Star Wars: Battlefront - teaseren a Jakku-kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 3.
  • Teaser
Link másolása
Kaptunk egy rövid teaser előzetest a Star Wars: Battlefront ingyenes pályacsomagjáról, a Battle of Jakkuról. A DLC két térkép segítségével örökíti meg az eddig ismeretlen csatát.

A történet szerint 29 évvel járunk a Star Wars: The Force Awakens eseményei előtt, a Jakkun zajlott csatának eddig csak a romjait láthattuk az új film előzeteseiben. Ha megveszed a Battlefrontot, első kézből élheted át az eseményeit, és még fizetned sem kell érte: előrendelőként december 1-jén, egyébként pedig december 8-án férhetsz hozzá az ingyenes kiegészítőhöz.

A pályacsomag két térképet hoz egyébként magával, de azt még nem tudni pontosan, hogy mely játékmódok fogják támogatni. A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

18.
18.
Namost, originen veszed, a 60 dodo az valójában 60 júró ... :( nem akarok cégeket említeni, de dobozosan 13'500-ért egy csomó helyen odaadják "Jakuval együtt", ami barátok közt is 42 juró ami szignifikáns különbség ! Ez pont 3501 forinttal van a lélektani határom fölött... :)))
15.
15.
rexsimus
#8: Emlékeim szerintem nem 64 játékos szerverek lesznek.
Javítsatok ki, ha tévedek.
14.
14.
Hunszi
#13: Hétvégén vettem egy Far Cry 4 Complete Editiont, kaptam egy sima Far Cry 4 lemezt és egy letöltőkódot a Season Passos DLC-khez, csak, hogy szebb legyen a körítés beletették egy karton díszdobozba.
13.
13.
Hunszi
#12: Pontosan...egyszer felhasnálható kód, ami unlockolja a DLCket lenyégében mikor megjelennek.
12.
12.
Cipo3
Segítsetek pls. Sose vettem Seasson pass-t. Ha leveszek egy SWB SP-t a polcrol a boltba akkor abban mi van? Egy netes kód és annyi? Kérdésem az, hogy ez eladható felhasználás után? Vagy ez is egy csavar, hogy a játék egyik felét így nem tudom továbbértékesíteni ha megunom (valszeg ez az a játék lesz ami vagy sose vagy csak akkor adok el, hogy kijön belőle a következő)
10.
10.
Dark_Temptation
#4: Akkor ennyi erővel ott a missions single playernek és a rinyálos nooboknak meg szajat befog :-D és akkor már tényleg teljes értékű. A grafika pedig nem render hanem ingame footage.
9.
9.
kamgecam
#1: Ki nem szarja le!Úgy dobom ki rá a pénzem mint ahogyan nagyapám szórta a csizmájából a pengőket amikor mulatott és a cigányok húzták neki!
8.
8.
Suciu lazar
Najóóólvan pár dolgot tisztázni kell itt:

teljes játék, űrcsaták és 64 játékos szerverek ide vagy oda; van benne 12, pálya 8+ játékmód, singleplayer botok ellen, gondolom, hogy több mint 30 fegyver (kevesebbel dice játék még nem jött ki) ezenkívül járművek, power-upok, abilityk.

A DLCkel kapcsolatban annyit, hogy 4 pálya/DLC, szóvan vizetos DLCkből 16 pályát várjatok.
7.
7.
sanada
#1: (Ez egy ingame jelenet volt) Amúgy meg már régóta így működik, alapjáték + kiegészítők plusz pénzért, nem most vezették be. BF4-ben is lehetett Prémiumot venni és abszolút megérte. Lehet rinyálni, meg sírni, ha nem tetszik, akkor nem veszed meg.
6.
6.
strike19
#1: Nekem még így is megéri.Évek óta várok valami normális SW játékot az elmúlt 7 év csalódás volt SW játékok terén.TFU se váltotta be a reményeket.
A filmet meg 8 éves korom óta várom ,hogy folytassák.

5.
5.
Ooorky
Gyerekek itten van 2 pálya amit belerakhattunk volna a játékba, de inkább odaadjuk nektek később... Ingyen! Ugye milyen jó fejek vagyunk.

Akkor most fizess a további 10 pályáért 50 dollárt, köszi.
4.
4.
HGabe
#1: 50$-os lesz a Seasojn Pass és 120$-ba kerül a Battlefront: Ultimate Edition, amiben ott a játék és a SP is.
A Battlefront-okban -eddig- volt "single", olyasmi, mint a Battlefield-ben anno: map, botok ellen.
Azt meg kell szokni -ennyi idő után meg lehetett-, hogy a trailerek szépen renderelt grafikák, a játék mindig kicsivel "csúnyább", viszont a Battlefront -a béta alapján- nekem kellemes csalódás.
3.
3.
Dark_Temptation
#1: miért lenne féljáték? teljes játék. a battlefrontokban sosem volt single..
2.
2.
Cipo3
Azért mindenki emlékszik a 2 évvel ezelőtti teaser-re amikor egy lépegető lábát látjuk csak a hóviharba. Hol is van olyan a játékban? Ez kb ugyanaz.
1.
1.
roli33
Mekkora marketingfogás. Kössük össze a filmmel, csináljunk is róla egy renderelt teasert, és mehetnek is az előrendelések. :D Ezt a játékot tényleg csak full kiadásba szabad megvenni. Fél játékért fizetnek így a játékosok teljes árat. Meg ahogy hallom, a season pass is nagyon drága lesz (50 és 120 dodós is lesz), ráadásul 4 DLC csomagot fog tartalmazni, ami tényleg konkrétan a játék felének is mondható.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...