Launch traileren a Van Helsing harmadik része

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 24.
  • Videó
Link másolása
Péntek óta vásárolható meg a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Az utolsó kedvcsináló is az új kasztokra koncentrál.

A Neocore új játéka a Steamen vásárolható meg, ráadásul most 10 százalékos kedvezménnyel csaphattok le rá! Ha megvan az előző két rész, akkor külön akciónak is örülhetsz: te 20 százalékkal olcsóbban veheted meg az amúgy 11 euróba kerülő címet.

6.
6.
_NMI_
#5: Na látod, pont ez a baj. "Állítólag". Ennyi. Jól átbasztak, mert a kettőben nem erre gyúrtak rá, sőt, nem is kötelező megcsinálni a TD-s részeket.
5.
5.
Az első részt nagyon szerettem, mondjuk, hogy érdekes volt, viszont némelyik pályának fantasztikus hangulatot sikerült kreálni... A tower defense-es részeket viszont nagyon utáltam ( eleve a kategóriától sugárban hányok ), a kettőben meg állítólag erre gyúrtak rá... :( Még nem vettem rá magam, hogy neki veselkedjek ( ezért jók Steames akciók, egy csomó játékom van amihez még hozzá sem nyúltam :))) De ha a harmadik is olyan akkor nem leszünk barátok ... :P
4.
4.
Igy van, es amilyen gyorsan kijott kb eselytelen ennyi ido alatt teljes programot kesziteni...
3.
3.
anarchoid
teljesen lelketlen, otlettelen jatek nemveletlenul kerul 11 euroba pedig imadtam az elso es a 2. reszt is (masodik resznel azert erosen santitott mar a dolog) tulzas 3. resznek nevezni, ha vmi dlc -nek adtak volna ki akkor megallna a helyet.. de hogy ez mitol 3 ? :)
2.
2.
Nicodemus
Tortenetrol nuku info?
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki, ötletesek a karakterek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...