Batman: Arkham Insider - ilyen a Dual Play mód

Link másolása
A Rocksteady múlt héten új videósorozatot indított Arkham Insider néven, melyben a Batman: Arkham Knight kulisszái mögé leshetnek be a nézők. Ezúttal a Dual Play módot nézhetjük meg játékmenet közben.

Megérkezett a múlt héten útjára indított Batman: Arkham Insider videósorozat második része, melyben az Arkham Knight fejlesztői beszélnek a játékukról.

A második epizódban a nemrég bemutatott Dual Play mód kapta a főszerepet, melyet mozgásban is megnézhetünk. A ficsör hasonlít kicsit a GTA V karakterváltó rendszererére, és a Rockstar játékához hasonlóan itt is mindenféle átmenet nélkül váltogathatunk a karakterek között a küldetések során. A váltás során a kombók sem szakadnak meg, emellett a fejlesztők az eddigieknél is több ellenfelet eresztenek rá a játékosra, hogy kiegyenlítsék a nehézséget. A videó második felében (kb. a 4. perctől) a történettel kapcsolatos rajongói kérdésekre válaszolnak a fejlesztők, így onnantól csak akkor nézzétek a videót, ha nem zavarnak a spoilerek.


A Batman: Arkham Knight június 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Chester0211
Csillog villog. Ezt leszámítva ugyan olyan lesz mint amit már a ps 3 szériában megszoktunk. Amúgy közel sem éri el az átvezető videók minőséget a valós játék grafika. Vmi ért nrkem nem jön át a batman hangulat.
3.
3.
KeXxX
#1: Szerintem pedig baromi látványos.
2.
2.
Blueberry
Hülyeség,remélem olyan lesz h "észre se vennéd" ha nem mondják
1.
1.
roli33
Nem tetszik ez a lassítós átváltósdi, alapból túl sok a lassítás már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...