Tölthető a Nioh kipróbálható változata

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 27.
  • Korai verzió
Link másolása
Már elérhető a Ninja Gaiden-csapat legújabb kardozós akciójátékának demója. A Nioh-t nem titkoltan az Onimusha és a Dark Souls ihlette, így aztán kemény kihívások elé állít. Emellett a játékosok szavazhatnak is.

Komor, de akciódús játéknak ígérkezik a Team Ninja legújabb alkotása. A Nioh demóját már letölthetjük az európai PlayStation Store-ból. A szamurájok korában egy magányos utazó veti meg a lábát Japán partjainál. Ám békés emberek helyett csak ördögi harcosokat talál, akiket szépen le kell vernie.

A kipróbálható változat 3,8 GB-ot nyom. Ha játszol vele, a teljes játékban megkapod a The Mark of the Conqueror nevű jutalmat. Nem árt igyekezni, mert a demó csak május 5-ig érhető el, utána lemaradsz róla.

Érdemes megemlíteni, hogy a játékbeállítások között az Action vagy a Movie nevű kapcsolók között is választhatunk, azaz eldönthetjük, hogy stabilabb framerate-tel futtatjuk-e a játékot, vagy inkább a nagyobb felbontású grafikát preferáljuk. Ez mindenképpen dicséretes gesztus a fejlesztők részéről.

A Nioh még idén érkezik kizárólag PS4-re.

Köszönjük, kamgecam!

18.
18.
kamgecam
#17: Hát én se dobtam hátast tõle, miután kipróbáltam.Bár tipikusan olyan játéknak tünik aminek hosszabb idõ kell mire kismeri az ember.
17.
17.
p3ti
#5: Nos grafikailag nem egy bomba, ezen nincs mit szépíteni. Engem mondjuk a látvány nem izgat annyira, sokkal inkább a hangulat és a gameplay ami megfog, nem pedig a pixelszám és a többi divat hülyeség amit erőltetnek a "gamerek"

Ma szedtük le havernál a Store -ról és nekem iszonyatosan nagy csalódás volt. Az eddigi előzetesekből nem ezt vártam. Ez egy ninja gaiden/dark souls hibrid. Ebben a köntösbe ez a környezet nem illik a játékhoz, szvsz az Onimusha irányába kellett volna kanyarítani a játékmenetet.....szóval én passzolom, és innentől nem is igazán érdekel már - kár, pedig nagyon tetszett a trailerek alapján
14.
14.
Rabit Wars
#2: Jó jogos, teszek vele este egy próbát én is aztán kiderül hogy meg éri rá beruházni avagy sem. Első látásra grafika nem nyerte el a tetszésemet, viszont maga a műfaj tetszik.
UC4 tényleg szép lesz a videók alapján, pont most tolom abból is a Nathan Drake Collection. :)
13.
13.
Caleon
DS3 is nagyon jó (bár a császár nekem a Bloodborne), ennek is adok egy esélyt. ☺
11.
11.
playstation4
Nagyon nehéz
8.
8.
Yanez
Nem csak az európai store-ból tölthető, én már szedem lefelé az amcsi psn-ről. Már érdekel milyen!
6.
6.
izolee69
En is tuti lehuzom, minden Souls-like jatek erdekel. A Lords of the Fallen is eletkepes probalkozas volt, hatha ez is az lesz. Az mar epp eleg bizakodasra ad okot, hogy japan, tehat valoszinuleg kellokeppen beteg lesz. :-)
5.
5.
kamgecam
#1: Ha ps tulaj lennél tudhatnád hogy ez pre alpha, és még így is korrekt ahogy kinéz a játék nincs vele semmi baj.Nem a legszebb az tény. :)
3.
3.
#2: Nahát, egy értelmes hozzászólás ebben a témában. Ritka

A játék tetszik, már indultam is letölteni, mikor megláttam, hogy csak PS4.
2.
2.
Sedrick
#1: Ez vicces. Én meg pc-s exkluzív címektől várok el konzolsöprő grafikát,de ha ezt a technikailag ocsmány xcom2-nél felhozom,leszedik a fejem a pcfanboyok. De nem kapom meg,miközben konzolon már kaptunk egy gyönyörű The Ordert és Ratchet Clankot,meg majd jön az UC4, addig pc-n sehol semmi gyönyörű exkluzív techdemokon kívül. Szerintem ne légy elszomorodva. Ez bőven szép. Egyrészt nem a grafika a lényeges,a játék így is észvesztően jó a demo alapján. Meg a videók alapján is természetesen. Ha kell a gyönyörű grafika,ott az UC4,szóval simán elbír ez a gép is jóval többet.
1.
1.
Rabit Wars
Kövezzetek meg ,de azért egy Ps4-es exclusive címnél elvárnék valami grafikai minőséget is...! ( Ps4 tulajként mondom)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...