Just Cause 3 - jó móka lesz a challange mód

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Roland Lesterlin, a Just Cause 3 rendezője egy tartalmas videót készített az IGN számára, amiben bemutatja, mennyire szórakoztatóak lesznek a játék különböző kihívásai. Beljebb videót és részleteket találtok.

Medici szigetén nem csak az elnyomó rezsimtől kell megszabadítanunk majd a lakosságot, de Rico Rodriguez rengeteg egyéb elfoglaltsággal is elütheti majd az időt. Például ilyen tevékenységek lesznek a különböző kihívások, amelyekről most sokkal többet tudhatunk meg, köszönhetően Roland Lesterlinnek, a Just Cause 3 rendezőjének.

A lent megtekinthető tartalmas videóból például kiderül, hogy a Sirocco Sky Tour kihívásában egy wingsuitos mókában lesz részünk. Ebben a játékmódban az lesz a feladatunk, hogy Ricót minél több és színesebb gyűrűn vezessük át, mégpedig a rendelkezésre álló időkeret alatt. Ha veszélyesebb gyűrűkön sikerül áthaladnunk, akkor az értelemszerűen több bónusz pontot eredményez.


A következő ilyen kihívás, a Destruction Frenzy lesz, ami akkor válik elérhetővé, ha felszabadítunk egy bázist. Ebben a játékmódban a sorozatra jellemző pusztításon lesz a hangsúly. Egy Vigilator Sud nevű helyen kell RPG-nkkel a vállunkon a földdel egyenlővé tenni az itt található radarállomást. Itt is időre megy majd a móka és itt is a rendelkezésünkre álló idő alatt kell a legtöbb objektumot lerombolnunk.

A Just Cause 3 december 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

8.
8.
#5: Hat baratom, ezt akar en is irhattam volna..
Detto ugyanez
7.
7.
#2: Nem.
Retek unalmas tud lenni mar masfel ora utan is...
6.
6.
Gunner23
#5: Magam részéről nem mondanám, hogy kiábrándultam, de sokkal válogatósabb lettem az biztos. Anno a VC-be több száz órát tettem, a SA-ba 1000+-t. Azóta 1-2 kivétellel az összes open-worldöt próbáltam, de csak a JC2 és a SR2 tudott lekötni hosszabb időre. a GTA 4-5-be is összesen ha van 100 órám max. Valószínűleg ez se fog lekötni 70-80 óránál tovább, de azért nagyon várós :D
5.
5.
Drazhar
#4: Megmondom őszintén nagyon sok éve teljesen kiábrándultam a GTA-szerű open world címekről, mivel az összes vagy ilyen direktbe időhúzó dolgokkal volt tele (gyűjtögetés, tök ugyanolyan mellékküldik de mindegyikből 50+, stb), meg tényleg egy élet kevés, hogy kimaxold (és sajnos időnk egyre kevesebb ahogy öregszünk)
Pl itt is volt ez a wingsuit-os rész, gondolom ebből is van majd 50 a játékban. Kinek van erre ideje? :D
Utoljára még a Vice City-t nyomtam, de azt szerettem :) Azóta minden ilyen Sleeping Dogs, Saints Row, Crackdown meg akármilyen openwolrd az nem az én világom - szóval lehet igazából meg is válaszoltam magamnak. Nektek azért jó szórakozást majd hozzá ;)
4.
4.
Gunner23
#2: Igazából könnyen meg lehet állapítani hogy élveznéd e hosszútávon. Felteszed magadban a kérdést, hogy mondjuk egy GTA-t mért élveztél (legkézenfekvőbb példa)? Ha a durva társadalomkritikáért, fordulatos sztoriért és egyedi karaktereiért, akkor a JC nem a te szériád. Ha a játékmechanikát, a nagy nyitott világot, szabadságérzetet és az őrültködést szeretted benne, akkor imádni fogod a Just Cause-okat.
3.
3.
giga321
#2: Valakinek élvezetes. PL: Nekem. 96 vagy 98%-osra kitoltam a 2. részt már nem emlékszem pontosan de 90 fölött volt. Én már nagyon várom ezt. PureFun.
2.
2.
Drazhar
Sose éltem ezt a JC-szériát; látványos az szent, meg biztos van benne fun-factor, de 3 óra után is tud érdekes lenni? Mert itt szószerint ugyanazt csinálod a játék elejétől a végéig.
1.
1.
Matt8888
Hát látványok annyi szent.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...