Batman: Arkham Knight - Alfréd rendet tesz

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Gondoltátok volna, hogy a Wayne-család örökös inasának, Alfred Pennyworthnek van egy másik, sokkal veszélyesebb, harciasabb oldala is? Nos, akad neki, és ha kell, bizony Batman helyett is rendet tud tenni Gothamben.

Ugyan augusztusban érkezik egy ideiglenes javítás a PC-s Batman: Arkham Knighthoz, de még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor is fut be a pocsékra sikeredett átirat végleges sebtapasza. Egyes szóbeszédek szerint akár egészen őszig is várnia kell a türelmes vásárlóknak.

Akiknek viszont gond nélkül fut a PC-s verzió, azok biztos örömmel fogadják a játék legújabb modját, amiben nem más, mint Bruce Wayne inasa, Alfred Pennyworth felett vehetjük át az irányítást.

14.
14.
Effecta
#11: Azért, mert ha jobban megnézed, Alfred Batman mozgását kapta meg, nem sajátot. A másik modban a modellhez tartozó mozgásokat kapták meg, ezért nem glide-ol Macskanő és Harley.
13.
13.
TheNick
#12: Elvileg szeptemberben.
12.
12.
jolvokq
és mikor akarnak patchet ki adni?
11.
11.
dcba
En csak azt nem ertem, h a multkori videoban amikor mutattak, h kiket tettek jatszhatova, akkor Joker csak csuszkalni tudott semmi mast, Alfred meg most verekszik meg szalldos ossze-vissza.
10.
10.
csoki0619
Hát ez nevetséges! Egy sétabot elfért volna a kezében az öregnek, de így nagyon gagyinak hat! Ráadásul ez a gyors tempó is ront az összhatáson. :-)
9.
9.
Yanez
A Gotham sorozatból már megismerhettük Alfréd harcias oldalát, úgyhogy simán belefér ez a bôr a bôregér játékba.
5.
5.
DON GONDOCS
#1: Ez csúszka harcrendszer még mindig ideillőbb mert kell azért taktikázni is a kitérés kiütés-viszatámadást variálva. A Too Humanben volt ilyen flippergolyó effektus.
3.
3.
godach
Ha valami lövöldözős cucc lenne, azt mondanám mekkora ötlet.
Így csak egy béna skin.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Ennek a csúszka harcrendszernek játékról játékra nő a hatósugara.
Bár így, mint Alfred elmegy, mert vicces. de egyébként már sok, ha tényleg ilyen a játékban is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...