Sublevel Zero - a Descent után is van élet

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha máig visszasírod a kilencvenes évek belső nézetű roguelike shootereit, akkor a Sublevel Zerónak tutira örülni fogsz. A Descentre emlékeztető alkotás idén nyáron landol PC-n, Macen és Linuxon.

A Sublevel Zerót bevallottan olyan alkotások ihlették, mint a Descent, a Forsaken és a modern lövöldék. A kilencvenes években élték fénykorukat a "hatfokos szabadságot" kínáló belső nézetű shooterek, ez is olyan lesz: egy űrhajót irányítunk, amivel egy behatárolt pályán mozgunk, viszont bármely irányba kormányozhatjuk a hajónkat.


A fejlesztést a Sigtrap végzi, a Sublevel Zero egy olyan világban játszódik, amely darabokra hullik. A labirintusszerű pályák véletlenszerűen generálódnak, rejtvényeket oldhatunk meg, tárgyakat gyűjthetünk és persze harcolhatunk is. A fejlesztők szerint az alkotás a túlélésre épül, s ennek megfelelően kevés lőszerünk lesz, így óvatosan kell megközelítenünk az ellenséget.

A retro grafikával operáló Sublevel Zero a nyár folyamán érkezik PC-re, Macre és Linuxra.

4.
4.
KopyAti
Cheather! :)
3.
3.
mamgu
Hát ha ezt mondjuk vitára kihoznák összehugyoznám magam a gyönyörűségtől, sajna most csak az van, annak idején a harmadik asszem Descentet rongyosra játszottam még az egyes ps-en. Ez marha jól néz ki.
2.
2.
medson
Mindig is bírtam az ilyen jellegű játékokat úgyhogy nagyon várós, Rift el meg még komolyabb lesz :D.
1.
1.
shooter1234
Anno a Descent nagy kedvencem volt, szóval örömmel várom ezt a játékot. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...