Utolsó traileren az Act of Aggression

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Révbe ért a 2005-ös Act of War folytatásának, az Act of Aggressionnek a fejlesztése, így a mai napon végre bemutatkozik a Eugen Systems legújabb, de egy letűnt kort megidéző stratégiai játéka.

A mai naptól végre beszerezhető a tíz évvel megjelent Act of War folytatása, az Act of Aggression. A játék 2020-ban játszódik és többek között három eltérő frakció öldöklő háborúját mutatja be. Az online szekcióval is erősítő RTS-ben választhatunk majd a rejtőzködő, árnyakból támadó Cartel, a nemzetközi katonai szervezetként működő Chimere és az amerikai hadsereg közül.

10.
10.
PAtr0n
#2: Az első rész, illetve annak kiegészítője, ami felért egy külön résszel.
Te komolyan ezért javítottál ki?
8.
8.
Chrysh
#3: Bicskanyitogató az, amikor meghallom, hogy a MOBA is éppoly stratégia mint az RTS, miközben már rég saját műfajt képvisel. Akkor meg mi a frásznak kell stratégiába sorolni????
7.
7.
mestermagyar
#6: Ha a paradox többi grand strategyjén belül érted, akkor elég érdekes a véleményed, a különféle részek teljesen egyediek és egyenként más miatt élvezhetőek szerintem.


Ha eu-n belül, akkor csak annyit, hogy folyton frissítik, és jobbá teszik (persze a sok szaros DLC) minden alkalommal, a mod support pedig kiváló. Azért néha megéri megnézni ha nem tetted meg eddig.
6.
6.
kredencferenc
#4 Szerény véleményem szerint a moba olyan káros a stratégia műfajára mint az fps-ekre a cod. Az Emperor tényleg állat volt! Heroesből meg a 3-mat rongyosra toltam. Meg a Disciples 1-2. Az Akella-féle 3. rész már nagyon nem jött be.

5# Szerintem a Wargame sorozattal rajtunk meg pár ezer fanatikuson kívül nem nagyon játszanak az átlag játékosok. Annak idején az XCOM1-el Düne 2000-el meg a M.A.X.-al kezdtem. Jahh marketing fostenger az van. Amúgy számomra az Europa Universalis olyan mint a civ. Bármelyik részt tolom ugyan olyan mint a másik 4-5.
5.
5.
mestermagyar
#3: Nem! Csak az age of empires-féle. Azon kívül soha jobban nem volt még a stratégia műfaj. Wargame sorozat (akik ezt gyártják), europa universalis 4, crusader kings 2, hearts of iron 4. Ha jobban a marketinges fostenger mögé néznél, sok címet találnál. Ezek meg nagyon-nagyon összetett játékok.
3.
3.
kredencferenc
Epekedve várom. Tiszta Generals hangulat (és koppintás ugye). Az előző részben csak nekem tűnt úgy, hogy nem voltak igazán balanszban az egyes frakciók? Ha ezen javítottak akkor teljesen korrekt stratégia. Amúgy meg tényleg jöhetne már egy igazi Generals folytatás is... vagy egy új Rise of nations. Sajnos mióta az értelem lesüllyedt a league of legends, dota, és egyéb hasonlók szintjére ilyesmivel csak kevés embert (legtöbbjében öreg rókákat) tudnak megfogni. Elkeserítően kevés ma a jó stratégia legyen akár valós idejű vagy körökre osztott.
1.
1.
PAtr0n
Teszek vele egy próbát, nekem az előző részek is piszok bejöttek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...