Mozog a törölt Legacy of Kain-játék

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 23.
  • Videó
Link másolása
Nem most hallunk először a 2012-ben elkaszált Legacy of Kain: Dead Sunról, amin a Climax Studios dolgozott egy ideig. A NeoGAF fórumozói ismét kitettek magukért, egy félórás gameplay videót halásztak elő a játékról.

A Legacy of Kain-sorozat az elmúlt években a Square Enix fekete bárányának is tekinthető: a kiadó már tíz játékot kaszált el eddig a cím alatt, például a Legacy of Kain: Dead Sunt, amit az Unreal Engine 3 hajtott. A Climax Studios alkotása már elég közel állt a megjelenéshez, amikor 2012-ben kihúzták a dugót a kiadói illetékesei.

A legutóbbi látnivalók roppant ígéretesek voltak, máig nem tudjuk, hogy miért döntöttek a kasza mellett, és miért ragadták ki csak az aszimmetrikus online módot, amiből később a Nosgoth lett.

A minap újra előkerült a Dead Sun a NeoGAF-en. a fórumozók alaposan beleásták magukat a témába, egy rakat infót halásztak elő a megboldogult játékról egy félórás gameplay-jel együtt:

37.
37.
br1Koo
36.
36.
fehersam
#35: Jajj, ha nem vitáznátok, már meg is vádolnálak titeket, hogy nem gamerek vagytok. :DDDD
35.
35.
PrimYaz00
#32: Én csak próbáltam a te színvonaladhoz méltóan fogalmazni, ezért írtam 1 "írtó nagy faszságot", amit talán megértesz :)
34.
34.
fehersam
#32: Nem igazán látok összefüggést az AC első része, és a kommentemben írtak között :D Neked a blood omen tetszett, nekem az AC1. Most akkor te vagy a több, mert ugyanúgy van véleményed? :D Az order:1886, pedig igenis megérdemelte azt az 5-6 pontot amit kapott. (nem a levegőbe beszélek, volt szerencsém a "műhöz")
32.
32.
br1Koo
#27: A profil képemnél, jólvan :D Valamibe még muszáj volt belekötni látom, még ha írtó nagy faszságot is írsz.
30.
30.
PrimYaz00
#29: Ok, nem szóltam, már nem emlékszem teljesen :)
27.
27.
PrimYaz00
#22: Nem ítélem el a régi játékokat (egyből hülyeségre gondol)-.- csak számomra a blood omen unalmas és vontatott + a története is a soul reaverrel teljes igazán, ami már jó. Az, hogy a magadfajta nem képes értékelni 1 normálisnak ígérkező játékot, a sok szar között, az a hülyeség csúcspontja.
#22 Bunkókám, ne magadból indulj már ki kösz! Szerintem több klasszikussal toltam, mint te azt gondolod :) (Blood oment is végig vittem akármennyire is unalmas volt, a soul reaver végett) Igénytelenség, meg a profil képednél kezdődik...
23.
23.
br1Koo
#22: Valószínűleg valami újhullámos cod fanboy. Akartam én is írni neki valamit, de sajnos az igénytelenséget a játékok iránt nem lehet megváltoztatni.
22.
22.
n_ben007
#21: Nem értem mi azzal a gond, hogy valaki a BloodOmennél tart, számomra máig az egyik legjobb játék. Nem mindenki néz úgy a játékokra mint egyesek, hogy csak az új a jó... ez egy beteg elmélet, az ilyeneknek nem is engedném, hogy hozzájussanak bármilyen játékhoz. A története pedig igenis jó és tényleg azt a hangulatot adta a BO2, amit elvártak tőle.

Nyugodtan lehet jönni a grafikával meg egyebekkel, de emberek... a StarWars sem a mai technológiával kezdte a filmeket, mégis eszeveszett rajongótábora van neki. Ne akadjunk már fel ilyeneken.
21.
21.
PrimYaz00
#19: és még is igaza van... aki meg a blood omennél tart, annak gratulálok.
20.
20.
pjoco
#5: Csak nekem olyan mintha a Shadow of Mordort látnám? :D
19.
19.
br1Koo
#15: És egy ilyen szöveg után kint van neki egy assasins creed profilkép. Vicces :_D

Amúgy jól tették, hogy törölték, én reménykedtem egy igazi blood omen 2 folytatásnak, mert annak volt keményen zord vámpír hangulata.
18.
18.
Stack
Nekem tetszik ez a játék, habár nem értem hogyan illett volna bele Nosgoth világába, de az elképzelés jó volt.
Tetszett a repülés és a világok közötti váltogatás is.
Volt ebben potenciál.
Kár érte.
17.
17.
Cipo3
Jól látom hogy kint van a nő egyik csöcse? És azért van kint az egyik mert?
15.
15.
fehersam
Ha erre mondjátok, hogy sz@r, nézzétek meg a a frissen kiadott über-hypeolt the order-t. Ez jelenlegi állapotában is egy gyöngyszem, ahhoz képest.
14.
14.
n_ben007
A sorozatból a Blood Omen 2 a mai napig a kedvencem, Nagyon sajnálom, hogy nem lesz folytatás, a videó alapján egy nagy siker lett volna szerintem...
13.
13.
crytek
De ilyeneket minek mutogatnak? Megerősítést várnak hogy ügyesek voltak-e hogy törölték?
12.
12.
Razielhu
A videó első fele jó volt, a másodikban már előjöttek a hibái. Az a repülés elég gyengén sikerült meg a harcot is a második felében fájdalmas volt nézni :D

Keményebb foltozgatásokkal még lehetett volna amúgy jó, kár érte :S
11.
11.
equinox42
A történet azért elkezdett érdekelni, így sajnálom hogy nem adták ki.
Pár jó ötlet tényleg volt benne.A lelkek magába szívása viszont a lehető legrosszabb lett.
10.
10.
dzsiádzsó
2012-ben még elment volna, de LOK játéknak nem sok értelme lett volna, inkább át kellett volna nevezni, és kicsit belenyúlni, már nagyon közel lehetett a kiadáshoz.
9.
9.
Nottingham
En nem jatszottam az elozo reszekkel, de ezert nagyon kar volt, tetszik!
8.
8.
felegyi
#7: Van aki Raziel előéletére tippelt... mondjuk a karakter színe, a vágások. Nos valami alternatív sztorit képzeltem el.
7.
7.
mamgu
Ki is adhatták volna akár, szaladgál pár ettől sokkal szarabb is, de hogy ez mitől lett volna LOK azt ténleg nem tudom.
5.
5.
Dízel
Ugyan olyan a harcrendszere mint a shadow of mordornak. Nem lenne rossz amugy, de semmi LOK hangulata nincsen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...