Ekkor jön a PC-s definitív Ori and the Blind Forest

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A márciusi premiert lekéste a PC-s Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, de az áprilisit már nem fogja. A Microsoft végre megerősítette a dátumot, a jövő héten már játszhatunk a felturbózott platformerrel.

Márciusban az utolsó pillanatban tolták el a PC-s Ori and the Blind Forest: Definitive Edition megjelenését, miközben az Xbox One-os változat simán a boltokba került. Akkor még nem tudtuk, mennyit kell várnunk rá, ma viszont világossá vált: másfél hónapot.

A gyönyörű platformjáték április 27-én landol a Windows Store-ban és a Steamen, akik már rendelkeznek az alapkiadással, mindössze 5 dollárért frissíthetnek a Definitive Editionre. Az újoncok viszont egy 20 dolláros kiadással számoljanak.

A definitív kiadás új területekkel, zenékkel, történetszálakkal és még több megszerezhető képességgel jön, és akik anno a nehézség miatt tették félre a játékot, örülhetnek, hiszen élesedik az Easy mód is.

2.
2.
Gykrizsi
Akinek megvolt az eredeti, az egy kicsi összegért megszerezheti ezt. Inkább egy dlc ez, de az új részek magyon jók.
1.
1.
A Pulyka
Már pécére is definitív kiadások jonnek? Komolyan a mai világban a szart is el lehet adni kétszer. Persze ezt nem a játékra értem, mert az biztosan király, de ezeket a feljavított verziokat olyan feleslegesnek tartom, mert tudom, hogy valaki megveszi mégegyszer, így a jovoben is a kiadok majd sorban mind így tesznek, hisz már itt tartunk. Ettol rosszabb számomra már csak a fizetos dlc áradat. 10 év múlva majd bemegyek a boldba farmert venni, és ha van tobb pénzem, tetethetek rá zsebet is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...