Mobilokon tér vissza az NHL 2K-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Négy évvel az utolsó konzolos epizód után, a 2K Sports jégkorongos sorozata visszatér, ám ezúttal iOS-re és Androidra. Az NHL 2K tabletekre lesz optimalizálva, de támogatja a dedikált kontrollereket is.

2010 óta konkurencia nélkül nyomul az EA Sports féle NHL-sorozat, ám a 2K elérkezettnek látta az időt arra, hogy az NHL 2K-széria visszatérjen - igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy gondolnánk. Az új rész csak mobileszközökre érkezik 7,99 dolláros áron.

A fejlesztők is elismerték, hogy egy érintőképernyő nem feltétlen a legjobb megoldás egy szimulációra kihegyezett címhez, ezért a játékot kontroller-támogatással is felvértezik, de az új játékmódokról sem kell lemondanunk. Lesz itt több szezonon átívelő MyCareer mód, ahol egy játékost irányítunk, akinek célja az, hogy szupersztárrá váljon. A sztenderd Play Now mód visszatér, illetve lesz egy NHL Winter Classic nevű móka is, nem is beszélve a büntetőlövésekre kihegyezett Shootoutról.

A 2K Sportsnál jelenleg nincs tervben az, hogy a sorozat visszatérjen a nagykonzolokra, bőven megfelel neki a mobilos piac is. Megjelenés dátum még nincs, azonban a borítón az Anaheim Ducks kiválósága, Ryan Kesler feszít majd.

1.
1.
Cristiano
jó lesz ez mobilra visszatér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...