Új korszakba kalauzol a következő Total War

Link másolása
A Total War-sorozat sikere töretlen, így teljesen biztosak lehetünk, hogy lesz folytatás. A Creative Assembly egy ideje már dolgozik rajta és már az is biztos, hogy egy új korszakban harcolhatunk majd.

Rob Bartholomew, a Total War-sorozat direktora az Eurogamernek adott interjút, a Total War: Warhammer új DLC-je kapcsán. Itt szóba került a sorozat új történelmi epizódja, valamint a Warhammer folytatása is.

A Creative Assembly legnagyobb része most a Total War: Warhammer folytatásán dolgozik, melynek egyelőre még a címéről is hallgatnak. A trilógia második része a tervek szerint hasonlóan tartalmas lesz, mint az első és ehhez is érkeznek majd természetesen DLC-k. Bartholomew azt is elárulta, hogy a három Warhammer-játék együtt egy óriási kampányt alkot majd, de külön-külön is élvezhetőek lesznek.

A direktor emellett beszélt az új történelmi epizódról is, melyen szintén dolgozik már a csapat. A tervek szerint az új Total War-játék egy teljesen új korszakba kalauzolja majd el a játékosokat, melyet még egyik epizódban sem dolgoztak fel.

Ti milyen korszakban játszódó Total War-játékot látnátok szívesen?

10.
10.
Mufika
#9: Ha szereted a sci-fi t és a Grand Strategy ben a nehézséget(játék megtanulása) vonod fel negatívumnak, akkor ajánlom a Stellarist, mert elég casual barát.
9.
9.
Chrysh
Én a Warhammer után kíváncsi lennék egy fiktív Total War-ra, mondjuk vm poszt apokaliptikus vagy vmi sci-fi esetleg?

Amúgy melyik Grand Strategy való olyanoknak akik szeretik az RTS műfaját, de ódzkodnak ettől a zsánertől (4X stratégiákhoz hasonlóan)?
8.
8.
razipapi
#7: Igen ettől félek én is. Maradjunk csak európába :) (esetleg észak amerika)
7.
7.
patka21991
Kíváncsi leszek, hogy mit találnak ki, de szerintem nem I. vh lesz. Talán kínába kalauzolnak el minket.
6.
6.
Szóbel százados
I. vh-ra vágyom és az is lesz. A sorozat abszolút alkalmas a korszak megvalósítására elég csak megtekinteni Total War: Napoleon Great War módjából készült videókat: https://www.youtube.com/watch?v=ItCE3kzaegE
3.
3.
razipapi
#2: Igen Medieval 3* köszi :)
2.
2.
YuriLexandro
Medieval 2 van, 3-ra gondoltál szerintem :) Én kíváncsi lennék egy Warhammer 40K-ra Total War stílusban, biztos látványos lenne.
1.
1.
razipapi
Én teljesen megelégednék egy Medieval 2 vagy Empire 2 vel.
Annyira de annyira ,hogy képes lennék megint épiteni egy PCt.... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...