Brit toplista: jól rajtolt a Hades dobozos kiadása

  • Írta: szlav
  • 2021. március 22.
  • Toplista
Link másolása
Habár a Hades digitális változata tavaly ősz óta elérhető PC-n és a Nintendo konzolján, a Switchre frissen kiadott dobozos verzió alig két nap alatt felkerült a brit toplista tízes élvonalába. A trónt eközben az Animal Crossing foglalta el.

A tavalyi év egyik legkiválóbb független fejlesztése, a Hades a fizikai piacon is nagyot arat. A Supergiant Games játéka március 19-én dobozos kiadásban is megjelent Nintendo Switchre, ez pedig elegendő volt ahhoz, hogy a hétvége alatt Zagreus roguelike-kalandja a lista hetedik helyén landoljon. Ez volt egyébként az egyetlen új cím a GfK top 40-es összesítésében.

A lista élén is történt eközben mozgolódás. Az Animal Crossing: New Horizons ismét átvette a vezetést, hiába a 7 százalékos csökkenés a múltheti eladásokhoz képest. A korábbi aranyérmes, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales 60 százalékos forgalomcsökkenést követően a harmadik helyre esett vissza, miközben Mario és Bowser továbbra is kényelmesen álldogálnak a dobogó második fokán.

A héten egyébként a legnagyobb ugrást a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville produkálta. A frissen kiadott Switch-verzió nem kevesebb, mint 775 százalékkal robbantotta fel a növényes-zombis lövölde eladásait, de a játék ezzel együtt is csak a 26. helyezést érte el. A hátsó sorok közé visszatért a Marvel's Avengers is: az újgenerációs verzió 83 százalékkal erősítette az eladásokat, ami a 30. helyezésre volt elég.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  3. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Grand Theft Auto V
  6. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  7. Hades
  8. Minecraft (Switch)
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Minecraft Dungeons
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...