Star Wars: Battlefront - október elején indul a béta

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 1.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy október elején rajtol majd el a Star Wars: Battlefront bétatesztje, vagyis jó másfél hónapotok lesz bemelegíteni/ráhangolódni a DICE várva-várt lövöldéjére.

A béta PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhető lesz. Kipróbálhatjuk majd a Walker Assault módot a Hothon, ahol a Birodalom visszavág ikonikus csatáját játszhatjuk végig a Lázadók, illetve a Birodalom oldalán. A 40 fős meccsek során Luke-ot és Darth Vader is irányíthatjuk.

Elérhető lesz ezenkívül a Tatooine-on játszódó Survival Mission, ahol két Lázadónak kell megállítania a hullámokban érkező rohamosztagosokat. Továbbá az eddig nem nagyon részletezett Drop Zone játékmóddal is megismerkedhetünk majd.

A béta során a hivatalos weboldal játékspecifikus funkcióit is élesítik, ennek megfelelően itt követhetjük a statisztikáinkat, a fejlődésünket, testreszabhatjuk a karakterünk felszerelését és kinézetét, és itt tudunk haverkodni is - mindez a Battlefield-rajongóknak ismerős lesz, ahogy nekik az elmaradhatatlan appot sem kell majd bemutatni.

Továbbá a Base Command nevű kártyajáték is elérhető lesz, amivel játékbeli krediteket gyűjthetünk - ezeket aztán további kártyalapokra és különböző játékbeli kiegészítőkre költhetjük.

A bétás statokat egyébként nem vihetjük majd át a végleges változatba.

6.
6.
Hulk86
Xboxosoknak AE Access szerintem úgyis biztosítja a bétázási lehetőséget!
5.
5.
exonic
Szerintem is nyílt béta lesz. A regisztrációs alfa most is fut, oda nem engedtek mindenkit, de akkor mi értelme lenne megint meghírdetni ha ismét csak pár szerencsés játszhatna vele.
4.
4.
fojesz
Amennyire én tudom, nem mondtak erről még semmit. Tippre egyébként gyakorlatilag mindenkit beengednek majd.
3.
3.
deviques
Az engem is érdekelne, hogy hogyan lehet jelentkezni. Sajnos a hivatalos blogbejegyzésben sem ír erről semmit.
2.
2.
Lorthirash
#1: http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/news/star-wars-battlefront-beta-announce
1.
1.
robeet
hogyan lehet jeletkezni a betara?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...