Jelentősen átalakul a Miiverse

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 2.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo nyáron átalakítja a Wii U közösségi platformját, a Miiverse-et. A redesignnak köszönhetően az aktivitási feed egyre jobban hasonlít majd a rivális konzolok megoldásaira. Végre képalbumokat is létrehozhatunk.

A Miiverse átalakítására már szükség volt, lévén jelenlegi formájában eléggé elavultnak tűnik, a PS4 és az Xbox One folyamatosan frissülő, hasonló megoldásához képest. A Nintendo bejelentette, hogy a nyár folyamán átalakul a közösségi platform, a játékosok naplót (bejegyzéseket) írhatnak és screenshot-albumokat hozhatnak létre. 

A naplók a meglévő aktivitási feedet váltják, itt megoszthatjuk élményeinket a barátainkkal az adott címről, s ehhez nem szükséges kilépnünk a játékból sem. Amint elkezdtünk írni, a rendszer automatikusan rögzít egy képet. Naponta maximum harminc bejegyzést körmölhetünk le. 

A Miiverse ezentúl kategorizálja a játékokkal kapcsolatos posztokat, rajzokat és csevegéseket. A képalbumunkba 100 screenshotot menthetünk el. 

Napra pontos dátum még nincs. A következő hetekben pontosabb infókat is megosztanak velünk a kiotóiak. 

6.
6.
#2: Már a PS3 idején se így volt, a csevegés funkció volt a social része a dolognak, meg a játékos neve feletti kis üzenet volt a hangulat jelzése például, most meg a PS4-nél már ugye a nagy SHARE gomb :-D Minden szart megoszt már, newsfeed meg isten tudja, sok idegesítő baromság :)
5.
5.
Norbiii
#2: Azért azt nem mondtam, hogy ilyet még nem próbáltam xdd
4.
4.
myrte
Kíváncsian várom a fejleményeket. Eddig se volt rossz rendszer, örülök hogy fejlesztik. Néhány játékos eszméletlen jó rajzokat csinál a gamepaddel es osztja meg a Community-ben. Mások segítséget kérnek és válaszolnak rá. Jó.pár játék ki is használja ezt a funkciót.
3.
3.
DON GONDOCS
Talán mostmár lesz achievement rendszer a nintendonál is? hogy jutottak idáig?
2.
2.
mestermagyar
#1: Mert így alalult ki úgy általában a konzolos platform. PC-n megszokott dolog, hogy friendelsz játékosokat, csevegsz velük, steames véleményt írsz a megvásárolt játékok alá stb. Azt mondom élni kell, nem is tudja mit hagy ki , aki meg sem próbálja.
1.
1.
Norbiii
Én igazán nem használom, de mást sem nagyon. Beteszem a lemezt és játszom, még a shopba is ritkán nézek fel. xd Azonban ha ez előnyös, akkor jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...