8 millió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 1.
  • Biznisz
Link másolása
Egy From Software-előadás diájából derült ki, hogy közel nyolcmillió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat. A számok szerint az eladások többsége az első résznek köszönhető.

Az alábbi kép a Famitsutól érkezett, és egy olyan From Software-előadást örökít meg, ahol a Dark Souls-sorozat eladásairól (vagy arról is) szó esett. Eszerint a széria közel 8 millió eladott példányt tudhat maga mögött, ebből több mint 5 millió az első rész számlájára írható.

Az első részből 2,4 millió példány fogyott, az első rész DLC-vel újracsomagolt változatából 2,6 millió, míg a második részre alapjáraton 1,9 millióan, az új generációs konzolokra megjelent bővített változatra pedig körülbelül 500 ezren voltak kíváncsiak eddig. Érdekes, hogy a SteamSpy adatai szerint több mint 3,1 millió kópia PC-s változat lehetett.

A Dark Souls harmadik részét az E3-on jelentették be, előzetesünket itt olvashatjátok el róla.

38.
38.
Spectrum
Holnap felugratom a számlálót 8 millió +1-re egy PS4-es DS2-vel. :-)

Az alábbi vita teljesen értelmetlen, menjetek inkább bevándorlós plakátokat ragasztani/tépkedni. Minek veri a mellét valaki, hogy a DS nem AAA-cím, nem értem. Ettől keményebben áll a kiri?

Jesszus, a Bloodborne-ban meg nem mozog a karakterek szája. Akkor bizonyára a beleölt kétszáz órám valami tévedés volt. Nem, természetesen nem: egy hihetetlenül mély, titkokban gazdag, élvezetes harcrendszerű játék; nagyszerű élmény volt kiplatinázni, és találkozni végül Yharnam-mal a Great Pthumeru Ihyll Chalice mélyén. Várom a DLC-t. :-)

Amúgy maga a Namco Bandai a DS-franchise-t AAA-s címként kezeli.
13.
13.
Dercsi
Tolvaj pc-sek??? Kikérem magamnak! WTF??? Anyukád erre nevelt?
Egyébként a DS minden szempontból AAA kategória. Nagyon nehezen jöttem bele, de utána még nehezebben hagytam abba.Megérdemli a sikert.
3.
3.
arcadia
Miért nem éri el az AA kategóriát? Szinte új műfajt teremtett. Meta pontszámok azért jelentenek valamit. 90% fölött van a sorozat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...