GDC 2006: Hat újabb Pandemic játék

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Greg Borrud, az egyesült BioWare és Pandemic egyik fejese mindenféle érdekességet mesélt tervbe vett játékaikról, így például a Mercenaries folytatásáról.


Greg Borrud, az egyesült BioWare és Pandemic egyik fejese mindenféle érdekességet mesélt tervbe vett játékaikról, így például a Mercenaries folytatásáról.

"A Mercenaries elég jól teljesített ahhoz, hogy egy második résszel folytatassuk a történetet. 2005 egyik best-seller gammája volt, PS2-n az egyik legjobb, sőt Xbox-on jelenleg is keresett" - mondta Borrud. Egyes homályos utalásokból feltételezhető, hogy a csapattal jelenleg is aktívan együttműködik a LucasArts. Tehát a Mercenaries 2 készülőfélben van, részletes információk az idei E3-ra várhatóak.

Ugrás a galériához

A beszélgetések során fény derült arra, hogy a Pandemic jelenleg hat játékon dolgozik, melyek teljesítményben a jelenlegi- illetve a következő generációs rendszerek közötti aranyközéputat képviselik majd. Ismét egy idézet a tisztelt munkatárstól: "Éppen egy olyan motoron dolgozunk, melyet a következő négy, esetleg öt évben is használhatunk."

Ugrás a galériához

A készülő játékok közül eleddig egy bejelentett, ez pedig a Full Spectrum Warriors folytatása, a Ten Hammers, mely jövő héten debütál PC-re, PS2-re és Xbox-ra. Jó hír a Star Wars-fanoknak, hogyha a Mercenaries 2-n dolgoznak a srácok, akkor jó esély van a szintén sikeres Battlefront-széria harmadik részének egy későbbi megjelenésére is. Mindezek ellenére a LucasArts határozottan tagadta, hogy bármiféle Mercenaries esetleg Battlefront folytatás készülne. "Az idei E3-on egy játékunk mutatkozik majd be" - tette hozzá beszédéhez zárszóként Borrud.
1.
1.
fojesz
Egy Battlefront 3-nak örülnék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...