E3 2015: CoD: Black Ops III kedvcsinálók

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Új otthonra lelt a Call of Duty-sorozat, az Activision ugyanis szakítva a Microsofttal, végül a Sonynál talált menedéket. Ennek értelmében minden új tartalom időlegesen PlayStation-exkluzív lesz.

A Call of Duty: Black Ops III november 6-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Ezúttal viszont már a Sony konzoljain élveznek elsőbbséget a majdani letölthető kiegészítések. Az időleges exkluzivitás mellett augusztusban bétateszttel is kedveskedik a Treyarch lövöldéjének modern iterációja.

 

 


10.
10.
McDuff
9.
9.
Dark_Temptation
úristen nem elég hogy a titanfallt másolják de még a pálya is ugyan az XD. aim megy javából. értenek a trailer készítéshez az biztos..mert nagyon hangulatosnak néz ki és kedvet kaptam a codhoz, de a grafika meg valami ocsmány.
8.
8.
Plaz1111
#7: Félre írtam a *néggyel szót!
7.
7.
Plaz1111
Nem vagyok COD-fan,mondjuk azért kipróbáltam 1-5 -ig,csak hogy legyen fogalmam arról,hogy mit jelentett annak idején a COD.Amúgy ciki bevallani,hogy ez egészen bejön?Tudom ez csak egy trailer,tehát minden szebb,jobb,stb. De nekem ez túl Titanfall(aminek imádtam a mozgásrendszerét!) ahhoz,hogy ne jöjjön be! :D Mondjuk,szerintem részemről nem,hogy "shut up and take my money" nem lesz,de ahhoz is meg kell győznie,hogy egyáltalán "legálisan" kipróbáljam egyszer,de ki tudja.....Az AW is jobb lett,mint a Ghosts,ahogy nézem a 4. kommentelő azt írta,hogy lehet hogy ez meg jobb lesz,mint az AW(ami biztos,ha csak a mozgásrendszerre gondolunk,mert az AW-ban valami csapnivaló volt!).Mondjuk lecserélhetnék végre a Quake 3 engine-t,mert gondolom mindenki tudja,hogy az fut alatta.(De,azért mindenki nyugodtan nézzen utána,már akit érdekel.)Mert bizony az IW engine,az ugyan az a "magas szinte módosított" IW engine,mint ami a COD 1-ben volt,ami meg a Quake 3 engine-re alapul,na és hova juttottunk el.Amúgy azt nézem,hogy visszajöttek a pályadesingerek,vagy mi,mert ezeknek a pályáknak,mintha még valami felépítése is lenne,sőt azt is tudnám mondani,hogy lehet benne LOGIKUSAN közlekedni!Amúgy nem néz ki rosszul,de azért hasonlítsuk össze egy DOOM négyel,vagy még inkább egy Mirror's Edge Catalyst-al,vagy Star Wars Battlefront-al.Na,minegy modjuk most már várom a beta gameplay-eket,hogy végre lássam,hogy ez a valóságban hogy fogja megállni a helyét!

Üdv.: - Plaz -
6.
6.
Falcon
#4: +1 de nem is nagyon akarnak megkomolyodni sem és az erősebb hardvert sem használják ki van egy olyan érzésem pedig jó lenne nagyobb multi map-ok de majd kiderül.. ne legyen igazam
4.
4.
Ezt is megértük, hogy nem Xbox-ra jönnek előbb a szarságok :D Amúgy ez jobbnak tűnik, mint az AW, és nincs szerencsére jetpack.
3.
3.
maktub
Végre kinéznek valahogy a pályák.
2.
2.
PaulMarloW
1.
1.
PaprikaJancsi
Csak nekem laggol kegyetlenűl a gameplay ? Kérem javítsátok !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...