GC 2015: Dátumot kap a Quantum Break

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
A Remedy Entertainment Xbox One-exkluzívja ugyan kihagyta az E3-at, ám a Gamescomon már nem ússzuk meg prezentáció nélkül. A Microsoft shownján a Quantum Break pontos megjelenési dátumára is fény derülhet.

Ha hihetünk Phil Spencer szavainak, akkor a Microsoft holnap délután esedékes gamescomos sajtótájékoztatóján lehull a lepel a Quantum Break pontos megjelenési dátumáról.

Egy rajongó azt kérdezte a Twitteren, hogy lehetséges-e, hogy a cég a show alatt megerősíti a Quantum Break dátumát, mire Spencer így válaszolt: "Majd meglátod kedden! Úgy hiszem, elégedett leszel."

A Quantum Breaket a finn Remedy csapata készíti, eredetileg 2015-ben debütált volna, ám a Microsoft áprilisban eltolta a megjelenést 2016-ra. A cég az év végi sűrű felhozatallal indokolta a lépést, mint mondta, "a legerősebb játékfelhozatal várható az Xbox történetében", kell valami erős IP jövőre is. Tippünk szerint tavasszal játszhatunk az időmanipulációs címmel.

A konferencia kedden 16 órától kezdődik.

10.
10.
Jhonyy24
meglassunk mit tudnak kihozni,szerintem nagy game lesz
9.
9.
kopic
Be is baszott volna, ha nem kapunk dátumot....
Am tuti, hogy tavasszal fog jönni, jövő év végén pedig megjelenik az új Forza, Scalebound, Crackdown. Ja és belsős infók alapján lesz egy nagy játékbejelentés is a konfon.
8.
8.
hoaw
Nem hinném, hogy egy új Gears, Halo, Forza, és Rare replay a kivéreztetést jelentené...;)
6.
6.
dcba
#5: Sztem jonni fog PC-re is. Az MS vmiert ugy dontott, h szepen lassa kiverezteti az Xboxot. Akinek van egy eros gamer PC-je kb mar felesleges az Xbox One.
5.
5.
Instict99
én nem várom mert nekem nincs xboxom :D
4.
4.
hoaw
"legerősebb felhozatal".
Úgy legyen.
3.
3.
DON GONDOCS
legerősebb játékfelhozatal várható az Xbox történetében", kell valami erős IP jövőre is? o.O Télleg?
2.
2.
Azadojat
Várom már ezt a dátumot egy jó ideje...
1.
1.
respectpele10
Tavasz tökéletes lenne ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...