GC 2015: Paladins - a Smite fejlesztőinek új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hi-Rez Studios új alkotása egyesíti a csapatalapú FPS-ek és a gyűjtögetős kártyajátékok legjobb elemeit. A Paladins valódi műfajkavalkád lesz, nyakon öntve némi fantasy és sci-fi elemmel. Battleborn után szabadon?

A Paladins egy free-to-play csapatalapú FPS lesz PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játékot a Smite-ról és Tribes Ascendről elhíresült Hi-Rez Studios rakja össze. Fantasy környezetben játszódó gyors akciókra számíthatunk, karakterünk képességeit pedig gyűjthető kártyákkal fejleszthetjük.

Szóval egy kompetitív örömökre kihegyezett shooterről van szó, hasonlóan a Battlebornhoz, vagy a Blizzard Overwatchához. Minden karakternek lesz egy elsődleges fegyvere, egy sor harci és mozgási képessége, valamint egy hátasa. Ha a meccsek közben szintet lépünk, kártyákkal új kunsztokra tehetünk szert.

A Hi-Rezen belül egy külön csapat dolgozik a Paladinsen és a Smite támogatásán. A munkálatok már több mint egy éve zajlanak, és a cím várhatóan 2016 folyamán jelenhet meg.


Ingame látnivalók még nincsenek, csupán néhány concept arttal vigasztalódhatunk.

2.
2.
markoci555
Ha valami kicsit különbre vágynék a Counter Strike-tól, akkor tuti nem valami ilyesmire megyek el, hanem Team Fortress 2-zni.
1.
1.
Ooorky
Magyarul ez is egy lesz a több tucat F2P grindelős aréna fps-ek közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...