtönből rángatja elő hősünket, és küldetést ajánl számára. Nem csupán az emberek földjét kell megtisztítania, hanem a démonok dimenziójába is ellátogat.

Tomasz Gop szerepjátéka október 31-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

12.
12.
kryszisz
#11: Na még egyszer! A Lords of the Fallen fejlesztője a Deck13 nevű csapat, a CI CSAK kiadó, így a játék minőségéhez igazából semmi közük nem lesz! Viszont ha már itt tartunk a City szerintem fejlődőképes csapat, Sniper első részével speciel egész jól elszórakoztam, és a 2 sem volt akkora szenvedés, mint az első játékaik. Enemy Front-ot még nem próbáltam, de mivel II. vh-s játék már évek óta nem született (FPS fronton legalábbis) így akkor is imádni fogom, ha egy rakat szemét!:)
11.
11.
PaprikaJancsi
A City lehet, hogy egy jobb játékot fog csinálni az előbbieknél(Enemy Front, Sniper 2 Ghost Warrior)?
10.
10.
kazuma1989
1 szó, konzol;)
9.
9.
kryszisz
#8: A City csak kiadó, de ez már ezer éve tudható! Eddig jónak tűnik a cucc, a grafika ott van a szeren, a játékmenet pedig le sem tagadhatná, hogy a Dark Souls miatt olyan amilyen, de mivel annak is élvezet volt szinte minden pillanata, meg hát jótól lopni nem bűn, így várjuk szeretettel...pontosabban várja akinek el fog menni:D
8.
8.
B-Shaggy
Szar, mert City Interactive
7.
7.
DON GONDOCS
Remélem olyan jó lesz mint a kingdom of amalur
6.
6.
N!ghtmare
Nagyon tetszik. Korrekt grafika, látványos felszerelések, bizarr ellenfelek. Már csak az irányítást ne csesszék el és valami elviselhető történettel lemoshatják a szutyok Dark Souls-szériát.
5.
5.
Yetikoma
Jó :)
https://www.youtube.com/watch?v=-16NwCtZv_Q&list=PLCXBjwaiRjxG15kGvnfkHvGAYKvufPWW9&index=1

Bár nekem jobban tetszettvolna egy fanatikus paplovag aki jól visszazavarja a démon hordákat.
4.
4.
Csabb
"...a börtönből rángatja elő hősünket, és küldetést ajánl számára. Nem csupán az emberek földjét kell megtisztítania, hanem a démonok dimenziójába is ellátogat."

Oblivion? :)
3.
3.
Giggsy
"Szar, mert City Interactive" trollok érkezéséig még 3... 2...
2.
2.
hadzsime
Jól néz ki, de a Bound by Flame is valami hasonló volt és abban rohadt nagyot csalódtam. Remélem ebben nem fogok.
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...