Kiszivárgott: Londonba megy az Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 2.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku értesülései szerint Assassin's Creed: Victory névre hallgat a jövő évi Assassin's Creed-epizód, és a viktoriánus Londonban játszódik majd. A Kotaku szellőztette meg anno a Unity és a Rogue létezését is.

Minden korábbinál hamarabb derültek ki az első infók a soron következő Assassin's Creedről; na persze nem a Ubisoft akarta így, a Kotaku szellőztette meg, hogy a Victory alcímet (de legalábbis kódnevet) viselő játék a 19. századi, viktoriánus Londonban játszódik majd.

Az Assassin's Creed: Victory a tervek szerint 2015 őszén jelenhet majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és érdekesség, hogy a játékot nem a Ubisoft montreali csapata, hanem a quebeci stúdió fejleszti; azok a srácok, akik az Assassin's Creed III The Tyranny of King Washington DLC-iért és az Assassin's Creed IV Freedom Cry nevű kiegészítőjéért feleltek. Csakugyan érdemes kiemelni, hogy a Kotaku infói szerint a Ubisoft jövő őszre nem tervez PS3-as és Xbox 360-as megjelenést - semmilyen formában.

A Kotaku egy hétperces targetvideót is megnézhetett a játékból: ez egy olyan demó, ami azt mutatja meg nagyjából, hogy a Ubisoft mit vár a következő Assassin's Creedtől. Fontos kiemelni, hogy az anyag ettől függetlenül a játék motorjával, méghozzá a Unitynél is használt verzióval készült, nem renderelt volt.

A Kotaku leírása szerint a videó úgy kezdődik, hogy a játék főhőse felmászik egy toronyra, és a már megszokott módon "körbeszinkronizálja" a terepet. Ekkor a kamera végigpásztázza a környéket, sikátorról sikátorra halad, közben szerencsejátékozókat látunk a kocsmákban, meg lovaskocsiversenyeket az utcákon - ezek talán mellékfeladatok is lesznek majd.

Hősünk egy közeli lovaskocsiban kapja meg a küldetését egy maszkos nőtől, eszerint egy Roderick Bulmer nevű fickót kell majd megölnie, aki egyébként azzal foglalkozik, hogy kislányokat közvetít ki a templomosoknak. Mikor emberünk megkapja a feladatát, a lovaskocsit épp megtámadják, ő pedig a mozgó kocsin egyensúlyozva teszi el láb alól a támadókat.


Egy vasúti pályaudvarra érkezik, ahol a jól ismert csuklyáját egy kalapra cseréli, elvegyül a tömegben, és a mellékfeladatokra (egy tolvaj zsebelt ki nem messze valakit) fittyet hányva elkezdi levadászni Bulmert. Az igazán érdekes az, ahogy eljut hozzá: Batmanhez hasonlóan ő is kapott egy kilőhető kampót, amivel átlendül a vonatok fölött, mellkasba szúrja a célpontját, hogy azután egy mozgó vonatra felugorva meneküljön el, ahonnan aztán (némi csetepaté után) egy szénakazalba ugorva száll ki.

A Ubisoft természetesen még nem erősített meg semmit, így kezeljük a fentieket egyelőre pletykaként, azonban mint említettük, legutóbb a Kotaku a Unity és a Rogue létezését is idő előtt leplezte le - talán itt sem lőttek mellé.

Update! A Ubisoft közleményben megerősítette, hogy a kiszivárgott anyagok valódiak. Mint írja, "mindig sajnálatos", ha a belsős célokra szánt tartalmak napvilágra kerülnek, egyúttal elárulta, hogy a quebeci srácok "az elmúlt néhány évben" ezen a projekten dolgoztak. A formális bejelentésre csak később kerül sor, addig a Unity bővítése van napirenden.

65.
65.
Dreadlox
#51: Az sem volt rossz, de nekem túlságosan leegyszerűsödött az egész rész. mintha már nem lenne benne hátsó szándék csak a tények. Az első 2 résznek volt egy mélysége meg a varázsa. Mondjuk a two thrones-ban is voltak jó jelenetek. De a WW viszi a pálmát nálam.
64.
64.
NoRush
#61: :D

Látszik, ez az értelmi szint bizony erről árulkodik :D Tudod mit? Legyen igazad! Az csak még nagyobb szégyen rád nézve :D
63.
63.
szabimester
#50 Nagyjából egyet értek veled...De az tény hogy csak a pénz kell nekik ez annyira nem meglepő mert a legtöbb cégnek a pénz kell a fenn maradáshoz , de ez már egy kicsit kapkodás hogy kijön két rész és utána már a következőt fejlesztik én sok részével játszottam sőt sorba kijátszottam és az AC 3 után egy csomó mozdulat nagyon ismerős volt kevés újítás volt a mozgásban néha röhejes hibák voltak benne de elnéztem mert a STORY-ja baromi jó sok szál összefonódik be és pontosan ezért tetszik... ez nem tudom milyen lesz majd meglátjuk a képek hangulatosnak tűnnek :)
62.
62.
Doom1999
Nem egészséges egyszerre ennyi AC. Ez meg is látszott az Unity-n.
61.
61.
#52: Es gyerek a neniked.
Szerintem nagyjabol erettsegizhettem amikor meg apad alsoja nyomta a homlokod....
60.
60.
#52: Fizetett ubi soft reklamunkat olvashattak...
59.
59.
#58: Akko' a fasze' olvasod el.
Jatszal vele ha annyira jo, vagy meg se kot le annyira?
58.
58.
Daveout
#56: beszarás milyen jó szemed van. :D
egyszerűen rossz olvasni amiket írtok, de ugyanakkor szórakoztató is!:D
57.
57.
Ecneb
#56: Szerintem pont olyan lesz, mint a legelső AC :D
56.
56.
Már a képekből látszik, pont ugyanolyan lesz mint a Unity. 0 változtatás. Újabb rókabőr.
55.
55.
Norbaa
Nem nyilatkozott az Ubi ilyet a Unity bukása után, hogy nem fog évente megjelenni egy AC, mert több időt szánnak a fejlesztésre ?! Télleg...
53.
53.
ATi0021
Alig várom, hogy legyen i7 9770k és R9 980 vagy Playstation 5, valamelyikkel csak elfut majd ez is. :D
52.
52.
NoRush
Jézusom. Mert ha nektek lenne egy vállalatotok, akkor szarnátok a pénzre, mivelhogy a minőség mindenek előtt áll. Hagyjuk már. Hányinger olvasni ezt a sok gyereket ezen az oldalon. Semmi fogalmatok nincs róla, hogy hogyan működik a mai világ.

Egyébként pedig tessék játszani a játékokkal, divatból nem kell fikázni. Eddig az összes rész bőven a "jó" kategóriába esik. Mindegyik rész összekapcsolódik, a sok birka nem véletlenül nem érti meg a történetvezetését. Na persze ha csak ez lenne a probléma... sajnos egyet kell értenem Apex-al mégis. Ritka hülye emberek élnek manapság, ez az oldal pedig bővelkedik az effajta evolúciós tévedésekben.

Egyébként pedig az ostobaság határát súrolja az is, amit a Unity-vel kapcsolatban firkáltok ide. Valóban, a kalóz verziók játszhatatlanok voltak, na de az bizony nem véletlenül fals változat. Én megvettem és érdekes módon csak szökő évente találkoztam bugokkal, az FPS-em meg stabil 30 körül álldogállt. A kiadott patch-ek után pedig zéró problémám van vele.

Idén a Rogue vitte a pálmát. Nagyon jól tálalták a történetet szokás szerint, ráadásul tele van tartalommal. Röviden: öröm vele játszani.
51.
51.
50.
50.
"Kiszivárgott"... Az a helyzet, hogy ez szerintem amúgy kurva jól néz ki. Kár, hogy a végeredmény nem ilyen lesz. Most viszont ráállhatnának az optimalizálásra.
Plusz jó dolog, hogy lassan, de nyitnak új dolgok felé, pl. a sok lovaskocsi. Nyilván kell még pár rész neki (hehe..), de egyszer tényleg eljutunk a jelenbe is, sőt ez szerintem konkrétan a majdani autók előfutára. Azt vettem észre, hogy az Ubi előszeretettel teszteli le a későbbi feature-öket a jelenlegi részekben. Példák:
- AC Brotherhood csónakkal hajókra lövöldözős küldi -> AC3 hajózás
- Revelations lángszóró -> későbbi swivel gun.
- Revelations bombák (inkább csak a letehetőek) -> AC3 csali, vadászat
- Black Flag hajóra átlendülés -> az itt látható grappling hook.

Ezek mind apróságok, (és valószínűleg inkább csak kísérleteztek, majd rájöttek, hogy ezekkel tudnak még mit kezdeni), de számtalanszor éreztem már egy új résznél, hogy ezt már láttam valamilyen formában korábban. Erre alapozva, ezek a lovaskocsik a későbbi autókat vetítik előre.

De igazából teljesen mindegy, csak elmélkedtem picit. Ha az Ubi nem tanul ebből az évből, akkor végleg el lehet felejteni a sorozatot.
49.
49.
stuie
Én egy új splinter cellnek jobban örlütem volna.

Kicsit átgondolhatták volna ezt az AC sorozatot. Nem lett volna butaság 2-3 évre pihentetni ezt a történenet.
Igen nagyon hangulatos képek. Igen jönnek majd az olyan traielerek amitől magam alá csinálok. És igen jön majd a játék ami meg egy vérszegény gyönyörű köntösbe tálalt unalom lesz.

A Unity-vel húztak be utoljára a csőbe :D
48.
48.
GAMEROD
Ideje lenne áttérni már a jelenbe. Már rohadt unalmas az egész játékmenet.
47.
47.
kopic
#10: Kérlek mondd, hogy ezt csak szarkazmusnak szántad ?!
45.
45.
p3ti
AC 2, Brotherhood, Revelations - itt kellett volna abbahagyni, és 2-3 évente átgondolt és igényes részek felé venni az irányt. Ehelyett hátba szúrja magát a sorozat azzal,hogy évente félkész és unalmas részeket ad ki. Gondolom a marketingra több pénz költenek mint maga a fejlesztésre. Az a gond, hogy az ilyen cégek fejénél kőkemény üzletemberek ülnek, akik csak számokat és statisztikákat látnak
44.
44.
Hanoi
És akkor a Unity után még "több figyelmet fordítunk az AC-re," :DD
Tesszék cak tesszék,óccó aszaszinsz kríd, öccáz az aszaszinsz kríd, két aszaszinsz kríd nyócá,
43.
43.
Trapyd
Én nagyon csípném, sőt a kedvenc játékaim közé tartozna az ac, batman és hasonló játékokat, ám a harcrendszerük nálam a minimumot sem ütik meg. 1 ellenféllel harcolsz a többi meg nézi és ha megölted az aktuálist, jöhet a következő. Haragszotok érte vagy sem ez vicc kategória. Továbbá a lopakodás része megint csak egy röhej. Persze, így bárki számára könnyen vehetőek az akadályok és garantált a siker csak hol marad a játék?
42.
42.
Finess76
@Ecneb
Igen most regisztraltam, mert most lett csomorom a sok pocskondiazastol. Es biztosra veszem hogy a szidalmazok jo nagy hanyada azert lewarezolja es jatszik vele. Igaz, ezt csak feltetelezem. Ket kulon kommentszekcio kene. Fikazoknak kulon...
41.
41.
Drought
#39: Altair ruhája azt mondom még talán oké volt, meg Edward-é. Na de a többi?:D Hagyjuk már. Talán Ezio volt a legröhejesebb, annak ellenére is hogy szerintem akkor élte fénykorát a sorozat.
40.
40.
KőbányaKispest
Ez már tényleg a vicc kategória.

De nem lepődnék meg azon, ha a viktory mellett már "fényre derül" egy mellékrész, ami egy árva assaszin életét mutatja be.
39.
39.
hurkagyurka2
Ez a szerkó a korábbi részekben még elment, az ember úgy ahogy elfogadta, hogy képes beolvadni a környezetébe. De itt a cilinderes, öltönyös férfiak és a viktóriánus kori dámák között, izé... Batman se keltene sokkal nagyobb feltűnést. Ettől lehetnének végre kicsit kreatívabbak is. Amúgy az első kép szuperjó, hangulatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...